中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Que meravellós que és follar!

9/11/2017
Behind the obscene: Que meravellós que és follar!

Aquesta nit he somiat que trobava la pols perfecte, he gaudit com mai, m'he despertat mullada fins als turmells. Noies, us heu aixecat mullades alguna vegada? Quina sensació, oi? Vosaltres ja sé que si, o almenys això m'heu explicat.

Quan era a la cuina preparant el cafè, encara tenia aquesta sensació tremolosa i de formigueig recorriéndome per tot el cos, no podia deixar de pensar en com havia gaudit de la meva pols màgica i totes les postures que havia practicat. Tot d'una m'ha sorgit una pregunta, hi ha la pols perfecte?

Com que tenia als meus pares asseguts al meu costat, ia ells els encanta el sexe, no m'he pogut resistir i els he preguntat si quan feien l'amor, follaven era màgic.

Sabeu quan algú es riu de tu, doncs això. Els meus pares, que són uns experts en sexe, o almenys això és el que van pregonant, m'han explicat "la veritat", que tot el que veiem en les pel·lícules no és real.


Els consells del meu pare per tenir un pols perfecte

El meu pare està doctorat en pols, no sé si màgics o no, però de folleteo sap una estona. Crec que va fer el doctorat en Apricots, per això sóc aquí de becària, vull seguir els seus passos i ser la millor.

Abans de posar-te al tema, recógete els cabells
El pèl solt és molt salvatge però, compte amb portar-solt perquè pots "asfixiar" a la teva parella. No em diguis que no t'ha passat mai, vas a besar a la teva parella que està estirada al llit i abans de tocar els seus llavis ja té tot el matoll a la boca. Millor els cabells deixats quan pugui ballar al vent però, per fer una pols ben recogidito.

Entusiasme i sentit de l'humor
Al llit hem de riure i passar-ho bé. Experimentar és bàsic però, no hem complicar-nos amb postures molt rares perquè sinó pot semblar que acabem jugant al Twistter en comptes d'intentar fer una pols. Més d'una vegada chocaréis amb els caps, no sabràs on posar la cama ...

No ser egoista
Al llit dels dos heu de donar i rebre. No val amb estirar-se i dir, estic cansat, anem, dóna-li. Ara em venia una frase a l'estil Coelho però millor me la guardo perquè ens baixarà la libido.

Postures adequades a les nostres possibilitats
No tothom pot practicar les mateixes postures sexuals , depenent del tipus de cos, pes, força ... hi ha posicions més còmodes que altres. No tots els homes poden aixecar una noia i fer-la saltar entre els seus braços, no us ha passat mai que mentre us subjectaven, els dos heu caigut a terra? Bé, al meu si. I tornem al que hem comentat, sentit de l'humor i convidar el noi a anar més al gimnàs o no em torna a subjectar.

Agafa't fort si folles en l'aigua
L'amor a l'aigua no és com a les pel·lícules, follar a la dutxa o en un jacuzzi és una mica diferent que en la nostra imaginació. Qui no ha patit una relliscada o caiguda a la dutxa. Cony! Sembla que sigui només a mi a qui li passin aquest tipus de situacions. Poseu barres per subjectar fort. Un altre consejito, tingues a mà un lubricant resistent a l'aigua, si no, podeu fer-vos una mica de mal i no ho dic per experiència. A mi m'ho han explicat. Això sempre els passa als coneguts dels meus amics.

Troba nou plaer o excitació sexual
Anastasia Steele i Christian Grey saben de què parlo. El plaer no té límits, podem aconseguir-ho de mil maneres diferents, fins i tot de la forma més inesperada. Qui ho diria que al meu que m'encanta fer trios o que em masajeen i llepin els peus. Quin és el teu fetitxe sexual preferit?

Utilitza joguines sexuals
No deixis que la monotonia et envaeixi, hi ha centenars de joguines i opcions per aconseguir el plaer sexual. No fa molt que vaig practicar un trio molt interessant amb un noi i una lumidoll, una experiència curiosa però molt agradable. Si no proves coses noves no sabràs si t'agraden. Vols saber com és el sexe amb una lumidoll ? Hauràs de venir a Apricots a esbrinar-ho.

Accepta les crítiques
No ets el millor follant, accepta-ho. Bé, potser sí, però has de venir i demostrar- . Quantes vegades m'hauran dit folles fatal, mou-te més ... per gaudir al llit, la comunicació i tenir una disposició oberta és bàsic, sinó, ¿com sabràs en quin forat la vull? Saps de què parlo, oi?

No sé si amb aquests consellets aconseguiràs la pols perfecte, però segur que no et resbalarás a la dutxa, que ja és molt. Seguiré esmorzant que ja m'imaginava fent un trio, i em tornaven els calfreds.

Comparteix
1 Comentaris
Totalmente de acuerdo. Sin embargo follar con una chica de compañia, es bastante dificil encontrar esa complicidad para disfrutar sanamente del encuentro. Sobre todo cuando el relog esta ahi imponiendo el ritmo.
Andreu
26/11/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.