中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Supersticions en el món del "puterío"

2/1/2016
Behind the obscene: Supersticions en el món del "puterío"

Les supersticions, qui de vosaltres no té almenys una? Tothom toca fusta per allunyar la mala sort o tira monedes a una font per cridar a la bona, oi? Doncs, el sector del puterío també té les seves pràctiques supersticioses, algunes més gracioses o eficaces que d'altres, això jutgeu vosaltres mateixos.

Però, ¿com és que les persones hem acabat tenint supersticions? Ja sabreu que tota la culpa és de l'home primitiu i de la seva necessitat de donar una explicació als fenòmens considerats sobrenaturals, com els trons, els eclipsis, la nit, veure com un arbre neix d'una llavor o Rajoy. Així que, va començar a associar tot això a la manifestació d'una intervenció ultraterrenal, i d'aquí, a pensar que era millor no putejar a aquesta entitat, no fos cas que els arbres deixessin de donar fruits o Rajoy deixès de ser babau.

Malgrat que avui dia la ciència ha contestat a moltes d'aquestes preguntes inexplicables, seguim mantenint moltes d'aquestes supersticions, i l'àmbit del puterío no és menys.

La que més destaca és la que està relacionada amb Sant Pancraci, el sant dels afligits per la pobresa, de la fortuna i dels jocs d'atzar. Quan les prostitutes tenen pocs clients, castiguen al sant posant-lo al congelador. Però si només volen donar-li un toc d'atenció perquè es buidi i s'animi a fer decentment seu treball de sant, li dutxen amb aigua freda. Per contra, si Sant Pancraci s'ha portat bé portant a molts clients i bones propines, li dónen homenatge amb monedes, julivert, arròs, llenties i espelmes. Res de palles, que a Sant Pancraci aquestes coses no li agraden; és molt tímid.

A més de la figura de Sant Pancraci, hi ha també la de Pomba Gira, una mena de deessa pertanyent a la cultura afrobrasilera que les noies brasileres solen considerar patrona de les dones de moral distreta. A diferència de Sant Pancraci, a Pomba Gira no la pots putejar amb actes venjatius com el del congelador. Ella només vol rebre regalets i que se li faci la pilota (les dones som així). Així que, les escorts l'homenatgen amb flors, perfums, roba, talons, vibradors, cigarrets i alcohol esperant que a canvi la deessa no es porti com una porca.

  • Quan no hi ha feina, tiren llenties i arròs al carrer. I endevineu el que aconsegueixen amb això ... que el carrer s'embruti o que arribi més feina? Pregunteu-li a elles.
  • La primera noia del dia que treballa, ha de sortir al carrer i tirar gel cap a enrere. El que aconsegueixen amb això és que es mulli el carrer, segur.
  • El primer diner del dia que guanyin, se l'ha de fregar per tot el cos. En aquest cas l'únic que aconsegueixen és haver-se de dutxar perquè ves a saber en quines mans han estat aquests diners. És que jo sóc una mica melindrosa, ho sé.
  • Atraure la bona sort dutxant-se amb cava i pètals de rosa. La bona sort es queda en un cantó pensant que preferiria prendre-s'ho ella el cava, o això és el que jo pensaria probablement.

Cada noia de companyia, depenent d'on sigui, tindrà les seves supersticions i maneres d'atreure o allunyar la bona sort. Les que hem presentat són les que, en general, comparteixen la majoria de noies, però estem segurs que d'aquí a uns dies ja s'hauran inventat d'altres. I vosaltres, coneixeu més supersticions? Si és que sí, quines us funcionen millor?

Comparteix
1 Comentaris
pobre san pancracio en el congelador
Luis
7/1/2016

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.