中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Romanticisme putero

17/1/2017
Behind the obscene: Romanticisme putero

Quantes vegades hem dit que els homes se'n van de putes? Moltes i mai ens cansarem perquè és la veritat, i les veritats sovint fan més mal que un anal sense lubricant. També intentem explicar el perquè d'aquesta tendència que implica homes de totes les races, religions, edats, estatus social, nivell cultural i grandària del penis.

Dit això, avui parlarem d'ossets amorosos. No, això és el que a mi m'agradaria, però com el meu cap no em deixa hauré de parlar dels puters i el seu esperit romàntic. Qui va dir que el romanticisme havia mort, ja pot rectificar perquè entre els puteros encara es conserva, de fet alguns han iniciat nous corrents romàntiques que Víctor Hugo al costat queda com un pobre pringat. Els comentaris que deixen a la nostra pàgina web són una clara demostració d'això. Ja sé que és molt complicat de creure, però també els homes que paguen per serveis sexuals tenen sentiments i emocions, a més de 110 € que els sobren.

Publiquem els comentaris tal com estan a la nostra pàgina. Hi trobareu faltes i errades que sovint us donaran ganes de arrencar-els ulls, però si aconseguiu passar-vos pel folre tot el que heu après a l'escola, aconseguireu apreciar i gaudir d'aquestes captivadores declaracions d'amor:

Romanticisme propagandístic:
Pots trobar noies dolços, noies precioses, noies molt sexys ... I en una categoria a part està ella. És una força de la natura desfermada, és un F6, és el terratrèmol que separarà Califòrnia d'America. Eclipsa el Sol amb els seus ulls, fa empal·lidir la Lluna amb el seu cos. Doomsday va matar a Superman, pobra Doomsday si la coneix. Wonder Woman existeix i és a Barcelona. The mankind is save, in Kim we trust!

Romanticisme compulsiu:
Veronica sóc Carles no es però, això és per a tu, no i conegut una meravella més gran i afectuosa en aquest món, des que et conei et tinc en la ment, en cada minut, ets una preciosida.todos els moments que vaig estar amb tu. van ser inoblidables et petó per tot arreu mua mua no et oblidaré mai bombon jooooo que rica

Romanticisme evangèlic:
Una hora de petons, abraçades, carícies, bondat i afecte .... Em va encantar la teva veu, l'olor del teu cos bru, dels teus aixelles; el tacte de la teva esquena. Segurament és per tu que en l'Evangeli Jesús diu que la prostitutes entressin abans al Regne dels Cels que els grans d'aquest món. No sé si em recordaràs, per jo et recordo amb tendresa.

Romanticisme Dan Brown:
Antany els déus de l'Olimp es barrejaven amb mortals. Algunadiosa apasiinada va donar com a fruit a Stella, la més dolça de les fruites prohibides. Barreja perfecta de angel i dimoni, sensual a morir.

Romanticisme ana-belenico:
Hola "ROMÀNTICA". Demà he reservat, el temps que falta se me'n va a fer etern. Em preguntes per què ?, ja ho saps, perquè em transportes al cel en un coet ple de petons, tendresa (que devessall d'amor, quanta bogeria), de lliurament, de complicitat. En fi, moltíssim feeling hi ha entre nosaltres. Demà serà un dia meravellós. Un petó meu amor.

puter gif

Romanticisme geogràfic:
El seu cul ve del cel.

Romanticisme protector:
Fotre Jose, dius coses sense sentit: -Que no et va agradar però vas repetir. -Que El que vol és acabar ràpid però després diu que es va córrer dues vegades. Machomen entén-te. A mi ella m'encanta, m'he pegat unes sessions genials. Petonets afecte.

Romanticisme preferent:
Les estimo totes, però a tu mes

Romanticisme precoç:
ia ens veurem maca encara tinc menys però Reserva't

Romanticisme rigor mortis:
La tigressa veneçolana existeix, aquesta a apricots !! És capaç de despiertar un mort ... !!

Romanticisme a energia renovable:
Ella és la dolça bellesa brasilera que mereix una sisena estrella, sempre càlida, sempre passional, sempre perfecta. Un raig d'esperança en la nit més fosca, la llum que et banya en el dia més brillant.

Romanticisme indignat:
Estic molt enfadat, t'han posat com valoració cinc estrelles, quan en realitat ets el cel sencer.

Romanticisme primordial:
Doncs jo ho vaig passejar genial, no sé, tampoc sóc molt exigent, vull una noia maca que la xucli i fullets, res més.

Romanticisme lacònic:
Kiero secso.

Ens encanta que encara hi hagi homes així, capaços de fer vibrar el cor de les dones amb paraules tan afalagadores i sinceres. Jo també vaig tenir la sort de rebre un d'aquests missatges, en el meu cas va ser un comentari a un altre article que vaig escriure i, la veritat, és que m'encanta. Qualsevol que ho hagi escrit, moltes gràcies per dedicar-me el teu temps:

Opino que sou subnormals, això opino. Vaja tros de porqueria d'article. Som-hi amb el masclisme i el patriarcat, ESCÒRIA.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.