中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Els 6 trucs definitius per trencar amb la teva parella

8/8/2017
Behind the obscene: Els 6 trucs definitius per trencar amb la teva parella

Quantes vegades has hagut de trencar una relació en la teva vida? I quantes vegades ho has retardat perquè no trobaves les paraules o el moment adequat? Ho sé, ho sé ... més de les que haguessis volgut. Per això, com sempre estic disposada a fer-te feliç, he recopilat les que per a mi són les grans tècniques de ruptura, confirmades i validades per homes casats, divorciats i separats.

 1. No és per tu, és per mi.

  Tot un clàssic, la tècnica per excel·lència, no en va és la més usada. L'inventor d'aquesta sortida va guanyar l'Oscar al més cabró, així que demostra que ets un actor d'Oscar i comença a actuar. Ets el dolent de la pel·lícula, però d'aquests mals bons, que justifiquen els seus actes per amor. L'argument és que ella no es mereix algú com tu, que ets una parella horrible i que encara la vols amb bogeria, has d'acabar amb ella, perquè trobi una mica millor i deixi de patir.

  En el fons ets un altruista ... perquè el paper tingui solidesa, o més important és arribar a un bon nivell d'auto insult fins que et digui: "Tranquil, ho entenc, gràcies afecte, si és que en el fons ets un bon jan" .

 2. Tira-li els trastos a la seva amiga.

  Aquí sí ets un cabró, sense embuts. És una cosa maligne, però funciona. O l'hi explica i ella talla amb tu instantàniament, o la seva amiga accepta la teva proposta i ganes una amant de rebot, tot i que mantinguis al teu actual parella. Sempre ganes;)

 3. Demana-li cul incessantment

  "Va, no siguis així, si no us farà mal ..." . O no ho accepta i curta amb tu per pesat o ... hauràs de venir a donar-me les gràcies per millorar la teva vida sexual (i la seva, tot i que encara no ho sàpiga;)

 4. Si et va el joc, arrisca.

  Depèn del valent que siguis pots jugar una o altra mà:

  • Si saps que ella vol casar-se algun dia, Comenta-li que ho has estat pensant i que has decidit mantenir-te solter, que no t'agrada el compromís i que tal com esteu ja està bé, si realment ella somia amb vestir-se de blanc i es vol a si mateixa, anteposarà els seus desitjos als teus i es buscarà algú disposat.
  • Per contra, si saps que no vol casar-se, demana-li matrimoni i digues-li que no aguantes més sense comprometre. Però compte, això és gairebé com la ruleta russa, sé d'homes que han utilitzat aquesta opció i després em van convidar al seu casament. Atempti a les conseqüències.
 5. Tracta de tenir cada vegada pitjor sexe.

  Hi ha dos riscos en usar aquesta tècnica, que t'estimi tant que s'aguanti de per vida amb el que la vostra vida sexual serà un fracàs, o que et funcioni i trenqui la relació, però que sigui irreversible i et converteixis en un malfollador de per vida per haver practicat tant el correrte ràpid, xuclar malament i follar com un eriçó. Sort.

 6. Deixa caure una targeta de Apricots.

  Si no et veus capaç d'executar cap de les anteriors tècniques, sempre et quedarà l'opció de "oblidar-te" una de les nostres targetes de visita al cotxe, a casa teva o en algun lloc estratègic on la teva dona, alguna de les seves amigues o fins i tot la sogra, pugui descobrir el teu relliscada pecador. Quedaràs com un puter, sí, però li passes a ella la patata calenta, serà ella qui trenqui amb tu i tu et treus un marró. Passa't pel local a agafar una targeta sense compromís;)

ATENCIÓ: Aquestes tècniques no són infal·libles, tot i que tenen un alt percentatge d'efectivitat. Pot passar que ella no et digui res, pot ser que ella també tingui una aventura i haureu fet un pas endavant cap a una relació liberal o simplement, hauràs descobert que ella és una noia Apricots i creu que tu ho sospites ...

Per descomptat, jo aposto per la sinceritat. Digues la veritat, sé sincer, agafa el toro per les banyes i digues-li que no vols continuar amb la relació pels motius que siguin i afronta com un home la situació, senzill i transparent i el més segur és que tot surti bé i fins i tot et peguem un bon clau de comiat.

Petons.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.