中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

La depilació masculina i molts WTFs

30/3/2016
Behind the obscene: La depilació masculina i molts WTFs

Us enrecordeu de l’últim estudi d’Apricots University? Vam fer un repàs ràpid de l’evolució de la depilació femenina al llarg dels anys i vam poder veure que hem passat dels típics xuts conservadors dels anys ‘60 als xuts revolucionaris i sincers d’avui en dia (si bé entre les feministes més radicals és possible trobar encara patacons frondosos i afelpats que, en alguns casos, s’extenen fins els turmells i poden substituir perfectament a les mitges de cotó més grosses. Això si, a l’estiu, quina calor!).

Deixant el pelatge dels xuts de banda, centrem-nos en un altre importantíssim estudi d’Apricots University: el pelatge de les cigales. Si nois, avui parlarem d’aquest tema, així que si no voleu sentir la vostra masculinitat ferida, torneu un altre dia, o millor, preneu-vos-ho de broma.

Haureu notat que un dia, de cop i volta, els homes van decidir que la depilació havia de formar part de la seva rutina estètica; el perquè us el podeu imaginar: sense mala herba l’arbre sembla més gran. La pena és que ningú els hagi comentat que les dones sabem que les il·lusions òptiques duren pocs segons.

Però com que aquesta situació no té un botó de tornar enrere, a nosaltres no ens queda més que acceptar-la i evitar posar-nos envejoses quan tenim davant un home amb una depilació més cuidada que la nostra. El més important és estar preparades psicològicament sabent que això és el que ens podem trobar:

  • polla depiladaEl desert del Sàhara: temps enrere, aquesta zona estava poblada per llargues i salvatges cabelleres, ara només queden elles: titola i pilotes soles davant les adversitats. És el tallat perfecte per l’home segur de si mateix, que adora el minimalisme i els espais asèptics. Ningú li ha comentat que si el pèl púbic existeix és per alguna cosa, de fet una de les seves funcions és amortiguar la possible irritació de la zona genital causada pel frec continu de pell contra pell durant les relacions sexuals. I si això no li preocupa, és que folla poc sovint. I encara més important és la funció de mantenir les pilotetes a una temperatura constant per a que aquestes estiguin en condicions propícies per anar produïnt espermatozoides. Per ventura sabrà per a què serveixen els espermatozoides?
  • polla peludaL’Amazònia: vist des de lluny podria semblar el cap d’una noia Pantene, però si ens atansem i apartem aquesta cascada de pèl veurem que darrere hi ha vida. Res de nou eh, el que ens trobem és lo de sempre: tita i collons. Per qüestions de comoditat millor tenir a mà una goma per recollir aquesta cabellera, que ofereix possibilitats infinites per pentinats: cues, monyos, trenes i tot el que posa catxonda a una noia Pantene.
  • patio interiorEl pati interior: encara que l’home ens recordi a llocs exòtics i encantats, s’ha de dir que la zona escrotal té poc d’aquesta màgia, sobretot quan és la única que conserva el pelatge. Quin és el sentit de deixar-se melena només als ous? A part de semblar ridícul? Les noies podeu dormir tranquiles sabent que aquest estilisme no està molt de moda, de fet crec que sóc la única persona al món que ha tingut la sort de trobar-se algo així. Es que últimament tinc tanta sort que si al geni de la llàntia li demanés ales, em transformaria en compresa, així que no us preocupeu noies.
  • jardín en la terrazaEl jardí a la terrassa:: a la part superior del pubis s’ha mantingut una petita zona amb gespa de pèls que serveix per recordar que allà, fa un temps, hi havia llargs i salvatges cabells. És un petit espai, com la zona per a nens del McDonald’s, on el pèl està ben talladet i cuidat. La millor manera de tallar-lo és amb tisores, així quedarà suau i agradable al tacte. Aquest “estilisme” és ideal per quan es practica la vaquereta (el missioner invertit), perquè hi ha estimulació directa del clítoris, i a les dones ens encanta. Si nois, el clítoris existeix i està just entre els dos llavis superiors. Quin descobriment més interessant, no? Que sapigueu que per la majoria de dones aquesta opció es la millor, avisats esteu.

Fins aquí hem arribat. Sabem que després d’haver llegit aquest post la vostra vida canviarà totalment, no estem segurs de que sigui per millor. Ara us toca a vosaltres contar-nos quin tipus de depilació us posa més i què és el més extrany que us heu trobat. Sorpreneu-nos!

 

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.