中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

El Voyeur Convidat, segona entrega

23/1/2017
Behind the obscene: El Voyeur Convidat, segona entrega

Us recordeu de El Voyeur Convidat , el nou projecte col·laboratiu de Apricots?

Seguim en això i, a poc a poc, va prenent forma. Els artistes que s'han pujat al carro i volen col·laborar són cada vegada més interessants i nosaltres estem tan emocionats que ja no ens posem calces perquè no parem de mullar-nos.

Avui tornem amb la segona entrega per mà de tres artistes molt diferents: d'una banda tenim a Luis Quiles , il·lustrador de Sabadell ja aclamat a nivell internacional el treball haureu vist en diverses ocasions i, possiblement, haureu pensat "Collons, ¡com es passa l'oncle! ". D'altra, vam presentar a dos col·laboradors que encara no han tingut la mateixa repercussió que Lluís, però segur que amb El Voyeur Convidat tindran el empenteta que es mereixen. Parlem de Albert Barri , barceloní afincat a Londres que, com a bon social mitjana strategist que és, es dedica a ... no sé bé a què, però sap fer uns gifs animats que molen molt; i Pedro Comesaña, un artista gallec que si heu visitat el nostre estand durant el Saló Eròtic de Barcelona Apricots, haureu vist en acció pintant un quadre de 2x2m.

Com sempre, hem demanat als artistes col·laboradors que acompanyin el seu treball amb unes paraules d'introducció i que, a més, ens expliquin per què van decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío. Finalment, havien de completar una frase, que no té cap funció a part de la de fer-me passar una bona estona a mi i una mala estona a ells. Això és el que ens han explicat:

Luis Quiles Luis Quiles

Diu de la seva obra: El dibuix es diu "L'ofici més antic del món". La meva idea sobre aquest dibuix és que la prostitució no deixa de ser una transacció econòmica a canvi d'un servei com en qualsevol altra feina. Però la moralitat que arrosseguem ho segueix deixant en un limbe alegal, o il·legal.

Frase per completar: Molta gent és generosa sense voler-ho i em critica sense saber que això em motiva a seguir treballant.

Pregunta: Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Perquè tots els artistes som putes en menor o major grau, i cap professió ha anat més lligada a la de l'art que la prostitució.

Albert Barri Albert Barri

Diu de la seva obra: tinder, Grindr, Brenda, Bumble, ... A casa teva oa la meva? Què et va? ¿Fotos? Em passes ubicació? Per on camines? ¿Netflix and chill? El gran món del telèfon intel·ligent, on tots estem hiperconnectats i amb la possibilitat de mantenir relacions sexuals a l'abast d'un clic. Fins Maria Magdalena es ruborizaría! Per què no tornem a l'essència del folleteo?

Frase per completar: Des que vaig començar a fer ioga, el meu cobertura ha augmentat i tothom em diu tros telèfon intel·ligent.

Pregunta: Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Considero que la prostitució és una professió molt digna i em segueix impactant que encara es trobi en una situació de 'alegalitat' al nostre país. Per aquest motiu, em va semblar molt interessant col·laborar amb una marca com Apricots. Suport totalment la seva filosofia i lluita per aconseguir una millora en les condicions laborals de les prostitutes.

Pere Comesaña Pere Comesaña

Diu de la seva obra: La seva proposta per a El Voyeur Convidat és el quadre que es va currar al saló. No ha estat gens fàcil pintar-lo amb aquest xivarri, ja que el nostre estand va acollir les performances de molts artistes del sector porno i va ser un no parar de gent curiosa, per no dir perdudament divertida i amb ganes de gravar-ho tot per assegurar-se unes bones preses per a la palleta d'abans d'anar a dormir. Malgrat això, el resultat final ha valgut la pena.

Frase per completar: Cada matí, en despertar, em faig una torrada mirant al mar.

Pregunta: Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Perquè em sembla molt important i fins i tot necessària la funció que fa Apricots. Primer per elles i ells, perquè es mereixen els mateixos drets i obligacions que qualsevol altre treballador, perquè les màfies s'allunyin de extorsionar, segrestar, matar-los ...
També crec que va sent hora que la societat canviï el seu punt de vista i sobretot la seva manera de tractar-los. Ningú se'n va de putes però és un dels negocis que més diners mou al món, només ofereixen sexe que per a mi és un dels majors plaers de la vida (si no, el més gran). El que no pugui aconseguir-ho de una altra forma té la gran sort que una professional pugui donar, pel que crec que també fan una tasca social.

I aquesta és la part en la qual us hauria de dir que si voleu estar al cas sobre El Voyeur Convidat o altres iniciatives que durem a terme, heu de apuntar-vos a la nostra newsletter. Però, si heu nascut amb el do de la vidència, consulteu la vostra bola de vidre i llest.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.