中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

La importància de que et toquin els collons

8/11/2016
Behind the obscene: La importància de que et toquin els collons

Barbes llargues, incultes, descurades i amb restes de menjar clavada al mig. Encara que ho sembli no és la descripció del vostre fill després d'una setmana de festa a Eivissa, sinó la d'un hipster. En els últims anys els hem vist multiplicar-més que qualsevol MTS, fins i tot hi ha homes que pel simple fet d'anar per aquí amb aquest aspecte de sense sostre, estan destinats a ser confosos per aquests modernets de merda.

Malgrat això, durant el mes de novembre són molts els homes que, siguin hipsters o no, renuncien a aquesta pinta de morts de fam per unir-se al moviment Movember.

¿Ni idea de què és Movember?
Movember és un moviment global, nascut a Austràlia el 2003, que es proposa conscienciar i informar sobre els problemes de salut masculines i sobre la importància de prevenir-les. Durant el mes de novembre, els homes que donen suport a la causa i prenen part activa en ella, es tallen qualsevol borrissol de la cara, es fan créixer el bigoti i recapten fons per sostenir la investigació. Anant a un barber que s'adhereixi al moviment, el que paguin pel tall serà el donatiu. També hi ha més opcions de recaptació, que us convido a descobrir visitant la pàgina de Movember .

A més de recaptar fons, us convido també a fer una visiteta al vostre metge perquè us toqui una miqueta els ous. És que Movember serveix exactament per això: fomentar els controls per prevenir malalties com el càncer de pròstata i el càncer de testicles, entre d'altres. Malauradament el càncer de pròstata és el segon tipus de càncer més comú en homes i en la majoria dels casos es desenvolupa sense que hi hagi símptomes en les primeres etapes, mentre el testicular és el més habitual entre homes joves. No mola gens llegir-lo, ho sé, però encara que us toqueu els ous de puta mare solets i en diverses ocasió al dia, no us servirà per prevenir aquestes malalties. Llevat que no sigueu metges o Jesucrist, és clar.

Un control a l'any és suficient, així que fixeu-vos si us sobra temps per seguir tocándoos els ous sols o en companyia, i sense comptar totes les vegades que us ho tocaran per joderos. Així que no us jodais sols, cuidant del vostre ous cuidareu de vosaltres mateixos.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.