中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

La teva nacionalitat em posa més

17/12/2015

A vegades les coses que es descobreixen quan treballes en aquest sector et deixen realment amb la boca oberta, i no perquè hi hagi algú que te la vulgui omplir. És el cas dels criteris que utilitzen els homes a l'hora de triar una noia de companyia. Si deixem de banda el filtre dels gustos de cadascú, com el color del pèl, la mida del pit o l'altura, descobrim que a molts homes els dóna molt més morbo unes nacionalitats que altres.

Segons alguns estudis que ningú encara s'ha preocupat de dur a terme, hi ha dues raons per les quals alguns homes apliquen el filtre de la nacionalitat: per una banda és per la reputació que algunes ètnies tenen, el que comporta una gran falta de confiança i d'atracció física. D'altra banda hi ha la visió happy flower àmpliament difosa sobre altres cultures, el que comporta fer-li creure a alguns homes que perquè una noia és del Carib i sap ballar la salsa, folla millor que elles.

Arran d'això, les escorts no han tingut més remei que "tunejar" les seves nacionalitats, de manera que algunes noies romaneses acaben dient que són poloneses o búlgares, les russes que són d'Eslovènia, les equatorianes que són colombianes i les dominicanes que són cubanes.

Una altra cosa que sol passar és que les noies de companyia canvien la seva nacionalitat no perquè aquesta tingui mala fama, sinó perquè hi ha molta oferta d'aquesta nacionalitat. Per exemple, si el mercat del sexe de pagament està saturat amb la presència de noies de la República Dominicana, llavors elles que saben molt de fer negocis, van dient que són d'un altre país i llestes; el màrqueting aplicat al "puterío", anem.

Es diu que quan les mentides són necessàries, deixen de convertir-se en mentides. Doncs, en l'àmbit de la prostitució semblen necessàries, i què hi farem?

Comparteix
2 Comentaris
A mí me ponen las del este en general, jeje!
NandoBoss
12/3/2018
totalmente de acuerdo me pone mas las latinas
juan
30/12/2015

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.