中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

S'accepten propines

15/9/2015
Behind the obscene: S'accepten propines

A Espanya deixar la propina no és una pràctica arrelada; per contra els americans estan acostumats a deixar com a mínim el 18% de propina respecte al preu total del servei rebut. Parlem, en aquest cas, de bars i restaurants però, què passa quan la propina és per a una noia a la que estàs pagant per tenir sexe? La teva nacionalitat condiciona la teva propina?

Deixar propina en aquest àmbit no hauria de conèixer fronteres: abans o després del sexe, hauria de ser una cosa normal per a tots, si has quedat satisfet amb el servei rebut.

Podem dir que la propina és directament proporcional al nivell de satisfacció del client, com més content estigui, més grossa serà, tal com la seva erecció. No obstant això, hi ha un altre factor que empeny l'home a deixar una propina més suculenta: el seu estat anímic , si l'home s'ha pres algunes copillas de més o aquell dia li han sortit molt bé les coses a la feina o està pletòric perquè ha guanyat el seu equip de futbol, ​​pot ser que sigui més generós i altruista. I la dona, en rebre una bona propina, pot ser que també sigui més generosa i altruista; al cap ia la fi, "money is a girl 's best friend", o alguna cosa semblant deia Marilyn Monroe, de manera que es podria donar una propina al principi per estimular un bon partit.

Però podria passar la cosa oposada: no donant-li la propina al principi de la sessió, les noies podrien ser més expansives amb l'objectiu de rebre una bona propina al final. Per tant, si tu, home, estàs buscant la fórmula perfecta per aconseguir el millor trobada sexual de la teva vida, ho sentim però no hi ha cap fórmula. Cada dona és un món a part, amb normes, valors, desitjos i perversions pròpies. Això sí, hi ha unes quantes coses bàsiques, de les que ja hem parlat en el post "Els 4 secrets mai explicats amb què una escort et donarà molt més", que t'ajudaran a començar amb el pas correcte, fes un cop d'ull.

En conclusió, que la propina arribi abans o al final de la sessió, té poca importància. El que realment importa és que siguis coherent i pensis: ¿Si li peguessis un bon pols a algú que no coneixes, t'agradaria que et donessin una propina?

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.