中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Tenir una ment bruta

31/1/2018
Behind the obscene: Tenir una ment bruta

En moltes ocasions, la ment sol jugar-nos males passades. I si la tens bruta com la meva, encara més. No sé si és per cultura, genètica o simplement per vici, però sempre estic pensant en sexe. Poques és la vegada que no m'aixequi mullada. Creus que només em passa a mi?

Jo sóc una persona erotofílica, tinc una actitud positiva cap a la sexualitat i l'eròtica. No tinc cap problema a parlar de qualsevol tema, i menys de sexe. Des joveneta a casa meva hem parlat d'educació sexual des d'un enfocament positiu, mai negatiu, exactament tot el contrari del que deia Louis Van Gaal.

Fa temps que em costa veure el sentit literal de les coses, les frases que escolto diàriament les rebut amb doble sentit, ho entenc tot a l'inrevés, amb un significat eròtic. Els estic donant un sentit sexual a expressions o accions que no el tenen. No us ha passat mai que esteu entre amics o amigues i, a l'pelar o menjar-se un plàtan, us ha vingut la rialleta ximple per pensar que està fent una mamada?

Com que sóc molt curiosa, durant el cap de setmana, vaig començar a fer una llista amb algunes frases i expressions amb connotacions sexuals.

Treure punta al llapis: Una expressió tan innocent pot convertir-se en pura poesia. T'imagines que una noia et digui, quan vulguis treure-li punta al teu llapis, et prest el meu maquineta de fer punta.

Mullar el xurro: Quan t'agrada mullar-lo? Jo quan acabo la festa, abans d'anar a dormir. A Barcelona hi ha llocs on ofereixen un xocolata de primera .

Obrir la cloïssa: Què podem dir d'aquesta expressió sexual. És una de les més conegudes.

Pelar (una fruita): Aquesta expressió em fa molta gràcia quan la meva mare li diu al meu pare, vols que te la peli ...? La mandarina.

Tocar la simbomba: No cal que sigui Nadal ni cantar nadales per "tocar la simbomba". El millor és que us la toquin mentre gaudiu del ritme.

Portar a l'hort: Quan el meu pare li deia a la meva mare, et vaig a portar a l'hort, no sé per què però sempre vaig creure que anaven a plantar patates o conrear naps.

Marxa enrere: A casa sempre escoltava a la meva mare dir-li al meu pare, compte amb la marxa enrere, cura que pot tenir conseqüències. Sabia que el meu pare era mal conductor, però no tant.

Posar-se mirant a Cuenca: Hi ha algú que sàpiga on està Conca quan estem al llit?

Menjar-te'l tot: La meva mare em va inculcar que sempre ens ho hem de acabar tot . I jo, mai deixo res al plat.

Córrer per una banda: Quan em diuen, corre't una miqueta més. Espera't un moment, home, necessito el meu temps.

M'agraden més les puntes (del pa): Les puntes del pa sempre estan dures, com a mi m'agraden. Però compte amb mossegar massa fort.

Què paquet més gran: En veure el repartidor d'Amazon quan entra per la porta. En què estaves pensant?

Estic calent: I no, no em refereixo a quan tinc febre.

Menjar conill: Al meu el conill no m'agrada especialment, però si m'agrada que m'ho mengin.

Quan em vagi a córrer t'aviso: Quantes vegades he sentit dir aquesta expressió al meu pare, però el curiós de tot, és que mai ho he vist amb el vestit de running lloc. Serà que és un mandrós?

M'encanta la nata: La nata sempre li dóna gust de les coses. Personalment m'agrada en els pits i en els llavis .

Com has vist, les frases eròtiques amb doble sentit poden donar molt suc, perdó, joc. Pensar en sexe és inevitable, estem envoltats de temptacions, per tant, és millor gaudir-que intentar-eludir.

No oblidis que pots sortir a córrer acompanyat, fer una parada per menjar una cloïssa o conill (depèn de si t'agrada més la carn o el marisc), acompanyar-lo amb la punta del pa, oferir a ensenyar on és Conca i acabar dolçament amb nata acabada de muntar.

M'ajudes a ampliar la meva llista? No donis marxa enrere, treu punta al llapis i escriu!


Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.