中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Pot Alimentària ajudar-te a millorar el sabor del teu semen?

16/4/2018
Behind the obscene: Pot Alimentària ajudar-te a millorar el sabor del teu semen?

Avui m'he aixecat amb molta energia, em vaig a Alimentària!

Tinc ganes de veure si efectivament és tan gran i amb la mateixa projecció que el MWC , tal com afirmen els seus organitzadors, ja que en haver-se unit en aquesta edició amb Hostelco, Barcelona acull aquesta setmana la fira més important a nivell mundial d'alimentació, gastronomia i restauració.

A més de curiosa, sóc molt foodie i m'encanta Alimentària perquè a més de descobrir les tendències culinàries per als propers anys, puc degustar tot tipus de menjar, salses i refrigeris i agafar-me algunes copetes de vi i cava. I amb aquest nou projecte de fira, estic segura que aquest any serà millor que els anteriors, especialment per aquest nou espai gastronòmic experiencial promocionat com una revolució sensorial i participativa, on se celebren tallers magistrals i múltiples showcookings.

Ja me l'imagino, grans cuiners com Jordi Cruz, Paco Roncero i Nandu Jubany cuinant per a mi sola. Quina morbo!

Però trobo a faltar que a Alimentaria no cuinin amb ingredients naturals com el semen o el flux vaginal , que són nutritius i tenen molts beneficis per al cos. Hauré de posar-me en contacte amb els organitzadors perquè en la pròxima edició creïn un nou espai de cuina més exòtica o estimulant, en el qual podrien convidar al Xef Paul "Fotie" Photenhauer, que ja compta amb dos llibres de receptes on l'ingredient principal és el semen, Natural Harvest i Semenology.

Alguna vegada se m'han corregut a la boca i m'he empassat el semen i el seu gust podia ser millorable per això m'he informat de què puc recomanar als meus amants perquè el seu semen tingui millor sabor.

I com sé que una de les vostres fantasies sexuals és que us facin una mamada i Córrer-a la boca d'una dona, perquè pugueu fer-ho tranquils, satisfer-les i deixar-los un bon gust de boca, literalment, us deixo alguns tips.

✅ COM MILLORAR EL GUST DE LA TEVA SEMEN

Després de revisar molts estudis i també fer alguna degustació, estic en disposició de confirmar-vos quins són els aliments que ajuden a millorar el sabor i la qualitat del semen. Com molts professionals afirmen, entre ells sexòlegs, uròlegs, nutricionistes i també prostitutes, el semen d'un home sap al que menja i això és així.

Segurament ja sabràs que el líquid seminal és lleugerament salat i calent, però per entendre el perquè hi ha aliments que milloren i altres que contaminen el gust de la teva semen, has de saber que el líquid seminal està compost en un 96% d'aigua, un 1% d'esperma i la resta de diversos nutrients; per això com més aigua beguis o continguin els aliments que ingereixis, més fàcil serà la seva absorció i més ajudaran a que el sabor del semen es torni més dolça.

fruites naturals
Especialment els nabius, les prunes, les nectarines, les taronges, la papaia, la llima, la llimona i la pinya, ja que a més d'estar riques i donar molt suc, contenen molts nutrients i propietats diürètiques.

les espècies
Res com un bon guarniment per millorar el gust de la lefa, condimenta els teus menjars amb cardamom o canyella i veuràs com et sap millor;)

El julivert, el coriandre, la menta i la menta li donaran un toc refrescant al qual segur ningú es pot resistir.

te verd
Són tants els beneficis del te verd que no sabria per on començar, per això el prenen tant els orientals ... Fixa't que a més d'antioxidant, digestiu i diürètic, també millorarà el gust de la teva llet.

A tenir en compte
El gust metàl·lic del semen es deu al seu contingut de zinc. Els diabètics tenen un semen més dolç, amb un buquet a mel o meló, a causa de que els seus cossos estan desfent de l'excés de sucre en ells. Si no vols alterar la dieta de la teva parella, sempre pots buscar-te una amb millor sabor.

⛔ A EVITAR

la cafeïna
Tots necessitem una mica de cafeïna per arrencar al matí, almenys jo, sense el meu dutxa i el meu "xut" de cafè sóc un Zombie, com els de Walking Dead. Però perquè el teu semen no tingui un sabor amarg, el més aconsellable seria evitar grans quantitats de cafeïna al dia.

Fumar
Quantes vegades hem escoltat o vist escrita l'expressió: "El fumar mata". Segur que si en els paquets de tabac la substituïssin per: "si no fumes, te la mengem més", tindria més èxit. L'hi proposarem al Ministeri de Sanitat a veure què li sembla aquesta campanya. Fumar a part d'influir en el gust de la teva semen, també influeix en el de la teva alè. Recorda, ens encanta l'alè fresc a esbandida bucal.

l'alcohol
L'ideal seria prendre un còctel de fruites sense alcohol, com ara el Virgin Mary o el Virgin Pinya colada, encara que el nom no és molt adequat per a nosaltres.

El pollastre i la carn vermella
Tinc entès que el semen dels vegetarians i els vegans té millor gust que els que mengen carn, segurament a causa del seu alt consum de fruites i verdures. Es diu que els carnívors ho tenen una mica més salat. Ja ho sabeu, una setmaneta sense carn vermella ia menjar una mica de carn d'au.

algunes verdures
A molta gent no li agrada el bròquil, la coliflor, les cebes ni les cols de Brussel·les o encara que les mengin no els agrada la seva olor, potser sigui sentit comú, ja que són verdures que alteren en negatiu el sabor.

l'ou
L'ou conté un alt nivell de putrefacció de bacteris, de manera que aquesta aroma arribarà al semen.

✅ ALTRES RECOMANACIONS

Posar-se en forma
Tot el que és bo per al cos és bo per al semen. Si fas exercici regularment, a part que et posaràs buenorro, estaràs treballant per tenir una salut millor.

Beure molta aigua
La hidratació és fonamental per expulsar les toxines del cos. Mantenir-hidratat és molt important per millorar el sabor de la teva semen. Ara entenc això de beure dos litres d'aigua al dia.

menjar sa
Es creu que hi ha alguns aliments que fan que el semen sàpiga millor, com per exemple, la pinya que compensa l'amargor. També és sa i ajuda a endolcir la teva fluid menjar plàtans, taronges i sucs dolços. Canviar la dieta abans del sexe pot afectar, en positiu, al gust de la teva semen. Recorda que si és bo per al teu alè és bo per al teu suc de l'amor.

Aquí la meva humil opinió sobre les mamades, a "totes" ens encanta menjar una bona polla, sempre que estigui neta, la higiene ens excita moltíssim. A més, crec que moltes noies tragarían el semen de la teva correguda però, el problema és que els tira enrere el sabor. Amb els suggeriments que et acabem de llistar segur que els teus lligues ho van a gaudir. Encara que una de les meves companyes té una altra teoria, és la següent: "la noia que s'empassarà el teu semen és, o bé perquè li agrades molt o perquè li pagues, així de senzill". Jo tinc algunes amigues que els agrada que es corrin en la seva boca , segur que tu també coneixes alguna.

Tampoc et creguis que ara el teu semen va saber a dolç com el dels caramels i els pastissos, ja et veig, "aquesta setmana menjaré pastís de xocolata, cirera i nata per regalar curses de Selva Negra ". Amb els consells que t'hem brindat poden servir una mica de guia i ajuda, però no és una ciència exacta.

La part positiva és que l'esperma és barat de produir i el trobes fàcilment, segur que localitzes un productor ràpid per les teves receptes. Jo vaig a posar en pràctica aquests consells a veure si el meu flux vaginal sap millor, de moment, els que m'han besat els meus llavis, els inferiors, no han tingut queixa.

Expositors i visitants de la Fira Alimentària i Hostelco, si en acabar la jornada us ve de gust anar de putes per Barcelona, us deixo uns consellets que va llistar el meu pare per gaudir al màxim i de forma segura . I recordeu, si us agrada Córrer-a la boca d'una noia de companyia, cuideu el gust del vostre semen, us ho agrairan, ja ho veureu.

A ella li encantaria el gust de la teva semen
Comparteix
3 Comentaris
Es cierto, personalmente tomo te verde en lugar de cafe y lo endulzo con miel, aunque la edad también influye, mi mujer me ha dicho que era más dulce cuando era joven y ahora es ligeramente salado y algunas cogí-amigas me han dicho que sabe mejor que otros que han probado. Definitivamente la cebolla, el café y la cerveza no son buenos para el sabor, pues incluso he llegado a probarlo en labios de mi mujer y se puede sentir un ligero sabor.
Rubén Mendoza
24/5/2018
Excelente Los consejos están súper especial
Chema Jiménez
25/4/2018
. ... Gracias x el tip .... lo haré .... A komer mas piña arandanos papaya etc y a ke me chupen la poya las putitas d mi barrio ... ! 😎😁✌🐴
juan
25/4/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.