中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

"Mobile is everything" but sex

22/2/2016
Behind the obscene: "Mobile is everything" but sex

Era un divendres qualsevol a les nostres oficines del carrer Aribau; són les 11h i tot segueix tranquil. Fins que truquen a la porta. Algú s’aixeca per obrir i al veure a qui tenia davant, es queda en estat de shock.

Són dos homes. Dos homes importants. Dos homes que, aquell divendres que ja no és més un divendres qualsevol, ningú de l’oficina esperava tenir allà, i sense previ avís. Els dos homes misteriosos volien parlar amb nosaltres.

Una vegada dins, els homes de negre s’assenten amb el CEO d’Apricots, Javier Martínez, visiblement curiós d’escoltar com pot ajudar-los. De forma quasi innocent, comencen a explicar el motiu de la seva visita, el resum del qual és el següent:

El Mobile World Congress està al caure (22-25 de febrer, a la Fira de Barcelona) i la ciutat comtal s’emplenarà de professionals del sector mòbil. Apricots té una tanca publicitària enorme a la Gran Via, ben visible quan s’arriba des de l’aeroport d’El Prat a Barcelona ciutat. A la tanca hi posa “Apricots. Trustworthy Call Girls”. En anys anteriors el MWC ha sigut el centre d’alguna polèmica relacionada amb el sector del sexe de pagament. Sembla ser que quan arriben els executius del MWC, les prostitutes de Barcelona comencen a lubricar per l’increment de la demanda.

Per “crear un ambient comfortable pels delegats del MWC”, ens demanen que treguem la nostra tanca publicitària de la Gran Via durant el Mobile, i nosaltres, pobres ingenus, pensant que per crear un ambient comfortable n’hi havia prou amb música romàntica i espelmes.

El CEO d’Apricots, quedant-se una mica descol·locat, demana uns dies per pensar amb la proposta, però, pensant pensant, es dóna compte que no necessita uns dies. Ja sap perfectament quina és la línia que porta Apricots, així que la seva resposta arriba després de pocs segons:

Apricots treurà la tanca publicitària, però aquest acord amb la GSMA haurà de ser públic.

Considerant que esteu llegint aquestes paraules, i que es va liar molt gorda als mitjans de comunicació, és evident que els “jefazos” del MWC han acceptat la nostra proposta. Des del dimecres passat, dia 17 de febrer, la nostra tanca de la Gran Via ja no està allà donant la benvinguda als turistes que arriben a Barcelona.

“interviú

La trobada d’aquell divendres era una noticia que mereixia ser contada, perquè imagineu que enlloc de haver succeït això, s’haugés decidit silenciar tot això amb aquesta cosa tan bruta que són els diners. La història de sempre s’hagués repetit: una gran companyia comprant el silenci d’una altra de petita, quina tristesa i quina poca originalitat, no? Però sort que han topat amb nosaltres...handblinkkissdancer

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.