中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Les millors posicions sexuals per cardar al cotxe.

9/1/2019
Behind the obscene: Les millors posicions sexuals per cardar al cotxe.

Qui vol practicar sexe al cotxe quan pots fer-ho en un llit, en un sofà, a la dutxa, a la cuina, a sobre d'una rentadora ... però si vius amb els teus pares, amb els teus germans o amb els teus companys de pis sabràs que a vegades per molt calenta que estiguis, la situació no et permet follar. Segur que en alguna ocasió has vist la casa i has dit aquesta és la meva, o bé per masturbar o follar amb qui vulguis o bé puguis. Tots hem passat per l'època d'enviar un missatge al nostre follamic amb el text: vine a casa meva que estic sola i podem fer-ho. A mi em posava a mil follar al sofà dels meus pares pensant que en algun moment anaven a entrar per la porta i podíem ser descoberts. Em puja l'adrenalina, com diu Ricky Martin en la seva cançó al costat de Jennifer López i Wisin i Yandel.

Però si ets dels que es posen nerviosos i estan més pendents de que s'obri la porta de casa o de l'habitació i no tens altra opció, la solució és follar al cotxe. En les pel·lícules és molt excitant, ens posa molt calents, però la realitat és una altra, practicar el Nigui-Nigui al cotxe no és gens fàcil, primer has de trobar el lloc adequat, després trobar una postura còmoda i procurar no embrutar el cotxe per no deixar rastre, sobretot si és el cotxe dels teus pares. Un amic meu tenia els seients de darrere de cuir i li va quedar una marca bastant sospitosa, mai va parlar del tema.

Follar al cotxe pot ser perillós, no ho intentis al volant, millor aparcats i apartats del centre, en un lloc que ningú us vegi i no us puguin sancionar. Sí, sancionar, hi ha algunes ciutats i províncies en què poden multar per practicar sexe al cotxe. Un exemple és Lugo, poden arribar a sancionarte amb 3.000 € per realitzar pràctiques sexuals en vies públiques.

Si no has fet mai l'amor al cotxe, segurament et estiguis preguntant com fer-ho i perquè la teva primera vegada no sigui un desastre, i per als que ja ho han provat però no els ha anat molt bé, avui us donaré uns consellets perquè l'experiència sigui inoblidable i també us compartiré les millors posicions per follar al seient davanter i al seient del darrere.

TIPS per tenir sexe al cotxe

El cotxe mai en marxa
Alguna vegada a les notícies hem vist que han detingut algun conductor per follar mentre anava al volant. Entenc que pot ser molt morbós i sentir-te Charlie Sheen en la pel·lícula Amb la poli en els talons, però primer la seguretat, tant per a tu com per als altres conductors. Si vols sentir que condueixes i folles com en les pel·lícules, millor utilitza un croma.

Estacionar el cotxe en un lloc apartat
No folles dins del cotxe a ple dia i al mig de la ciutat, tret que siguis un exhibicionista o vulguis ser sancionat. El millor és anar a un lloc apartat, on estigueu sols i còmodes. I si no saps on anar, hi ha una aplicació i web anomenada Els meus Picadors on trobaràs milers de llocs íntims on fer l'amor per tot Espanya afegits pels mateixos usuaris.

llums apagades
Per a mi, el millor moment per follar al cotxe és a la nit, perquè si ho fas de dia hauràs de tapar les finestres amb la roba o el que tinguis a mà, i en canvi a la nit si no obriu els llums de l'interior del cotxe serà més difícil que us vegin. Però la seguretat abans de res, bloquejats les portes per dins més que res per prevenir algun ensurt.

Compte amb els gemecs i tocar la botzina
Si sou dels que crideu mentre folláis o durant els orgasmes, aneu amb compte, a veure si algú creurà que passa alguna cosa i s'acosta fins al cotxe.

Tenir sempre un kit de folleteo al cotxe
El cotxe ha d'anar ben equipat, igual que hauries portar les cadenes per si neva, el mateix passa per a una nit de passió, tingues a mà una caixa de mocadors de paper, tovalloletes humides, condons, lubricant ... Si ets un folleti, segur que aniràs ben equipat.

No embrutis l'entorn
Mai deixis evidències en el teu lloc de folleteo, primer per tenir cura de l'entorn i segon perquè no trobin el teu picador.

Porta sempre una manta al maleter
Si no vols embrutar els seients del cotxe el millor és tapar-los amb una manta o mocador de tela gran, o per si surts del cotxe no haver de tocar amb el teu cos el capo que segurament estarà fred. Jo me'n recordo quan em van posar a quatre potes o asseguda al capó en ple hivern, la sensació no la desitjo a ningú. A l'estiu podria ser agradable.

Tenir sexe al cotxe sempre ha estat un desafiament, els enginyers de les grans marques es preocupen per acomodar el cotxe amb les millors prestacions, wifi, pantalles, GPS ... però sembla que a cap li importi la comoditat per poder follar a gust. Però com tot a la vida, amb la pràctica s'aprèn. Normalment el que es diu s'oblida però el que es fa s'aprèn per sempre, per això us convido a que poseu en pràctica aquestes postures per follar al cotxe com més aviat millor. Relaxa't, diverteix-te i riu, segur que el sexe serà millor.


Posicions en el seient davanter

masturbació mútua
A vegades no ens ve de gust follar (rares les vegades) però sempre podem fer-nos mútuament un "apañito" , com diríem vulgarment.

mamada
Encara anem a follar al cotxe, no podem oblidar-nos dels preliminars, sempre tan necessaris. Les chupaditas mentre som al seient davanter les hem vist en moltes pel·lícules, per exemple en Indignation (de James Schamus, 2016). Però com ja t'hem recomanat, millor fer-ho sempre estant aparcats.

clàssica
Seria com el missioner però amb una lleugera inclinació. La dona es tomba al seient mig reclinat del copilot i l'home es posa a sobre d'ella, amb els peus a terra entre les cames de la dona. Pot col·locar les cames com se senti més còmoda, al voltant d'ell, a terra o damunt del tauler del cotxe.

vaquera inversa
Aquesta vegada és l'home qui es queda estirat al seient reclinat mentre ella es col·loca sobre d'esquena a ell. Cura en agafar-se al fre de mans i al canvi de marxes.


Posicions al seient del darrere

missioner
Sembla que aquesta posició mai passa de moda. El millor és posar un coixí, o una jaqueta doblegada, la manta que hem esmentat (una solució per a tot) perquè d'aquesta manera si la noia està estirada cap per amunt, amb el moviment de les penetracions evitarem que es doni cops el cap amb la porta .

cullereta
El millor és recolzar-mirant cap al front del cotxe col·locant l'home darrere de la noia perquè pugui fer la penetració per darrere, serveix tant per al sexe anal com el vaginal, aquí la decisió és vostra. A vegades haureu sujetaros als seients de davant per no caeros al terra del cotxe.

cames amunt
La noia es ficarà al llit cap per amunt mentre l'home aixeca les seves cames. El millor d'aquesta posició és que la penetració serà més profunda i agradable per a tots dos .

vaquera
No em cansaré de dir-vos que aquesta és una de les meves postures favorites, l'home se senti normal i jo em poso a sobre d'ell mirant-lo fixament. M'agrada especialment aquesta posició perquè tinc el control i intensitat del moviment i ell pot acariciar-me i llepar-me els pits i agafar-el cul amb fermesa mentre me la fica.

Gosset mirant cap a la lluna del darrere
Un altre clàssic, la noia es col·loca de genolls al seient mirant cap a la lluna del darrere mentre ell es col·loca darrere per poder penetrar-la. Com hem dit abans, pots posar-pel cony o el cul, per on més t'agradi. Aquesta posició és ideal perquè el noi pot agafar els pits i qualsevol dels dos pot estimular el clítoris.

El sexe al cotxe pot ser molt creatiu. Feu servir la vostra imaginació, deixeu-vos portar, gaudiu al moment. Poseu-vos una bona banda sonora ja follar.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.