中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Per què som infidels?

13/9/2017
Behind the obscene: Per què som infidels?

Segons diversos estudis de prestigioses universitats que no coneix ningú, nombrosos blocs de merda i seriosos diaris digitals en recerca d'un clic, l'estiu és l'època de l'any amb més infidelitats. Entre les raons que s'esmenten hi ha els viatges amb amics, les festes i la poca roba a la platja.

Amor meu, tots dos sabem que el teu cos serrà modelat a força de canyes i ensalada russa no és motiu perquè a la teva parella li d'un atac de gelosia.

Hi ha mil situacions i raons que ens inciten a posar les banyes, així que deixa de llegir tonteries a Internet. Fi de l'article.

No, és broma. Segons el CIS el 20% d'homes i dones d'Espanya han admès haver posat les banyes a la seva parella. Quines són les principals causes de la infidelitat?

 1. La no acceptació de la monogàmia.

  Quan li vas prometre fidelitat eterna, ¿estaves segur que aquest era l'únic cony o penis que volies menjar-te la resta de la teva vida? Una cosa és l'amor i una altra, el sexe. I sí, el sexe amb amor és el més d'allò més. Però dic jo, que si la teva parella té els pits petits i un dia pots ficar el teu cap entre dues tetazas també et sentiràs el rei del món, no? No per la grandària, sinó per la novetat.

  Per això, et recomano que abans de prometre fidelitat et planteges si això és per a tu. La Inquisició va ser abolida en 1813 i en 2017 ha coses com les parelles obertes o el poliamor. Si vols saber més sobre el tema, llegeix l'entrevista que li vam fer a Anahí Canela , encara avís: cal estar preparat / ai pactar les regles amb la teva parella.

 2. Poca imaginació al llit.

  No em cansaré de dir que no s'ha de tenir embuts ni prepucis prejudicis en el sexe. Compra't un consolador i méteselo al teu marit pel cul, deixa que et mengi els peus , munteu un trio , proveu el sexe tàntric, mireu porno junts, intenta treure-li un squirting o deixa que es corri a la teva cara . Hi ha mil maneres de follar, però si segueixes amb la postura del missioner, no m'estranya que la teva parella es busqui una mestressa BDSM.

  Encara que odiï aquesta pel·lícula, he de reconèixer que, a més de donar-li molt bones idees a la meva mare, va fer lubricar a la meva àvia.
 3. Falta d'afecte.

  La infidelitat no és només qüestió de sexe, també es dóna pel dèficit afectiu. Dóna-li un petó cada dia en arribar a casa, cómele el cony, escolta-la, trágatelo, fes-li un massatge ... però sobretot: parla amb ell o ella i mantingues la seva autoestima alta.

 4. Les aventures són divertides.

  Si compleixes el punt 3 d'aquesta llista, segurament una aventura et donarà un xut d'adrenalina. No m'empasso la teoria de la mitja taronja, i mira que jo sóc de tragármelo tot. Hi ha vegades que tens una connexió momentània amb algú i no vols deixar-lo passar. Al final, segurament descobriràs que l'estabilitat que et dóna una parella és molt millor que tornar a sentir-se un / a quinze anys / a. Però mira, la pols ja ho hauràs fet fora.

 5. venjança

  Arribem a la pitjor de les causes de la infidelitat: la ràbia. Si us plau, abans de crear més mal rotllo, deixeu-ho. Si la teva parella t'ha enganyat, el temps la posarà al seu lloc, ho diu el Karma. També ho diu Jesucrist: si et donen una bufetada al cul, posa l'altra natja, qui sap ?, potser així comença una bona sessió de spanking.

  També ho diu Gandhi: ull per ull i acabarem tots sodomitzats.
 6. No sentir amor per la teva parella

  Recorda una cosa: amor no és el mateix que enamorament, és normal que la intensitat romàntica i sexual dels primers anys vagi minvant. Però si la teva parella ja no t'importa, si ja no sents amor cap a ella, acabaràs buscant alguna cosa fora. Encara que no la vulguis, hauries de parlar abans de començar una relació oberta de forma unilateral.

Vaja! Quina Cuqui m'he posat amb aquest post! Sembla que no sigui la mateixa persona que fa uns mesos et volia vendre un cobrellit squirteada . En el proper post parlaré de guarrades, I promise.

Comparteix
3 Comentaris
Yo fui infiel a mi marido por parte de amor de su parte....no me case para ponerle cuernos, pero llego un momento, que un hombre me tiro los tratos, y cai....todavia siento falta de amor y de sexo, y estoy viva, no muerta, y necesito sentirme deseada..
Persa
30/3/2019
Acabo de descubrir vuestra web, y me entusiasma vuestra forma de pensar! Gran articulo!
Ene
18/9/2017
Cada vez me siento más contenta de haberme enrolado en vuestro mar de verdades! Ya no me siento una extraterrestre por mi forma de pensar y/o actuar. Gracias!
Milo
13/9/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.