中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Revelacions d'una Estima del BDSM. Part II

24/11/2015

Seguim amb la segona part de l'entrevista a Estima Monika. Si et vas perdre la primera part, fes clic aquí i descobreix què ens va explicar la setmana passada.

Em pots explicar quantes pràctiques diferents hi ha dins del sadomasoquismne? El que es coneix com BDSM és un gran ventall de jocs. Qualsevol objecte pot ser un fetitxe. Hi ha a qui li agraden els pits, a qui els peus; hi ha fetitxistes de dones fumadores, és a dir els excita veure una dona fumant i que els facin fora el fum a sobre. Hi ha qui adora simplement uns talons, unes botes, unes mitges, un melic, el cul, els tangues, els colors, sons, sentits. Hi ha gent que li agrada que li tapin la cara o que li tanqui en un lloc i que no escolti res; hi ha a qui li agrada jugar a ser lligat, que li facis diverses postures i després, quan ho deslliga, veus que té tot els pantalons tacat. Això es diu masturbació per fregament. En intentar deslligar-se, es masturba.

És clar perquè tu, amb els teus clients, mai tens relacions sexuals ... No, mai. Quan tens relacions sexuals, com a mi em passava al principi, després ja no tornen. Un submís o esclau de veritat mai practica sexe amb la seva mestressa, tret que siguin esclaus sexuals, que això ja canvia i és una altra cosa.

Si una dona et demanés ser la seva mestra, ¿ho faries? Sí, i el primer que li diria seria "Mai et baixis les calces!". No hi ha moltes dones que realment puguin fer-ho, al final acaben cedint i dient "Què peneta". Jo també ho vaig sentir així, però després pensava "Mira com està gaudint".

Hi ha res que no faries mai a un esclau? Mira, el scat no m'agrada molt però ho vaig fer. ho vaig voler provar amb una persona de confiança, va ser una experiència molt forta. Però ja et dic, prefereixo fer això, encara que no m'agradi, que dormir amb els homes. En l'escala de BDSM no sé bé què és el que no faria mai, però per exemple em donaria molta angúnia això de fer talls. Això no ho faria perquè no estic experimentada, és que no faria res que no sàpiga fer a la perfecció i que suposaria un risc per al submís. No cal ficar-se en el que no se sap i menys en això, perquè pot arribar a ser molt perillós. D'altra banda a mi m'és igual, m'agrada experimentar i pujar els meus límits.

SEB_AmaMonika_5

¿I què és el que més t'agrada fer? M'agrada molt el joc amb foc, però és molt perillós. No es tracta de cremar a la persona, més aviat és enterrar una persona en cera. La cera està caldosa com sopa, a uns 45º. S'escalfa en una olla gran, a bany Maria, i després es la tira a sobre. Sòl fer una espelma del seu penis i li calo foc fins al límit. Jo amb això em diverteixo com una nena dolenta.

Sents plaer quan fas aquestes coses? Sí, i he arribat a tenir orgasmes, mentals molt. Quan estic concentrada amb un esclau i estàs portant una sessió súper bona, és com una unió que fa que encara que jo estigui posant agulles, però veig que està gaudint, que està erecte i està tota l'estona "El meu Estima, el meu Estima; Vostè és adorable "això et dic jo que és apoteòsic. O amb les dones, perquè també he tingut a dones, em poso el penis i ja em transformo totalment. Surt el mascle que porto dins. Les agafo pels cabells, les pujo i me les tir ...

Però això ja és BDSM sexual, no? No, perquè no hi ha contacte amb la pell. Aquí simplement tinc un arnès, ni ella em toca a mi.

La paraula clau sol ser sempre la mateixa o va canviant? És sempre la mateixa, porto amb "maduixa" 15 anys.

Tens intenció d'actualitzar-la? No, per a res, perquè així ja em coneixen. Quan una persona entra per primera vegada en l'estudi, per a mi no és ni esclau ni res. És important que sàpiga una mica com actua la mestressa, així que si em diu "M'agenollo, la meva Senyora", li dic "No, aixeca't. Primer parlem i quan jo et digui agenolla't ja passes a ser meu; però de moment jo t'haig de conèixer ". És que abans tot som persones. Cal que m'expliqui primer quines són les seves limitacions, si tenen al·lèrgies, si ha tingut alguna embòlia ... tot això és molt important.

¿Els fas signar algun full en què declaren ser ells mateixos els responsables de qualsevol cosa que pugui passar? Quan són sessions molt extremes si, o si no els gravo. És pel meu bé també, perquè si no es poden anar a la policia i es poden inventar qualsevol cosa i et posen en un xivarri. Cal guardar-se les esquenes.

Els esclaus solen tenir més d'una mestressa o són fidels a la mateixa? Això depèn de tu, si li deixes petjades psicològiques. Cal deixar alguna intriga al seu cap. Si vols que tornin has de saber com enganxar-i deixar-los alguna cosa que li demani tornar. Un dels meus esclaus, per exemple, ara que porta 5 anys amb mi i vol que li posi un xip de gos; tenim un contracte de per vida. No obstant això, sempre hi ha a qui li agrada picotejar d'aquí i d'allà, és clar.

SEB_AmaMonika_6

Els esclaus que fan els espectacles amb tu reben una recompensa econòmica? No, per a res. Fins i tot m'ajuden a pagar l'autopista, el menjar. Ells tenen els seus negocis, això és una cosa que li agrada, ho fan gens més que per plaer. I a més, jo no admeto esclaus ximples, m'agraden aquells amb personalitat, gent que tinguin el seu treball i els peus a terra, que sàpiguen que això és un joc i que no el portin més enllà. I encara que siguin esclaus meus fa més de 5 anys, si volen una sessió privada l'han de pagar. No tinc esclaus mal acostumats, això és un caprici d'ells, llavors si tu vols alguna cosa ho has de pagar perquè jo també tinc altres coses a fer.

I els que porten amb tu des dels teus inicis, els que et van ensenyar a ser Estima Monika, la relació que teniu amb ells? Per a mi certes persones ja no són els meus submisos, són els meus àngels de la guarda, són la meva vida, perquè el que han fet ells per a mi no ho fa qualsevol. Els submisos i els esclaus que porten temps amb tu cal saber valorar tot el que fan per tu, i si en un moment donat et necessiten, tu fas per ells el mateix, i això no és rebaixar-ni res semblant.

Aquí hi ha el famós costat humà de què parlem abans ... Sí, aquí està. Veus que encara em queda una mica d'humanitat! * Rialles *

Has parlat d'esclaus i de submisos. Quina diferència hi ha entre un i l'altre? Hi ha molts rols en això del BDSM. Per exemple, l'esclau és com un rebel, que es pot escapar quan vulgui però no ho fa perquè respecta aquest moment. A aquests els agraden els fuets i que els donin. Els esclaus rebels cal saber-tractar, són els que més es poden rebotar cap a tu, aquí has ​​de ser molt ferma. El submís és més com un gosset, un chihuahua. Un submís pot ser simplement un submís obedient, et recull la roba, et neteja, i no tira pel tema del dolor o del càstig. Després hi ha el masoquista que gaudeix amb el dolor, o millor dit, de manera que la gent pot considerar dolor. I després el sàdic, que és qui proporciona aquest dolor. Però el masoquista és sàdic de per sí perquè li agrada també donar, d'aquí sadomasoquista.

I tu ets estima ... Sí, jo sóc estima, a mi em van posar això i m'agrada. Estima Monika, amb K.

Creus que algun dia deixaràs això del sadomasoquisme? No, mai, no podria. Jo aquí he conegut a la meva gran família i això em dóna molta llibertat.

Quan no treballes, o sigui, que no ets Estima Monika sinó Maria, què fas? Doncs sóc una dona normal, em dedico al meu pis, net, vaig a fer la compra, faig esport ...

Hi ha alguna cosa més que vols afegir, una cosa imprescindible sobre tu que hem de saber? Que sóc una dona molt accessible, no tinc la síndrome de l'deïficació, perquè hi ha moltes dones que es endiosan, es creuen que tothom s'han de agenollar a seus peus. A mi m'agrada que em deixin en pau, anar en bici de tant en tant, fer els meus exercicis ... anem, que sóc molt normal. Ah, i no m'agraden gens els esclaus moscones cojoneros.

Em vaig acomiadar d'ella sabent que en uns minuts tornava a pujar a l'escenari per fer una de les seves performance. "Portem molt de temps, els meus esclaus estaran preocupats" em va dir. Si els seus esclaus estaven preocupats, no sé com hagués pogut estar la meva mare sabent que estava asseguda al costat d'una dona que estava a punt de banyar en cera calenta a un ésser humà. En fi, cadascú a la seva, moltes gràcies pel teu preciós temps, Estima Monika!
Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.