中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

El Voyeur Convidat

22/9/2016
Behind the obscene: El Voyeur Convidat

"Prostitució" Activitat de qui manté relacions sexuals amb altres persones a canvi de diners.

Aquesta és la definició de la RAE, que com sempre es manté molt asèptica i rància. I com a nosaltres la RAE ens sap a naftalina, hem pensat que uns artistes podrien donar una millor i més completa interpretació de la prostitució i del sector del puterío. Així que estem contactant amb alguns noms molt interessants de diferents disciplines artístiques, que més que de naftalina fan olor de tabac ia gintònic, i els vam proposar la nostra idea. El gin tonic va fer que ens diguessin que la idea molava i que volien col·laborar amb nosaltres.

"El voyeur convidat", així hem anomenat a aquest nou projecte col·laboratiu de Apricots.

¿I a on portarà aquesta col·laboració? A una exposició col·lectiva d'art que tindrà com a tema central la poda de les hortènsies al maig. No, no és veritat, no tinc ni idea de quan s'han de podar les hortènsies. Considerant que som la teva marca de puterío, ¿sobre què podria tractar una expo organitzada per nosaltres, eh?

Fotografia, il·lustració i collage són les disciplines que obren el "Voyeur Convidat" d'avui. Cada artista ha complementat la seva peça amb unes paraules descriptives i, per la nostra banda, li hem demanat que completi una frase i ens conteste a aquesta senzilla pregunta:

Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Mara Haro Mara Haro

Mara Blackflower , jove fotògrafa de Barcelona, ​​es dedica a la fotografia des que té memòria. En aquesta ocasió, ha desenvolupat una peça fotogràfica que té com a protagonista a Natalia Ferrari, prostituta independent amb àmplia repercussió mediàtica. Per acompanyar la seva foto ha triat les paraules de Casilda Rodrigáñez:

"El més subversiu que es pot fer en aquest món és autoritzar a sentir ia produir desitjos, i ser conseqüent amb tots els sentiments: tan simple i tan subversiu".

Frase per completar:

Si la gent mengés més xocolata, tindria menys temps per dir bajanades.

pregunta:

Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Perquè veig necessària la visibilització del treball sexual com una opció més de treball per tal d'aconseguir la seva desestigmatització; i crec que, en aquest sentit, Apricots està fent una bona tasca dins de la seva política i ètica d'empresa.

Fernanda Binvignat Fernanda Binvignat

Fernanda Binvignat és una dissenyadora xilena establerta a Barcelona. Quan il·lustra li interessen coses diferents: mostrar alguna cosa visualment interessant i captar l'atenció de les persones amb colors forts, figures definides i formes interessants. No és casualitat que la seva proposta és la d'una hortènsia que floreix ... que no, hòstia, això va sobre prostitució! Deixem que siguin les paraules de Fernanda a guiar-nos en la lectura de la seva obra:

"La quantitat d'opinions respecte a la prostitució són moltes, potser massa, però si alguna cosa tenen en comú és que en general són idees esbiaixades i vistes des de molt lluny. Si bé creus en la criminalització, a la legalització, en si és masclista, en si és un treball, pràcticament totes les persones que parlem del tema ho estem jutjant des de fora. Són aquests prejudicis els que tendeixen a lligar a aquestes persones dins dels estereotips que els donem com a societat aliena a la seva situació. Són aquestes les cordes que les atrapen en una posició de persones marginades, o que calgui protegir, o fins a salvar, potser sense ser aquesta la posició en la que elles mateixes es vegin. "

Frase per completar:

Cada vegada que acabo una il·lustració, necessito que em masajeen.

pregunta:

Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Perquè m'agrada participar en projectes on hi hagi prou llibertat d'expressió gràfica. A més em va interessar poder investigar i mostrar una visió respecte a un tema social, polític i feminista tan important i tabú com ho és la prostitució.

Imanol Buisan Imanol Buisan

Imanol Buisan és un artista de Terrassa, "concretament de la perifèria d'un barri que la gent de Terrassa ni sap que existeix", precisa. La seva aportació per al Voyeur Convidat és un collage de dues peces acompanyat per aquestes paraules:

"Vull parlar des del cos, mostrar sempre a qui executa, a la professional en el centre, que és ella sobre la qual succeeixen les coses. Al principi bàsic pot semblar orificis i forats pensat per al plaer aliè, però més que un simple plaer físic omple un buit d'un altre tipus en l'usuari, permet complir les fantasies, els somnis o simplement en pagar per un servei omple aquest buit que no sap o no troba de forma l'usuari. No hi ha un argument totalment explícit, però vull mostrar la fiscalitat i en paral·lel l'emoció que amaga l'usuari ".

Frase per completar:

Les millors ereccions les tinc quan retallo enciclopèdies reutilitzades.

pregunta:

Per què vas decidir acceptar la col·laboració amb una marca de puterío?

Vaig decidir col·laborar amb una marca de puterío (: D) perquè em sembla una cosa natural suposo, ho veig una realitat social, una feina, tot i molta cruesa en depèn que situacions, en altres totalment coherent amb la persona que l'utilitza i l'ofereix. I crec coherent oferir una visió natural d'això.

Ets un / a il·lustrador / a, fotògraf / a, vídeo maker o, més senzillament, un / a creador / a? T'agradaria formar part del Voyeur Convidat? A nosaltres ens encantaria, només has de escriure a comunicacion@apricots.es

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.