中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Trucs i postures per tenir el millor sexe a la dutxa.

28/11/2018
Behind the obscene: Trucs i postures per tenir el millor sexe a la dutxa.

Aquesta setmana he practicat sexe a la dutxa i no és com el pinten en el cinema. I no em digueu que sí perquè no us crec. No us passa que, quan veieu segons quina escena en una pel·lícula, us poseu super divertits i comenceu a fantasiejar? Això és exactament el que em va passar.

El passat cap de setmana ens vam reunir en una casa rural amb un grup d'amics i, com no va parar de ploure en tot el cap de setmana, vam fer una marató de cinema dels noranta. Totes les pelis em van agradar, però la que més em va impactar va ser "L'especialista" de Sylvester Stallone i Sharon Stone, concretament l'escena en què tots dos follar a la dutxa. He practicat sexe en molts llocs, fins i tot damunt d'una taula de billar en un bar, però encara no havia tingut l'ocasió de fer-ho a la dutxa. I no podia deixar passar l'oportunitat de fer-ho.

Afortunadament, dins del grup d'amics amb els que passàvem el cap de setmana es trobava la persona amb la qual m'he enrotllat amb més freqüència durant els últims mesos. Abans d'anar a dormir, sempre pren una dutxa d'aigua calenta per relaxar-se i poder dormir millor, i com ja coneixia els seus hàbits, vaig esperar el moment adequat per sorprendre'l. Al final, ja us podeu imaginar el que va passar, o potser no. La idea de follar a la dutxa és apassionant i divertida, però de vegades la realitat no és com la ficció.

La dutxa és un bon lloc per innovar en el sexe i sortir de la rutina, però, en ocasions pot ser perillós, però si ho proveu, segur que aneu a viure una autèntica aventura. Per això vull compartir amb tots vosaltres diverses situacions que poden ocórrer quan folles a la dutxa, i també, alguns consellets perquè no us feu mal.


Situacions que poden ocórrer quan practiques sexe a la dutxa

no relliscar

agafeu fort
No cal que us digui que la banyera o la dutxa pot comportar grans perills, qui no s'ha relliscat alguna vegada a la banyera? Les estadístiques no menteixen, a Espanya es produeixen 280 accidents domèstics per hora i, d'aquests, 27 són caigudes per lliscament. Això no vol dir que totes siguin a la banyera, però alguna hi haurà.

En la meva primera experiència intentant follar a la dutxa em vaig relliscar, però ja he pres totes les precaucions necessàries per si hi ha futures ocasions: vaig comprar una catifa antilliscant. A més, us recomano instal·lar un agafador, aquestes barres de suport us ajudaran a sujetaros mentre folláis, fins i tot us serviran per provar noves postures. Jo he instal·lat una barra a casa meva que també em serveix per donar suport a la cama quan em va depilar. Però sobretot, recordeu: en el sexe, la seguretat és el primer.

evitar l'aigua freda

aigua freda
No sé vosaltres, a mi m'agrada l'aigua molt calenta quan estic a la dutxa, si surt una mica freda o tèbia, crit, i no precisament de plaer. L'aigua millor deixar-la graduada abans d'entrar a la dutxa, sinó ja et pots imaginar l'escena: "Amor meu, una mica més calent, ara una mica més freda." Aquesta situació et baixa la libido. Per no esmentar els escalfadors en els quals l'aigua calenta es gasta molt ràpid. Per això és molt important graduar l'aigua abans d'entrar a la dutxa.

evitar el raig a la cara

Raig d'aigua a la cara
A no ser que tinguis una carxofa de dutxa super gran, no cabréis els dos sota el raig. Segurament un patirà el raig a la cara més que l'altre. Que bonic sembla en les pel·lícules, però a mi em venia els cabells a la cara, l'aigua em entrava a la boca. Vaig intentar fer una mamada però amb el raig d'aigua semblava que m'ofegava. Un drama.

espai adequat

Poc o molt espai
No tothom té la sort de gaudir d'un jacuzzi a casa, la gran majoria de persones tenim dutxes petites o banyeres. Un amic em va explicar que en una ocasió van quedar enrotllats amb la cortina de la dutxa, i una amiga, que de tant agarrar-se en les cortines els va caure la barra al cap. La meva experiència va ser en una dutxa petitona, amb les envestides vaig quedar pressionada contra la paret de rajoles i fredes rajoles. Segur que alguna vegada heu fregat una rajola amb el vostre cul a l'entrar o sortir d'alguna banyera; si no, proveu, veureu que sensació.

utilitzar sabó

Ús del sabó
El sabó pot ajudar-vos amb els preliminars, les vostres mans lliscant per tot el cos realitzant uns massatges sensuals, però compte amb que no us entri en els ulls, no cal que us digui que el sabó cou bastant, oi?

lubricar

poca lubricació
A l'hora de tenir relacions sexuals a la dutxa és important utilitzar un lubricant amb base de silicona per ajudar en la penetració. Recorda que l'aigua elimina la lubricació que produeix el vostre cos de forma natural, i podeu fer-vos una mica de mal sense voler-ho. Això ho vaig aprendre en la meva primera experiència sexual dins d'una piscina.


Millors postures per practicar sexe a la dutxa

No ens enganyem, practicar sexe a la dutxa o banyera no és gens còmode, però hem de reconèixer que té el seu morbo. Però perquè quan follemos a la dutxa puguem gaudir i tenir orgasmes com cal, us comparteixo les que crec que són les millors postures per practicar sexe a la dutxa.

sexe a la dutxa
L'escorcoll integral
Els dos us poseu mirant cap al mateix costat, la noia davant i el noi enrere, el per on es la fiqueu ja és cosa de gustos. Aquesta postura és ideal tant per al sexe vaginal com per al sexe anal . La persona que està sent penetrada pot sostenir amb les seves mans contra la paret de la dutxa per tenir un punt de suport o al agafador que ja hem esmentat. La persona que realitza la penetració és recomanable que no s'emocioni i no subjecte a la seva parella fort perquè si un rellisca, l'altre anirà darrere. Us ho puc assegurar.
El raig màgic
Aquesta posició és perfecta per als homes que tenen la polla optimista , les que miren cap amunt. Els dos us col·loqueu cara a cara, la noia aixeca una de les seves cames mentre ell es la subjecta amb el seu braç i li introdueix el seu penis, i ella, si vol, pot despenjar la dutxa i dirigir el raig cap al seu clítoris. No tindreu raig per sobre del cap, però segur que gaudiu.
esquena brava
El mateix nom ho indica, només per als més valents i els que tinguin una dutxa més o menys àmplia. És la postura de la pel·lícula "L'especialista", el que sigui més valent dels dos es tombarà en el fred terra. En el cas que el noi estigui a terra, la noia li cavalcarà, i si és la noia la que està a terra estirada, serà com el missioner però a la dutxa.
Cavalcant sota de la pluja
Potser és una de les posicions més còmodes. La persona que penetrarà a la seva parella s'asseu en un tamboret o banqueta de dutxa i la persona penetrada pot seure de cara o d'esquena i disposada a cavalcar. Aquesta la vaig provar i em vaig sentir una autèntica vaquera cavalcant en un dia de pluja. I si a més folles amb banda sonora de fons, el plaer és màxim.
masturbació mútua
Si el de practicar sexe amb penetració a la dutxa no és el vostre ja sigui per la dificultat o per mandra, sempre podeu jugar a masturbaros mútuament, també acabareu gaudint. Només esmentar-que als meus amigues escorts de Apricots els encanta dutxar-se amb vosaltres mentre us masajeáis l'un a l'altre. Hi ha millor sensació que fer massatges unes tetes amb sabó?

El millor sexe a la dutxa és el rapidet, una experiència més intensa i apassionada, d'aquesta manera evitareu molèsties als músculs que han realitzat l'esforç, i sortireu menys arrugats.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.