中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

La guia definitiva dels tipus de polla

15/6/2017
Behind the obscene: La guia definitiva dels tipus de polla

Quants tipus de polla ha? És una pregunta que es va repetint al llarg de la història de la humanitat i que, fins al moment, cap filòsof ha pogut respondre. Ni el mateix Google ha pogut, doncs quan busco "tipus de polla" els resultats es limiten a classificacions de blocs de dones cuquis que només diferencien entre penis bolet, penis banana i poc més.

Hem estat menyspreant la complexitat del membre viril, el fal·lus no és un simple cilindre de sang, té sentiments (penseu que aquí es troba el cervell de l'home). Tota aquesta desconsideració és culpa de l'heteropatriarcat, liderat per micropenis com el de Donald Trump, que no volen que s'estudiï el fal·lus, perquè quan el teu mesura un centímetre és difícil que tingui altres propietats com gruix o inclinació.


southpark Randy Marsh de South Park, va introduir el TAP (mida ajustat del penis) en les teories sobre com mesurar el membre viril.

Després d'anys d'estudi, els meus investigacions han donat fruit ... i molt, molt suc. Després de molt empassar indagar em vaig adonar d'una cosa: existeixen 12 variables en el membre viril, amb les seves pertinents categories. Si les combinem descobrim que hi ha 559.872 tipus de cipotes, a grans trets. Però que no et etiquetin, estimat, cada polla és única i irrepetible, com tu.

Et proposo un joc: jo et vaig explicant cada variable del xiulet i tu em vas explicant com és el teu. Només has de fer clic en el dibuix que millor representi al teu verga. Al final, les noies de Apricots faran una valoració de la teva eina i et donaran consells d'ús personalitzats.

longitud
penis

XS (1-6 cm)

penis

S (6-10 cm)

penis

M (10-15cm)

penis

L (15-18cm)

penis

XL (18-21cm)

penis

XXL (+ de 21cm)

Fal·làcia nº1: quant més llarga, millor. La profunditat de la vagina varia de 8 a 11 cm de mitjana, això vol dir que amb un penis de talla M ja pots "ficar-fins al fons" sense cometes. Us imagineu a les dones barallant-nos per la longitud dels nostres cons? "Micro-vagina!" O "Quina sort tia, amb aquest chochazo se't van a rifar".

Vaig a fer una confessió: diversos dels meus millors pols han estat amb xiulets XS (aka micropenis). "Com pot ser?", Us preguntareu els coitocentristas, i jo us respondré que en el sexe no tot és el fica-treu i que els nois amb titoles minúscules solen tenir unes mans màgiques, entre altres qualitats .

Molts homes creuen que la longitud és tot el que una cua necessita i per això molts homes follar malament. Els que la tenen llarga es confien i els que la tenen petita s'acomplexen. Sí, si el teu minga mesura 22 cm tens molt de guanyat, enseñándomela * provocaràs que salive per dalt i per baix, però fins que no me la metes BÉ, serà tot una il·lusió.

* Un apunt per evitar confusions: enséñamela si t'ho demano, no em enviïs fotopollas per xarxes socials, això no em fa salivar, em fa cridar a la policia.

gruix
penis

estreta

penis

mitjana

penis

grossa

Si tens una verga grossa, no ha de importar el llarga que sigui, però si la tens llarga i grossa hauria importar-te una cosa: no fer-li mal a qui la metes. Els monstercocks (nomenclatura Pornhub) haurien de ser experts en menjar rossellones ... Què dic ?, tothom hauria de ser-ho !, però els pollones especialment, la meva chichi necessita molta lubricació abans que l'hi porti el tauró, per no parlar de la meva anus .

Quina cony! Anem a parlar del meu anus: ara ja accepta tot tipus d'instruments, però al principi repudiava a les polles grosses, i és que les estretes són ideals per a les primerenques en l'art de la sodomia. Així que no facis com Ylenia quan es reia de la "pollafideo" de Pagès , ja que tots els penis tenen el seu ús: Melania Trump fa servir el del seu marit com escuradents.

geometria
penis

piramidal

penis

trapezoïdal

penis

cilíndrica

penis

platanera

El tronc de la minga és com un braç de gitano casolà: no és regular, dóna ganes de menjar i està farcit de nata. Si no vols que aquesta nata et deixi prenyada, vigila amb els penis piramidals: els condons solen esmunyir cap amunt amb la fricció. No obstant això aquesta forma polièdrica és molt positiva per al sexe anal, ja que obre l'esfínter poc a poc. No, no estic obsessionada amb el sexe anal, només gaudeixo de tots els punts de plaer que té el meu cos, totes i tots hauríem de fer-ho.

posició política
penis

de dretes

penis

de centre

penis

d'esquerres

penis

indecisa

Totes les posicions polítiques són vàlides mentre respectin al proïsme. Tant si ets d'esquerres com de dretes, t'aconsello el mateix: buscar postures i moviments que aprofitin la corba de la teva membre per fregar el clítoris d'un altre i donar-li el màxim plaer. El mateix els aconsello als nostres polítics.

inclinació
penis

pessimista

penis

optimista

penis

realista

penis

ganxo

penis

perxa

Hi ha vergues completament rectes, ni d'esquerres ni de dretes, ni optimistes ni pessimistes, però això no vol dir que siguin perfectes, no em cansaré de dir que totes els fal·lus ho són. Per exemple, les que miren cap amunt són perfectes per estimular el clítoris en la postura del missioner, les que miren cap avall l'estimulen molt bé a quatre potes, i els penis ganxo s'adapten meravellosament al teu esòfag per a una gola profunda .

gland
penis

bolet

penis

Calippo

penis

biberó

Ja n'hi ha prou de dir que les polles bolet són lletges, totes les criatures del senyor són belles, quina discriminació tan gland! Ja està, ja vaig posar la broma per la qual vaig fer tot aquest post. No de debò, no us fiqueu amb les mingas xampinyó, tenen els seus avantatges. Si fan consoladors de mil formes i mides és per alguna cosa, si no tots els dildos serien clons de l'pollamen de Nacho Vidal. L'únic inconvenient que veig en aquests xiulets és la dificultat de posar-los un condó.

prepuci
penis

circumcidat

penis

no circumcidat

penis

amb fimosi

Si has fet clic en polla amb fimosi, hauries d'anar a veure el doctor perquè tregui aquesta pell que empresona el teu gland. Si has fet clic en "no circumcidat" el meu consell és que t'ho netegis bé i sovint, si no vols semblar-te a Torrent. També li diria a les noies i / o nois amb els que et fiques al llit que es la s'empassin fins al fons i que es deixin encastar sense pietat, però que vagin amb compte amb el teu fre. Si el teu membre està circumcidat estàs de sort, ja que una enquesta entre les escorts de Apricots diu que és el favorit entre el públic.

venes
penis

venosa

penis

no venosa

Un dia em vaig tirar un tio lleig només perquè tenia l'avantbraç marcadíssim de venes. Quina grata sorpresa descobrir que el seu manillar també! Vaig menjar tant que vaig vomitar. Que no, que és broma! Jo sempre m'ho glop.

ous
penis

bales

penis

Pilotes de taula

penis

Boles de billar

A unes i uns els agraden els ous ben grans, ia altres i altres, les bales, però hi ha una combinació que no li agrada a gairebé ningú: ous enormes + penis minúscul. Sorry, ja sé que he dit que tots les cues són bonics, però estava mentint, aquest no.

escrot
penis

tímid

penis

extravertit

Segons els estudis de Apricots University, les noies ho prefereixen curt. Però tenir un escrot extravertit té els seus avantatges: pots sentir-te un pornstar cada vegada que fas un pols, més que res per l'plas plas plas que se sent en cada envestida. Encara que us dic una cosa, amb els anys tot cau i acabareu tenint tots els ous colgones, si no us ho creieu aneu a la platja de la Mar Bella de Barcelona.

pèl
penis

estepa

penis

prada

penis

selva

No val contestar com ho portes depilat si no quant pèl tens, força atenció li dediquem ja a la depilació masculina i altres WTFs en un altre article de Behind the Obscene . Només recorda aquesta premissa si el teu cua és més aviat petit: sense mala herba l'arbre sembla més gran.

matèria primera
penis

de sang

penis

de carn

Hi ha dos tipus de pilila: les de sang i les de carn. Les de carn són més vistoses, estant o no empalmades sempre tenen una bona grandària. Però les de sang són més sorprenents, encara que semblin petites poden augmentar fins a deu vegades la seva grandària amb l'erecció. Això és a causa de les "cavernes" (les cavitats del membre viril destinades a inundar de flux sanguini), les polles de sang tenen les cavernes més grans que les de carn, això fa que les de carn semblin més grans quan estan flàccides.

Vull una valoració de la meva polla
"Vaja! 'Just meu tipus de polla preferida! Estic lubricada, oferta i disposada ... Vine a fer-la servir amb mi!"


Si no tens cua perquè ets dona i estàs ansiosa per interactuar amb aquest meravellós contingut, escriu en els comentaris quin és el teu minga perfecta i quina és la que menys t'agrada.

Després d'aquesta apassionant i exhaustiva classificació, us deixo amb dos documents descarregables que tots hauríeu de tenir a casa vostra: la guia definitiva dels tipus de polla i una plantilla per mediros el xiulet . I tranquils, aviat publicarem la guia definitiva dels tipus de cony. Rep les Behind the Obscene and stay tuned!

Guia tipus de polla Mesurador de polla
Comparteix
36 Comentaris
Me encantan las S, grosor 2mm, seta, piramidal, canicas, de derechas. Es que si no no me entran.
Mariluz
26/2/2019
Hola que tal es una polla de 15 cm,gorda,cilíndrica, de centro, un término medio entre pesimista y gancho y la glande como un calippo
Lechero
11/4/2018
Felicitaciones por el trabajo y mucho que compartir,la tengo huevos descolgado el derecho,la circuncisión se puede hacer en cualquier edad
Fernando Ramos carbajal
22/10/2017
Estupenda dicotomía tanto por la temática como por la forma, enhorabuena. Ansioso quedo a la espera del estudio pormenorizado sobre los coños y las peras al aire, si bien en el apartado del grosor, no se especifica a partir de cuanto es cada una ni se adjunta plantilla para calcular, tampoco se hace mención al color, olor y al gusto. En mi humilde opinión creo que con estos datos si que sería la guía definitiva...! Un abrazo y a seguir escribiendo!
Alx
17/9/2017
Artículo buena, polla normal de sangre, aunque dicen que doy mucho juego
Tonmer
29/8/2017
Hacer el amor, follar, es un arte, da igual el tamaño, lo importante es que las partes implicadas se preocupen por hacer disfrutar al otr@, importa todo claro esta. El articulo muy bien, queremos mas, verdad? Besooo a tod@sss
Ana
30/7/2017
Gran artículo, muy buen abordado y con mucho sentido del humor. Sin embargo, quiero añadir que he encontrado que en la parte de HUEVOS, te has dejado un "modelo" que no parece que te hayas encontrado con el. Está el "SOLITARIO" (le he puesto yo el nombre, si no te gusta, cambialó, te dejo) jajajaja; Su termino científico es CLIPTORQUIDIA, que es el NO DESCENSO DE 1 TESTICULO O LOS DOS. Yo tengo 1 solo y soy padre, así que si, los SOLITARIOS" podemos ser papás. Ósea, que todo lo relacionado con la "nata" es normal. Un saludo y espero haber aportado algo.
Fran
30/7/2017
que me dan ganas de poneros una demanda tras leer que tenemos el cerebro en los genitales
el que te va a demandar
28/7/2017
Yo siempre había creido que la polla perfecta era de 18 para arriba con gran calibre y platanera de carne, pero un día me encontré con una de grosor fino, seta, de gancho hacia arriba y de unos 20. Eso sí que es una varita mágica joder se me caen lagrimones cuando lo pienso, el saber del acompañante del cipote tuvo mucho que ver
María
28/7/2017
😂 😂 😂. Buenísimo!!!
Angeles Delgado
28/7/2017
Anna, pues parece que tengo entre las piernas una hermosa cosa que te va a subir al cielo como un cohete! Ahora solo queda saber como tienes tù el pirri... Ojalá no sean 2 bistecs colganderos color marron oscuro , rodeados de una salsa de vello tasts😂😂
Juan
27/7/2017
No importa lo grande ni lo grueso lo interesante es el tiempo que dura teso como dijo valdivieso .lo interesante es conseguirle a la mujer todos sus orgasmos con todas las herramientas todas se valen .manipierniculiteteo y una buena trapeada de ñapa
El propio
27/7/2017
Hombres exigendo que no tengamos en cuenta la medida y forma de su polla, una pregunta: Si fuerais a follar con una mujer y vierais que su coño no tiene agujero, o no tiene profundidad o calibre suficientes, ¿Les daría igual? Una mierda.
María
27/7/2017
Y si el tamaño no importa, por que no existen vibradores de 5 cm???Je! De izquierdas me encantan ...
Mercedes
27/7/2017
Me encata la polla de mi chico, es unas de mis favoritas, es de forma platanera, tamaño de unos 15/18cm, recta, de carne. Y la que menos me gusta las que son pequeñitas de 6cm/10cm eso da cosquillas aburridas. Jajajaja
Helen
26/7/2017
yo: S, mediana, de izquierdas, realista,biberon, de sangre (3 cm bajada, 7 cm empalmada)
pablo
26/7/2017
Me dio risa 😂 gracioso artículo
Kiefer
26/7/2017
Los hombres siempre estamos compitiendo con nuestros rabos. Hablando de quien la tiene más grande, de quien la tiene más gorda, etc. Eso cuando eres adolescente o tu edad mental todavía está entre los 14 y 17 años, cuando follar es lo más importante de la vida, y cuantas más mujeres mejor. Pero a todo cerdo le llega su San Martín y a todo hombre le llega la madurez (aunque a algunos tarda mucho en llegar) sexual, y se da cuenta de una cosa: da igual como tengas la polla o con cuantas mujeres te acuestes, si ellas no llegan, no lo estás haciendo bien. Por eso, tengo que decir que me ha encantado este artículo. Porque mucho quitar complejos de las vaginas, pero aquí los (algunos) hombres también tenemos nuestros complejos con respecto a las citadas anteriormente competiciones. En resumen: que me ha molado mucho leer esto y me ha sentado como una inyección de moral. ¡Enhorabuena!
Juanjo S.
26/7/2017
Me encantó su artículo. Me lo leí de un sorbo y fue delicioso. Así se deben abordar estos temas: claro, franco, sencillo, directo, y con un toque de humor.
Dolores
25/7/2017
Jajaja muy bueno
Manubrio rubio
25/7/2017
Artículo genial
Eduardo
25/7/2017
Me gustaría ver la guia definitiva de los coños.
Keith
25/7/2017
Que el que no tiene nada que hacer con el rabo mata moscas💪💪
Yo
25/7/2017
Yo sigo pensando que el tamaño, posición, espesor y gordura no importa, lo que importa es que la sepan utilizar en condiciones jajajaja
Guapa
25/7/2017
Más artículos de este tipo.. me he reído y en algún momento hasta me he puesto cachonda. Muy rico 👌
Unyka
25/7/2017
Me ha encantado. Artículos así merecen la pena leer más a menudo. Me he puesto burraco y todo!!! En serio, ha sido toda una experiencia y ahora iré con mi polla más alegre, como flotando, sintiéndome más importante, no se... una sensación jamás sentida en mi, algo inesperado e inusual ha crecido en mi.... algo que.... joder estoy teniendo una ereccion!!!!!! Gracias amigas!!! 😂🍆
Javier
24/7/2017
Buenisimo el escrito! 👏🏻 Parecía que estaba hablando yo misma
Ginny
23/7/2017
L o xl, gorda recta, venosa, sin fimosis, pelotas ping pong , rasurada,huevos timidos, de carne
Lily
23/7/2017
Bueno estas son mis medidas. M, MEDIANA, TRAPEZOIDAL,DE CENTRO, REALISTA, CETA, CIRCUNCIDADO, VENOSA, PING PONG, TIMIDO, pradera(aunque yo me rasuro seguido) y DE SANGRE. Estoy bien? Según las chavas con las que lo hecho, les gusta mucho como me muevo y que la tengo bien. Pero podrían darme su opinión digo si se puede.
Azul
22/7/2017
Gracioso artículo
Gabriel
21/7/2017
La tienen q lamer para saberlo
Eli
21/7/2017
Me gusta la Macarena
Mar
20/7/2017
Yo soy Rabocop, falta el material del que están hechas... La mía es de titanio xxx
Penetrator2000
20/6/2017
Mi polla es un cohete. Vivo en Toledo, interesadas escribirme.
Morenito.top.one
17/6/2017
XXL + Gorda + Platanera + Izquierda + Percha + Seta + Circuncidada + Venosa + Ping Pong + Extrovertido + Espada + De carne
Jose
16/6/2017
Mi combinación perfecta: XL, mediana, indecisa, optimista, calippo, no circuncidada, no venosa, pelotas de ping pong, huevos extrovertidos, pelo pradera y de sangre!!!
Anna
15/6/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.