中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidels

4/1/2018
Behind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidelsBehind the obscene: Les excuses més curioses i utilitzades per les persones infidels

Hola amors! Fa uns dies vaig compartir amb tots vosaltres 1 manual per ser el perfecte infidel i no ser descobert . Ho has posat en pràctica? T'ha funcionat?

Tinc un amic que va venir a veure tot il·lusionat i em va explicar que s'havia donat d'alta en un gimnàs com a coartada per a poder visitar-me més sovint. Em va fer tanta il·lusió que ... ja podeu imaginar com va acabar la cosa.

En canvi, tinc un cosí que no es porta molt bé amb les noves tecnologies i va anar deixant el rastre a través d'WhatsApp (com vam dir, ara poden seguir els teus passos en temps real, molta precaució) però va ser una falsa alarma. El meu cosí només es va acostar a recollir el meu pare amb el cotxe. Si no vols ser descobert, et recomano que et passis a Telegram, és molt més segur. Ah! Sabies que Apricots té un canal en aquest servei de missatgeria instantània molt discret? Shhhht! És un secret entre tu i jo.

Després dels consells que us vaig donar per no ser descobert si vas de putes, ara ve el bo: les excuses o coartades que millor funcionen per sortir de casa i anar a fer una pols.

Aquesta és una llista d'excuses que he anat recopilant de totes les persones que m'he follat i les que m'han explicat les noies que ofereixen els seus serveis en Apricots .

els congressos

Són una altra de les millors excuses que podem utilitzar. A Barcelona se celebren diverses conferències i xerrades gairebé tots els dies, sempre pots "acudir" a una d'elles. La temàtica és el de menys, la qüestió és sortir a aprendre i en Apricots t'ensenyarem el que faci falta.

els amics

Quedes amb els amics en un bar per prendre una copa i no es presenten, què fas? Et tornes a casa? ERROR. Surts a fer una polvet i tornes a casa dient que ho has passat super bé al bar? ENCERT. M'ha quedat com l'anunci de la tele. Es em enganxen uns anuncis tan dolents, que de dolents que són se't queden gravats.

He de quedar-me fins tard a l'oficina

Qui no s'ha quedat treballant a l'oficina fins tard? De tant en tant pots "quedar-te a l'oficina treballant dur", però no ho facis molt sovint, a veure si algun dia et esperen a la porta de la feina per donar-te una sorpresa i no apareixes. He d'admetre que una vegada em va passar i no va ser molt divertit, la veritat.

Realitzar un curs presencial

Com pots observar en la nostra guia per ser un màster de la infidelitat , una de les excuses de les que pots treure "molt suc", mai millor dit, és la de l'aprenentatge. Com deia el meu pare, el saber no ocupa lloc.

Anar de compres

No sé quant pots trigar tu a anar a comprar, però si vaig jo sola puc tirar-me un dia sencer, i perquè tanquen les botigues que si no ... Potser aquesta excusa et serveix per passar més d'una vegada al dia per algun dels nostres locals. Llàstima que ja ha passat el Nadal, però recorda, ara s'acosten les rebaixes.

Anar al gimnàs

Ja ho hem esmentat dins el manual, el gimnàs és una excusa Top, està dins de les tradicionals. Si utilitzes aquesta excusa, si us plau, a part de moure la pelvis, practica una mica d'esport perquè es noti una mica de millora en el teu cos serrà. A mi, particularment, m'agrada que vinguis a Apricots a practicar el teu esport favorit. Aquestes agulletes segur que es porten molt millor que les de les peses.

Aquest manual és de collita pròpia d'Debora Melhos. No em faig responsable de les conseqüències que pugui ocasionar a la teva família i entorn. Si el que vols és viure emocions fortes i plaents, fes-lo servir amb precaució i guarda-ho sota clau.

Ser infidel no és fàcil. Ho sembla però no ho és. Si algun dia et descobreixen, no passa res; com deia un amic íntim, tots som humans i amb la veritat arribarem a tot arreu. Sigues noble i confessa la veritat, qui sap si la teva parella t'ha estat infidel. Potser ella també ha llegit el nostre manual.


Comparteix
1 Comentaris
À la seconde Hatier corrige pas mon cahier
Papi
8/4/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.