中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Massatge testicular, ¿ho has provat?

5/6/2015
Behind the obscene: Massatge testicular, ¿ho has provat?

Quantes vegades al dia us toqueu allà baix? Sí, heu entès bé. Allà baix vol dir "els ous", per si teníeu dubtes.

Per als homes tocar-se les parts íntimes és una cosa natural; sorgeix i punt, sense que un tingui el temps de adonar-se'n. Malgrat ser un gest totalment involuntari, si tots els homes ho fan és perquè en el fons els agrada i els dóna plaer. Sobre això no tenim dubtes. Però, ¿i si fossin dues mans expertes qui les toquen? ¿I si en lloc de tocar-les, les massatge sobre?

Per sort hi ha el massatge testicular, una pràctica que té el seu origen en les escoles de massatge Thai tradicional i que sembla ser que retorna a l'home plena virilitat. No sabem si això és cert, però estem molt segurs que provoca molt plaer i una cua ben dur. Perquè el massatge flueixi millor, les mans més expertes suggereixen tenir els testicles afaitats, encara que no és requisit fonamental per sentir el plaer, és a dir, si les vostres pilotes estan més peludes que les cames de la vostra sogra, les mans de les nostres noies sabran igualment com portar a l'èxtasi.

El massatge testicular pot fer-se o en pla "amigueo", en el sentit que només seran simples carícies i mims, o bé en pla "dóna-m'ho tot", que seria la versió pro del "amigueo". En aquesta segona versió, les mans de la noia es desplaçaran repetidament amunt i avall del vostre membre, o el que es coneix com "fer una palla", fins que l'última gota que teniu guardades en les pilotes esquitxi sense control.

Ara que sabeu una mica més sobre aquesta pràctica, ¿amb quin us quedeu: versió "amigueo" o "dóna-m'ho tot"? Potser l'ideal seria rebre primer unes poques de carícies i després, quan els ous estan a punt de cocció, passar a les coses serioses. Sigui com sigui, les nostres noies coneixedores i expertes del massatge testicular estan desitjat fer-vos descarregar l'estrès i les tensions. A més, després d'haver imaginat aquestes mans vicioses que us toquen, sabem que ara se us han inflat els ous i necessiteu un massatge a més aviat possible.

Quan el cos ens demana alguna cosa cal prestar atenció, així que la propera vegada podeu demanar un massatget que les noies han començat ja a encendre les espelmes i preparar els olis corporals.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.