中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

La guia definitiva dels tipus de cony

19/9/2018
Behind the obscene: La guia definitiva dels tipus de cony

El estaves esperant: després de llegir la classificació de tipus de polla més precisa de la història , estaves ansiós per conèixer la guia definitiva dels tipus de figa. I ja és aquí!

Els chichis són un òrgan molt complex. Segurament, en altres classificacions hauràs sentit parlar del cony percebe, de l'papallona, del vestit de cua, de la flama olímpica ... Però en aquesta llista, ens centrarem en les seves característiques.

Cons, tan divertits, tan diferents, et deixen pèls entre les dents. Pura poesia.

Després de quedar-me asseguda durant dies al vestidor del meu gimnàs, he descobert que existeixen 10 variables en les vagines, amb les seves pertinents característiques.

En l'article de les polles et vaig proposar un joc, en el qual et explicava cada variable de la teva xiulet i anaves seleccionant el dibuix que millor representa el teu verga i, al final, les escorts de Apricots valoraven el teu "eina". I com sé que et va encantar, avui vull que juguis al mateix joc però a l'inrevés, que ens indiquis en quin tipus de figa t'agrada més ficar-la.


Característiques dels cons

profunditat profunditat

La profunditat mitjana o normal d'un figa quan no estem excitades pot ser d'uns nou o deu centímetres, però quan estem divertides (que de vegades ho estem més que vosaltres), la vagina pot augmentar en dos o tres centímetres més, és a dir uns 13 cm. Un secret, les noies baixetes solen tenir la vagina més curta i, com en els primers 5 centímetres és on tenim la sensibilitat, vam gaudir igual o més que la resta. Els xarucs amb una profunditat llarga són més plaents per a l'home però no tant per a la dona.

Si combines una penetració llarga i profunda amb una superficial només ficant la punteta, la noia experimentarà encara un major plaer.

Com ja et vaig comentar, diversos dels meus millors pols han estat amb xiulets XS, recorda que tenim el clítoris i el punt G a l'entrada de la vagina.

diàmetre diàmetre

El diàmetre d'una vagina és relatiu. Pensa que tant hi entra un micropenis com surt un nen de 3 quilos. La mitjana de l'obertura del chichi és de 8 cm, i molts homes pensen que no la podran ficar tota perquè estan molt ben dotats. Nois, la nostra vagina pot acomodar tant en gruix com en longitud a gairebé tot tipus de penis. O sigui que no et preocupis per la teva mida: sigui gran o petit nostra vagina sabrà "abraçar" al teu penis.

En una de les meves investigacions he trobat quins són els objectes més comuns que solen ficar-se les dones europees pel cony per estimular-se i segur que us sorprendran tant com a mi: el comandament a distància del televisor, un mòbil, un dildo, un rave, un puny, un plàtan, una pastanaga, i així podríem seguir. I les americanes es fiquen ampolles directament. Si decideixes ficar-te una ampolla, cura que fa buit. Segur que en alguna ocasió has conegut a algú que coneix algú que va haver d'anar a urgències per una ampolla encallada al cony. Bé, jo si.

clítoris clítoris

'La mida no importa! T'ho dic sempre i no em creus. Igual que el teu penis, ens és igual la mida si se sap utilitzar bé. Hi clítoris grans com alvocats i altres més petits com pèsols. La seva punta o gland treu el cap a la part superior de la vulva, però el clítoris s'estén per l'interior dels llavis majors, el perineu i envolta el terç inferior de la vagina. El clítoris només té una funció, donar plaer, però l'important és saber com estimular-lo.

Gland del clítoris Gland del clítoris

És l'extrem visible de l'òrgan. El gland del clítoris és com el gland del teu penis, que és el lloc on hi ha més terminacions nervioses el que fa que experimentem orgasmes més instantanis. A vegades pot estar amagat per un caputxó, amb la qual cosa hauràs de apartar amb els teus dits per poder deixar-ho a la vista. El clítoris s'ha de fregar molt suaument perquè en tenir tanta sensibilitat pot ser molest, ¡si em passes el teu gland per sobre del meu serem molt glandes! Perdoneu, però és que les bromes de glandes em poden. Pots acariciar aquest punt amb un vibrador o amb els dits mullats amb una mica de saliva o lubricant.

tonalitat tonalitat

He observat la meva vagina durant dies, què dic, durant anys. M'encanta observar la meva figa. Normalment el tinc d'un color rosa clar però quan em poso molt divertida, quan estic realment excitada es em posa de color terracota. Bé, i m'han dit que quan et fas gran també es va enfosquint. Recorda que les floretes són boniques de tots els colors.

aspecte exterior aspecte exterior

Quan miro cap avall, terra veure-ho gairebé sempre igual, però si miro al meu voltant, tots els xarucs de les meves companyes són d'altres formes. Alguns sembla que passin gana perquè estan molt cerraditos, en canvi, a altres els sobra carn per totes bandes, els llavis menors els cauen cap avall. Serà perquè follar molt? I després hi ha els cons burger, que tenen forma d'hamburguesa i que a tants els ve de gust menjar-se. I no podem oblidar-nos dels conyets perfectes, els exercits, que sembla com si haguessin anat al gimnàs a posar-se en forma.

He d'admetre que gràcies a les Kardashian vaig descobrir que hi ha una línia de cosmètics per donar a la meva vagina un aspecte saludable, ters, jove i feliç.

mida mida

Encara que podem trobar des cons petits a chochazos, sembla que els homes no es fixen molt en la mida del cony, almenys quan estan amb mi prefereixen tocar-me i posar-se mans a l'obra sense mirar-lo gaire. El que sí que els agrada a alguns és veure un clítoris pronunciat per quan volen fer-me sexe oral poder-lo trobar més fàcilment. A més, diuen que tenen més personalitat.

Raja Raja

Crec que no s'ha compost cap cançó per la raja d'un cony, en canvi, si per la raja d'una faldilla. Qui es fixa en la raja d'un cony? T'has fixat alguna vegada en la raja de la figa? Hi ha talls molt cerraditas que per obrir-les es necessita l'ajuda d'un obrellaunes, i altres que necessitarien d'un sergent per tornar a tancar-les.

He tingut alguna que una altra experiència lèsbica i, una vegada durant una nit boja quan em dirigia a menjar-la petxina a un dels meus lligues es va obrir de cames estant estirada al llit i vaig veure l'entrada de la cova d'Ali Baba i els 40 lladres. Quina obertura! Allà va haver d'entrar una mica més gran que la del Nen Polla o Nacho Vidal.

pèl pèl

Personalment sóc de les que li agrada anar rasuradita, encara que he tingut èpoques que m'agradava fer formes amb el meu borrissol púbic a la muntanya de venus: un cor, una fletxa i fins i tot l'havia portat tenyit. Algunes de les meves companyes de gimnàs s'apliquen la dita "on hi ha pèl hi ha alegria", i mare meva si hi ha d'haver alegria, per arribar a la cova has de fer una expedició per la selva, apartant tot tipus de fullatge frondós.

Si ets dels que els agrada practicar el cunnilingus, anem, menjar un cony, et recomano que ho facis quan el chichi estigui rasurat, si no pots empassar alguns pèls, tot i que baixar a jugar amb els cons peluts també té la seva gràcia, pots jugar amb la teva parella dient-li que tens bigoti. Em diràs que mai ho has fet. ;)

Si ets una noia i t'has fet algun look que haguem de conèixer, pots fer un missatge en els comentaris. Una amigueta meva es va retallar el borrissol púbic en forma de pista d'aterratge, i una altra, el logotip de la Playstation. Creu-me quan et dic que van tenir un èxit tremend.

humitat humitat

Quan em poso calenta Lúbrico més que quan part un coulant de xocolata, encara que de vegades també he de recórrer als gels. Si el teu cony està més sec que el d'un maniquí i no tens un lubricant a casa, sempre pots recórrer a la mantega o l'oli d'oliva. Un consejito, el lubricant no pot faltar a la teva tauleta de nit, igual que els preservatius.

Cada dona és única i particular, amb el pas del temps el chichi va canviant, i igual que tot a la vida, es torna més murri.

Et convidem a deixar un comentari amb el tipus de cony que t'agrada menjar i / o follar, o bé, com seria el cony dels teus somnis.


profunditat profunditat curta Mitjana llarga
diàmetre diàmetre anell braçalet hula hoop
clítoris clítoris pèsol pruna alvocat
gland Gland del clítoris introvertit extravertit
tonalitat tonalitat terracota Rosadito cirera morat
aspecte aspecte exterior famèlic hamburguesa carnós exercitat
mida mida Chichi cony Chochazo
Raja Raja esquerda trinxera falla
pèl pèl estepa prada selva
humitat humitat toll Pantà pantà espanyol
Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.