中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Són els homes més feliços que les dones?

22/11/2017
Behind the obscene: Són els homes més feliços que les dones?

Aquesta nit, mentre estava de sopar amb les amigues, he rebut un WhatsApp d'aquests que s'envien en els grups d'amics en què una dona explicava el per què els homes són tan feliços. Ja podeu imaginar el debat que s'ha muntat al voltant de la taula, que si un home pot menjar-se un plàtan en un lloc públic i no passa res, que si els cabells blancs els fan més atractius, només han de afaitar la cara i si no ho fan no passa res ...

A part de riure una estona, a la ment més febrosa de la taula (per si algú no ho sap, és la persona que s'excita sexualment amb més facilitat) se li ha ocorregut una idea, aixecar-nos de la taula i buscar els oncles més Buenorros del restaurant per fer un debat amb un altre punt de vista. Bé ... i el que sorgeixi!

Un cop trobades les preses, perdó, els tios bons, els hem preguntat, ¿realment creieu que els homes són més feliços que les dones? No cal dir que han quedat ojipláticos, no per la pregunta, sinó per la nostra vestimenta sexy. Les senyoretes hem d'anar ben arreglades, mai saps quan trobaràs una oportunitat per follar, aquí les coses clares. Qui surt de festa un dia a la nit sense intenció de lligar o follar? Fins i tot els casats, sí, els casats també, per això es prenen tres copes, així tenen alguna excusa si són una "mica infidels "; que si va ser l'alcohol, que si jo no volia ... Ai, crec que la meva amiga no és l'única que té la ment febrosa.

Després de xerrar amb aquests nois tan macos, vaig acabar per ficar-me al seu llit, sí, no em vaig poder resistir.

No us mortifiquéis si un dia sortiu i feu aquestes coses; les dones ens mortifiquem molt. Tenim el dret de fer el mateix que els homes, gaudir de la vida i del nostre cos. Segons un estudi de la Office for National Statistics (ONS), les dones som més propenses a sentir-nos més feliços que els homes però experimentem més atacs d'ansietat. Aquesta és una de les raons per les que sóc a Apricots, m'ho passo bé i em trec l'ansietat de sobre contínuament, ja podeu imaginar com ho faig.

No ho sembla, però els homes són feliços mirant-se al mirall. Sobretot gaudeixen fent postures, i no diguem si van nus, ¿quin home no ha fet l'helicòpter alguna vegada? Si no saps què és fer l'helicòpter, afecte, hauràs de buscar-ho en Google.

En canvi, per a nosaltres mirar-se al mirall és una tortura, ens veiem velles, ens trobem arrugues, en general veiem totes les imperfeccions. Però això és bo, ja ho deia Marilyn, "la imperfecció és bellesa, la bogeria és genialitat i és millor ser absolutament ridícul que absolutament avorrit".

Moltes vegades les dones creiem que els homes són més feliços perquè tenen una vida més relaxada, gairebé tots creuen que són bons al llit. En canvi, les dones pensem en tot moment si ho estem fent bé, si els donem el suficient plaer. Com m'agrada trobar-me a gentlemen que em facin gaudir i cridar amb magnificència.

Algunes de les afirmacions que vam llegir en el missatge de whatsapp del per què els homes són més feliços que les dones m'han fet reflexionar molt, per exemple, és cert que les sabates noves no els destrossen els peus, és clar, ells no porten talons. Us imagineu als homes amb talons? Segur que no aguanten ni la meitat que nosaltres. Però que sapigueu que no portem talons per ser més altes, els portem perquè pensem en vosaltres, perquè us volem donar plaer, sí, plaer. Volem que mireu els nostres turmells, desitgem desencadenaros un procés de sensacions sexuals agradables i estimulants només amb mirar els nostres peus , que ens desitgeu. Al final les que vam sortir guanyant som nosaltres perquè ens acaricieu, chupáis, cosquilleáis, laméis i besáis els peus. És un win-win en tota regla, tots sortim guanyant.

Una altra afirmació que em va deixar sense parla és que es gasten només 5 € en un pack de 3 calçotets. 'Nosaltres portem calcetes i conjunts sexys que costen bastant més que 5 € per posar-vos a mil! Nois, una mica de si us plau, com deia l'actor. A nosaltres també ens agrada que porteu uns calçotets ben atapeïts que us marqui bé el que cal marcar, però sobretot que no tinguin forats. Sí, m'he ficat al llit amb nois que tenen slips foradats, no sabeu la baixada que dóna. Bé, el que s'ha dit, uns calçotets nets i sexys perquè ens poseu a mil.

Com he dit al principi, hi ha una afirmació que sí em molesta, per què les dones no podem menjar un plàtan en un lloc públic? Tots sabem que un plàtan té forma fàl·lica, és cert, amb ell podem practicar el sexe oral , però hi ha més aliments amb aquesta mateixa forma o similar. Llavors, les dones hem de amagar-nos per menjar aliments amb una forma concreta? Si tinc un Calippo o una porra a la mà, la gent em mirarà malament? Em mirarà amb cara de vici? Sincerament, m'és igual. M'agrada provocar. Sigui amb un plàtan, 1 Calippo o una porra, quan me'ls coma, vaig a mirar-vos amb cara de viciosa, que és el que sóc. I a més, no he de amagar-me de res, faig el que vull i quan vull. I si vull fer-ho en públic , ho faig.

Bé amors, però si només és un WhatsApp amb algunes frases i en clau d'humor, no cal prendre-s'ho a malament encara que ens hagi fet reflexionar una mica, hem de mirar-ho pel costat positiu. Gràcies a aquest missatget vaig poder acostar-me a una taula de tios bons on al final, vaig baixar uns bons calçotets, em van tocar i acariciar els peus, i vaig menjar un bon plàtan, això sí, en privat. I després diuen que els homes són més feliços que les dones.

Abans de deixar-vos, vull compartir una reflexió, nosaltres podem excitar pel carrer davant d'un home sense que se'ns noti i sense passar vergonya.

I tu, què en penses? Quins avantatges creus que tenen els homes que no tinguin les dones o viceversa?

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.