中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Doneu-me uns peus!

20/5/2015
Behind the obscene: Doneu-me uns peus!

Tothom ha sentit parlar de fetitxisme i en cas que no, aquí estem nosaltres per explicar què és. En la seva definició general, el fetitxisme consisteix en l'excitació sexual o tenir un orgasme a través d'un objecte fetitxe. Aquí cadascú té el seu: des d'una peça de vestir, passant per una part del cos, fins a un objecte; és a dir, tot el que no estigui inclòs en els cànons de la sexualitat tradicional, en què el plaer està associat directament als genitals. Els fetitxistes es posen més calents ¡que una dona mirant un aparador de sabates !.

Anem, que l'univers fetitxista és tan ampli i variat que un post no seria suficient per abastar-ho tot; per tant aquest serà el primer post d'una sèrie de continguts dedicats a aquest tema.

En l'episodi d'avui tractem a una part del cos: els peus.

Acariciar-los, olorar-los, besar, chuparlos o fins i tot masturbar amb ells: ¿què prefereixes fer quan tens a disposició dos bonics peus només per a tu?

El fetitxisme de peus és una pràctica eròtica en la qual tot el desig sexual es concentra en la idolatria del peus d'una altra persona. Els amants del fetitxisme veuen al peu com una altra font de plaer, així com per a molts ho poden ser dues mamelles abundants i pròsperes o un bon culet rodó per assotar.

El sexe, com el món, és bonic perquè és variat, i per això que a les nostres noies els encanta.

Les nostres noies estan disponibles a oferir-te aquest tipus de servei, l'únic que has de fer és explicar-nos abans teva fantasia de manera que la noia seleccionada l'pugui realitzar com et mereixes.

Molts de vosaltres, de fet, prefereixen un peu ben cuidat, amb una pell suau, les ungles tenyides de vermell i uns cops de taló de 12 cm per fer trampling. D'altres, però, afavoreixen un peu "natural", potser una mica pudent i enganxós. Però com hem dit abans, amb que informes primer a la noia serà suficient perquè pugui preparar-se de la millor manera. (Pots preguntar-nos abans per telèfon)

Per tant és igual que t'agradi el feet kissing, el footjob, el toesucking o el trampling, Apricots és el lloc al que has d'anar per fer realitat qualsevol fantasia que tinguis amb els peus.

T'esperem!

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.