中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Reflexions d'una becària

26/10/2017
Behind the obscene: Reflexions d'una becària

Fa un temps no m'hagués imaginat mai arribar on he arribat, i no em refereixo a arribar a l'orgasme, que també ho he aconseguit. Estic molt emocionada perquè des d'avui, sóc la nova becària de Apricots i faré el possible per complir el meu treball i passar-m'ho genial al costat de tots vosaltres.

Els meus dos grans passions són el sexe i el futbol, bé, millor dit, els futbolistes, sobretot en aquest moment quan s'aixequen la samarreta després de ficar gol, mmmm ...

Bé, i ara us preguntareu per què una noia com jo està de becària en un lloc com aquest, doncs molt senzill, perquè no em vaig amb qualsevol, només m'agrada estar amb gent guai i perquè em respecten. A més la meva postura sobre la prostitució sempre ha estat oberta, no sé si a part inculcat pel meu pare, que ja tenia una opinió molt definida sobre sobre el beneficiós que és anar-se'n de putes, sempre l'hi vaig sentir dir a casa. No t'ho creus?

Les 10 avantatges que pensa el meu pare que té el anar-se'n de putes:

1

No tens problemes per follar si no ets molt maco. No cal que siguis Cristiano Ronaldo o Piqué per poder fer un clau amb un bombó. El meu pare era una barreja entre el Fari i Barragán, però es follava 1 pibón cada setmana.

2

Pots perdre la virginitat amb tota una experta. No tindràs pressió i passi el que passi, quedarà en la intimitat. Després explica als teus amics el que vulguis ...

3

Si ets conservador i metòdic, dels que menja paella tots els dijous al mateix lloc, que cada Nadal portes el mateix jersei de rens i t'agrada follar els dimarts a les 11: 00h, mai et quedaràs sense follar, Et reservo?

4

Si la teva parella té mal de cap o està cansada ... No passa res, només has d'arribar una mica més tard de la feina, del futbol o si ets esportista, digues-li que surts a córrer, no li estaràs mentint.

5

Pots complir les teves fantasies sexuals, des d'anar amb una colegiala fins a practicar els teus fetitxes.

6

No cal habilitat per lligar. Pagues per sexe, de manera que no t'has de desgastar hores convidant a copes escoltant negatives durant tota la nit. Folles fix!

7

En la varietat està el gust. Podràs triar noies amb les característiques que més t'agradin, altes, baixes, tetonas, culonas, rosses, morenes ... Ho sabem, triar és molt difícil, però té fàcil solució: tornar.

8

Pots fer l'amor amb mitjons i no passa res. Quantes vegades t'han dit que et treguis els mitjons i tu no vols perquè fa fred.

9

Si et corres ràpid, ningú s'enfada. - "No hase falta dir res més" - com va dir Bernd Schuster.

10

No tot és follar, de vegades només amb parlar també pots sentir-te satisfet. Encara que una mica de sexe mai ve malament.

Espero que els arguments que el meu pare donava als seus col·legues perquè l'acompanyessin t'hagin servit com a ell, ja que mai va ser només a un puticlub, jejeje. Bé macos, ens llegim aquests dies per aquí, un petonet, mmmuak! Per cert, que caparró tinc, no us he dit el meu nom, em dic Debora Melhos Vaixos.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.