中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Tenim un cobrellit squirtejat, el vols?

25/11/2016
Behind the obscene: Tenim un cobrellit squirtejat, el vols?

Nosaltres som uns pervertits, ho sabem i tampoc ens avergonyim. No fem mal a ningú, com a molt distribuïm amor i felicitat. Al mateix temps i encara que no us agradi admetre-ho, vosaltres també sou uns tros de pervertits i la demostració és que esteu aquí llegint això. A més, quant us expliqui el perquè d'aquest rotllo que estic deixant anar, veureu com la perversió es manifestarà en totes les seves facetes.

Per exemple, si ara us digués que tenim un cobrellit squirteada per algunes de les pornostarts més conegudes del moment i que l'estem subhastant a eBay , per ventura no pensaríeu que som uns degenerats? Jo ho pensaria, però a més d'això hauríeu de pensar que som molt altruistes, ja que estem donant un servei a la societat: satisfer la necessitat o el desig amagat d'aquelles persones que sempre han somiat amb rebregar en un cobrellit squirteada però mai van saber com aconseguir-la .

Apolonia Lapiedra, Amirah Adara, Cathy Heaven, Betty Foxx, Alexa Blun, Sienna Day, Poltre de Bilbao i Emilio Ardaña, són ells que durant els dies del Saló Eròtic de Barcelona Apricots van inundar el cobrellit del llit del nostre estand amb litres i litres de fluids corporals. La pobra cobrellit els va absorbir tots, el que vol dir que pesa molt més que un cobrellit normal i que fa olor bastant més fort que els vagons del metro a l'estiu.

Com aconseguir aquesta meravellosa cobrellit squirteada? Entrant en aquest link i licitant. Teniu temps fins al 21 de desembre, així que si aquest any no us toca la grossa de Nadal, almenys tindreu un cobrellit squirteada en què ofegar les vostres penes i afegir més líquids corporals. El preu de partida és d'1 € i la subhasta finalitzarà el 21 de desembre.

Què farem amb els diners que recaptem? No tenim ni idea i és exactament per això que volem que ens feu un cop de mà a decidir-ho. En el nostre Twitter hem llançat una enquesta, entreu i voteu l'opció que us sembla més oportuna o bé deixeu un comentari en aquest post i el comptabilitzarem amb els vots de Twitter. Les opcions que teniu són:

  • Guardar-lo per comprar-nos una altra cobrellit per a l'any que ve.
  • Donar-lo a una entitat sense ànim de lucre que investiga sobre les MTS o que dóna suport a dones víctimes de violència.
  • Regalar els diners a una bugaderia de barri.
  • Pagar-nos un curs de bon gust.

Apa, a votar, que el cobrellit està desitjant tenir una nova família que tingui cura d'ella i que li doni una bona pasadita d'aigua i sabó.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.