中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Tres festivals per correr-se

19/4/2016
Behind the obscene: Tres festivals per correr-se

La llegenda conta que Déu va crear el cel i la terra i moltes coses més, fins que va arribar el setè dia i com estava cansat se’n va anar a Apricots, on va poder relaxar-se i disfrutar com no ho feia des de 7 dies ençà. El cas és que, després del tercer clau, se’n va adonar que la seva obra estava encara per acabar. Faltava alguna cosa per a que la vida de l’ésser humà a la Terra fós més amena i, encara que el segon dia havia creat Apricots, savia que no era suficient per complaure a tot el món. Per això va demanar ajuda al més creatiu i ingeniós dels seus amics: Lucifer.

- Mira, Déu, jo crec que el que pot funcionar molt bé entre els humans són les festes xorra.
- L’aniversari del meu fill no és suficient?
- Hahaha, que dolent ets! Però m’he equivocat, volia dir “festes de la xorra”.
- Quina bona idea, Lucifer. Ara mateix en creo unes quantes!

Fou així que van néixer celebracions com l’Aquelarre de Cervera, el Kanamara Matsuri de Kawasaki i el Sex Mountain de Java.

L'Aquelarre de Cervera - Espanya

Durant l’últim cap de setmana d’agost, els habitants de Cervera s’ajunten per celebrar l’aquelarre. Per qui no conegui aquest terme, l’aquelarre és una reunió de bruixes i bruixots feta amb la finalitat de realitzar rituals i encanteris. Pràcticament és el mateix que una reunió de membres del PP però amb la diferència que a l’Aquelarre de Cervera, Satanàs no sent vergonya de presenciar l’acte. De fet, a Cervera, Satanàs està tant content de ser l’invitat d’honor que, l’últim dia, desprèn tota la seva felicitat amb una mega escorreguda damunt del públic. No sé vosaltres, però a mi, només pensar-ho, ja m’entra set.

Kanamara-Matsuri

Foto de Lo Carranquer

Kanamara Matsuri - Japó

El Japó es famós a tot el món pels seus temples, les seves tradicions mil·lenàries, les seves tecnologies futuristes i els seus habitants amb caps desproporcionats. Encara més desproporcionades són les titoles que llueïxen durant el Kanamara Matsuri. Aquesta festa de la fertilitat, que es celebra cada primavera a al ciutat de Kawasaki, es caracteritza per la presència de polles enormes de paper matxé encerclades de gent completament sortida que les toca, les monta, els hi dóna petons i ves a saber què més. De fet millor no saber-ho, la ignorància pot ser la millor defensa contra possibles traumes cerebrals.

Kanamara-Matsuri

Foto Wikipedia

Sex Mountain - Indonèsia

Arriba un moment a la vida dels indonesis que toca sortir a la recerca de sort i salut. Però no “a lo loco”, existeix un lloc concret al que han d’anar: la muntanya Gunung Kemekus, també coneguda com Sex Mountain. En aquest lloc sagrat, la sort i la salut s’aconsegueixen follant amb desconeguts, exactament 7 vegades consecutives durant 35 dies. Per tal que el ritual es compleixi és molt important no follar amb la teva parella, per aquesta raó a la montanya no hi falten les sagrades prostitutes. El que salta més a la vista de tot, no és el fet de que la muntanya sigui un bordell a cel obert on la sort i la salut s’aconsegueixen gràcies al sexe (la millor excusa del món per follar), sinó que Indonèsia és el pais amb un major percentatge de musulmans. Sabem que el sexe és un tema absolutament tabú per ells i l’adulteri és una pràctica on, si tens sort, només t’emportes unes quantes fuetades, i si no ets tan afortunat, et lapiden.

Gràcies a Déu, i a l’ingeni de Lucifer, el món és un lloc ple de coses meravelloses. I la gent és molt sortida i viciosa. Si heu d’escollir una d’aquestes celebracions, amb quina us quedeu?

*Foto de portada de Jordi Prat

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.