中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Fer la postura del 69 no és tan fàcil com sembla

11/7/2018
Behind the obscene: Fer la postura del 69 no és tan fàcil com sembla

Hi números per a tot, veiem números a tot arreu. Què et ve al cap quan veus el número 10? O el 22? Sabies que els números del bingo tenen un significat? Per exemple, el 2 és l'aneguet, el 8 és la dama, el 13 és el número de la mala sort, el 15 és la nena bonica, i així podríem seguir ... Però, segur que si un nombre ha destacat magnificència , i seguirà fent-ho, aquest és el 69.

Què té d'especial el 69? Segur que en llegir 69 has somrigut, o el menys has fet mitja somriure. No cal que t'expliqui el perquè de l'èxit d'aquest número, o potser si. El 69 s'associa a una posició sexual que per a mi està sobrevalorada. Aquesta pràctica la van fer famosa Isabel de Castella i Ferran d'Aragó sota el lema "tanto monta, monta tant".

L'altre dia, un amic meu em va dir que practicar l'69 és més complicat que recular en xancletes, quanta raó té.

He intentat practicar aquesta postura sexual més d'una vegada però crec que mai l'he acabat de gaudir i, us explicaré el perquè. Per realitzar la postura el 69 es requereix una mica més de coordinació i confiança que en altres posicions sexuals. És una pràctica sexual democràtica, les dues persones donen i reben al mateix temps i poden situar-se tant amunt com avall, indistintament. Sobre el paper, és la millor posició per practicar sexe oral.

69 amb ella sobre

És una postura que, generalment, quan la veiem en les pel·lícules porno ens posa molt calents i vam començar a fantasiejar . Recordo la meva primera vegada, jo em vaig posar a baix i ell a dalt, ell tenia el control, però la seva polla era tan gran que de tant en tant em venien arcades. Ràpidament li vaig proposar canviar, jo estar a dalt i ell a baix, ara jo tenia el control, però sembla que li asfixiava una mica amb la pressió del meu cony. Va ser una experiència diferent amb la qual ens tirem unes riures molt sanes, i vam passar directament a follar. No vam gaudir molt el 69 però la pols va ser espectacular. Si has practicat el 69 alguna vegada, segur que tens alguna anècdota divertida d'explicar.

Però com tot a la vida, amb la pràctica millora. Aprens a col·locar les cames correctament, fins que alçada aixecar la cintura, com jugar amb les mans, els dits i la llengua ... Al final, acabes gaudint donant i obtenint plaer al mateix temps.

Existeix una forma adequada per fer el 69?

El millor del sexe és que pots anar provant coses noves, però hi ha algunes varietats del 69 que poden resultar-te molt útils si vols fer aquesta pràctica.

dona dalt
Segons els experts, en la posició del 69, la dona és la que hauria d'estar sempre a dalt perquè el més probable és que pesi menys que el noi. Com moltes dones tenim els cabells super bonic i llarg, així ens evitem que us arrodilléis sobre el nostre cabell. Imagina't l'escena, la polla ficada en la meva boca mentre em tires del pèl encara que sigui sense voler, amb compte perquè podria mossegar-te i provocar un petit accident.

Un altre avantatge d'estar a dalt és que podem controlar la velocitat i la profunditat de la mamada sense tenir arcades. Tenir el control vol dir que podem oferir un major plaer oral.

home dalt
Quan ell està a sobre, el millor que podem fer és chupársela poc a poc i jugar amb la punta de la seva polla donant-li petonets i lamiéndosela cap amunt i cap avall al llarg de tot el cos posant especial atenció al fre. Amb les mans masajearemos seus testicles i perineu, i si ens deixa, li acariciarem el culet.

de costat
Potser l'opció més còmoda per a tots dos si pensem mantenir sexe oral alhora durant un llarg període de temps, o fins que puguis aguantar sense correrte. D'aquesta manera podem usar la part inferior de les cuixes de l'altre com coixí per al cap, estarem més còmodes i podrem realitzar una sessió més prolongada. A més, en aquesta posició ningú "morirà" ofegat i podrem utilitzar les mans per incrementar el plaer de l'altre.

dempeus
Aquesta tècnica és per a valents i parelles molt atrevides, el noi està dret subjectant a la noia en braços mentre li menja el cony i ella el seu penis mentre està cap per avall. Diuen que si la sang et puja al cap pots experimentar un orgasme més intens.

el 69 en el regne animal

Consells a l'hora de practicar l'69

A continuació et desvetllem els grans secrets de com tenir una bona experiència practicant el sexe oral mutu.

Prendre una bona dutxa
Sempre és ideal estar net i endreçat a l'hora de follar, però encara més quan es tracta de sexe oral. No és sexy ni ens agrada ser rebuts amb olors desagradables, ni amb un matoll de pèls (si has vist Scary Movie saps de què et parlo) que haurem d'estar llevant-nos de la boca cada dos per tres. La millor estimulació i preparació per practicar el 69 és començar una dutxa conjuntament. Un cop vaig estar amb un tio que semblava que tenia la selva amazònica cobrint-li la polla, vaig haver de apartar un munt de pèl abans de poder menjar-se'l.

Iniciar els jocs gradualment
Si és la primera vegada per a algun dels dos, o bé per als dos, el millor és començar amb carícies i realitzar jocs previs mentre us poseu en posició gradualment.

sincronitzar-
És recomanable que els dos seguiu una mica el ritme de l'altre; si un dels dos va més ràpid, potser un arribarà al clímax abans que l'altre. El millor és buscar la sincronia.

no desconcentrar
No oblidem que estem donant i rebent plaer al mateix temps i, de vegades, és molt fàcil concentrar-se en rebre-ho i no en donar-lo. Si un dels dos es distreu i la seva llengua es torna una mica mandrosa podem donar-li una bufetada al cul, veuràs com es posa encara més calent.

Gaudir del moment
No practiquem el 69 per patir, ho fem per gaudir i sentir plaer. No et preocupis per la posició, ja anireu trobant el punt. Relaxa't i deixa't portar, la resta vindrà sol.

Utilitza les mans
Amb les mans lliures podràs jugar amb el seu cos, masturbar, estimular-les seves zones més sensibles.

comunicar-
Si la persona amb la qual t'estàs divertint i practicant el 69 està fent una cosa que no t'agrada, el millor és dir-li-perquè pugui excitar com Déu mana. Per exemple, si vols besar-li el culet o introduir-li els dits, millor preguntar abans si li agrada, perquè si no ... pot provocar una situació una mica incòmoda.

Al final, el problema de practicar aquesta postura recau en les expectatives, però el truc per gaudir completament d'aquesta icònica posició, el 69, està en experimentar fins que descobreixis el que realment funciona millor per als dos.

Comparteix
3 Comentaris
Una posición incómoda para ambos, mucho nombre y poco placentera.
Luana
12/9/2018
Es de las posiciones que mas disfruto con mi pareja ufff es riquisimo.
Antonio
6/9/2018
He practicado arriba y abajo y me gusta estar arriba. Apoyo bien los codos y puedo usar lengua y dedos comodamente para acariciar, lamer el clitorís y meter lengua. Me gusta tanto, apasiono y concentro que no atiendo a lo que me están haciendo a mi abajo. Sino me gustara tanto dar placer oral no haría tanto el 69.
Xavi
11/7/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.