中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Coneixes la postura de l'endoll?

2/4/2015
Behind the obscene: Coneixes la postura de l'endoll?

Per ordre de la directora general del departament antiaburrimiento de APRICOTS queda prohibit "el missioner". Et descobrim els secrets de la postura que et convertirà en l'amant que totes desitgem. Quan et connectis a l'endoll et preguntaràs: Per què he desaprofitat tant de temps amb "el gosset" i "la cavalcada"?

La postura de l'endoll és una forma molt divertida de fer que ens ho passem genial i canviar una mica la rutina en el sexe. Sortir-vos del calaix i proveu coses noves, Déu ens va fer flexibles per alguna cosa, atreveix-te!

Penses que ja està tot inventat? No, les opcions són infinites. Quan estiguis al llit, al terra o sobre una taula, amb una fantàstica femella al teu costat, no t'obsessionis amb una sola postura, i recorda, que simplement canviant una cama o un braç de costat, us col·locareu diferent i tindreu noves sensacions amb les que la relació serà més divertida.

Una de les característiques més destacables de la postura de l'endoll és que es pot usar tant per a sexe vaginal com per sexe anal, de manera que multipliquem les possibilitats.

És molt senzill arribar a la postura de l'endoll, per exemple des de "el missioner", l'únic que s'ha de fer, és que ell s'incorpori una mica sense deixar d'estar connectats, i que passi una de les cames de la noia per sota seu fins que li quedi just entre les seves; així ja veureu que ella comença a col·locar diferent. Després la noia aixecarà la seva altra cama perquè ell l'adherència en vertical fermament, obtenint així un nou punt de suport per a bombar com un campió.

Bé nois i noies, esperem que obriu la vostra ment, i que amb aquests humils consells ens descobriu noves experiències que us aneu trobant viatjant d'una postura a una altra, expliqueu:

Llistat de noies amb les que provar la postura de l'endoll
Comparteix
2 Comentaris
Mi favorita
Raimon
5/3/2019
Brutal!!! Cómoda, aguanto más y llegan a correrse. tiene mucho juego, merci
jacob
1/6/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.