中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Posa’t a quatre potes que et conto una història

7/2/2017
Behind the obscene: Posa’t a quatre potes que et conto una història

Ahir vaig anar a dormir preguntant-me quin és el sentit de la vida. Per sort durant la nit aquest estúpid pensament em va passar i aquest matí vaig poder despertar-me amb una pregunta molt més important: ¿quina és la postura amb la qual un home es corre més ràpidament? Desesperada per trobar una resposta, li vaig preguntar al meu pare, el que va generar una situació bastant incòmoda considerant que era al llit amb la meva mare i juraria que no estaven dormint.

Per tant vaig haver de buscar algú més que pogués ajudar-me. I és en moments com aquest que treballar per a un puticlub cobra sentit: les noies que estan en Apricots segur que sabien la resposta. Ja que anava a veure-les, vaig pensar fer-los unes preguntetes més.

Quines són les postures que més demanen els clients?
Va resultar que les més sol·licitades són 4: Andrómaca, gronxador, unió de la vaca i 69. A part del 69, que espero conegueu, les altres semblen els noms d'unes noves i devastadores drogues sintètiques utilitzades en els suburbis mexicans. M'hagués encantat trobar unes nomenclatures alternatives però, sent realista, com havia de treure millor nom que unió de la vaca? Moltes gràcies al Kamasutra per denominar aquestes postures de forma tan original:

 • Andrómaca
  Andrómaca: ell estirat i ella sobre, cara a cara. És la típica postura en què ell no fa pràcticament res i, per ventura a les dones ens sorprèn? A mi, personalment, no gaire.
 • gronxador
  Gronxador: ell estirat i ella a sobre d'esquena. És la típica postura en què ell segueix sense fer pràcticament res però tenint unes vistes diferents respecte a Andrómaca.
 • Unió de la vaca
  Unió de la vaca: és el gosset o 4 potes de tota la vida, hauríeu de saber a què em refereixo. No tinc res a dir sobre la postura en si, perquè el nom em fascina fins a tal punt que l'únic que estic pensant ara és tenir una filla per cridar-la així. Ja m'imagino "Unió de la Vaca, afecte, què has après avui a l'escola?".
 • 69
  69: ¿de debò us ho he d'explicar?
Sabríeu endevinar quin és, entre les 4 postures, la que més sol·liciten els clients? Marqueu la resposta.
Andrómaca
gronxador
Unió de la vaca
69

Quines són les postures amb les que es corren més ràpidament els clients?
Senyores meves, quan esteu cansades i l'excusa del mal de cap no ha servit per deslliurar-vos de la vostra parella desitjosa de copular, que sapigueu que hi ha dos postures que us permetran fer-lo córrer més ràpid del normal: unió de la vaca i unió de la papallona. I ja tinc nom per a la meva segona filla. Igualment, benvolguts homes, no perdeu l'esperança perquè sempre hi ha una solució ... o més d'una, com ja us vam comentar en aquest article .

 • Andrómaca
  Unió de la vaca: si no patiu d'alzheimer, hauries de recordar quina postura és aquesta perquè ho acabo d'explicar.
 • Unió de la papallona
  Unió de la papallona: a veure com explico aquesta postura ... és com la d'Andrómaca però les cames estan posades com les d'una granota despatarrada a punt de saltar. O sigui, és la mateixa postura que assumim les dones quan pixem a l'aire lliure. Que bonic, no?

A més em van revelar un truquet que accelera encara més el procés: xiuxiuejar el seu nom a cau d'orella. No sé perquè però tinc el pressentiment que un dit al cul podria ser encara més efectiu.

Entre aquestes dues últimes postures quin diríeu que és la més eficaç perquè un home es corri?
Unió de la vaca
Unió de la papallona

Quines són les postures que els agraden més a elles?
Molt parlar dels gustos dels clients però elles, les professionals del sexe, què prefereixen? Hi ha 4 postures que els molen particularment:

 • Unió de la vaca
  Unió de la vaca: anem, que aquesta li agrada a tot quisqui. La gran notícia és que en aquesta postura elles gaudeixen encara més quan els tiren pels cabells (60%) o els donen copets al cul (40%). Jo, amb una correguda a la cara, em conformo.
 • la cullera
  La cullera: els dos tombats de costat, ella donant-li l'esquena i ell donant-li una altra cosa per darrere.
 • Andrómaca
  Andrómaca: per si us heu oblidat, aquesta és la postura en què ell està tombat i ella està a sobre, cara a cara, fent-ho tot. As usual.
 • missioner
  Missioner: just l'oposat d'Andrómaca, és a dir, ella tombada i ell a sobre treballant, per fi.
D'entre aquestes 4 postures, ¿quina és la que més els agrada?
Unió de la vaca
la cullera
Andrómaca
missioner

Quines són les postures que els agraden menys a elles?
No són moltes, tranquils. Només hi ha 3 que no els convencen molt:

 • Unió de la vaca
  Unió de la vaca: sí, una altra vegada la vaca. El fet que aquesta postura sigui la que més els agrada i estigui entre les que menys, em fa pensar que quan es diu que les dones som molt complicades d'entendre, doncs, és veritat.
 • Andrómaca
  Andrómaca: aquesta postura també està entre les que més els agrada. Ja no sé dir si les dones som complicades d'entendre o bipolars.
 • missioner
  Missioner: una altra repetició més. Així que ja ho tinc clar, som bipolars.
Una d'aquestes postures els agrada menys que les altres dues. Quin és?
Unió de la vaca
Andrómaca
missioner
Comparteix
9 Comentaris
De conya!!!
Vadim
28/2/2019
la mayoria de las veces se tiene uno que adaptar a las posiciones que la dama prefiera mas cuando en la busqueda del coito perfecto se pueden comunicar las sensaciones de cada quien es mejor aun asi la pongas como la pongas si ella no siente satisfaccion no tiene valides , Cuando logrs un Buen Squirt es cuando te das cuenta de que has hecho un buen trabajo en dar placer a alguien
Zax Dj
26/3/2018
Todas .. pero el.misionero y mmm todas es placer que disfruta la chica y ella decide que hacer en ese momento si las hace todas mejor .... Saludos
Pedaso
18/3/2018
Excelente blog!!
Aniux pibolar
18/3/2018
Como siempre, el mejor blog que leo. Me encanta como redacta esta mujer, me enamora! Sobre el blog, me gusta Andrómaca y el columpio, pues puedes apreciar la belleza de la mujer en todo momento y tienes las manos libres para poder jugar más. Pero la que me corro más rapido no sale en el blog.
Josep
12/3/2018
a mi me gustan todas . encima , abajo ,de cucharita, en cuatro, de ranita, mariposita, encima del escritorio sentada de frente abrazando con mis piernas y besando a mi hombre, o sobre la mesa pero empinada y el atrás, en x con las piernas entrelazadas el de un lado yo del otro, sentada en cunclillas y dando la espalda con mis pies metidos entre sus piernas de el el sentado recargado en algo sólido y con sus manos libres para acariciarme o jalarme hacia abajo para penetrar con fuerza. como sentadillas. hay muchas tan lindas .
Ana Cristina Magallón Orizaba
28/2/2018
Si la escritora de esa historia es la recepcionista de Apricots, me gustaría salir al restaurante con ella. Pueda ser que salgo allí con ambulancia, cuando mi pollo se queda bloqueado en mi garganta... Ya sabéis que reír y comer simultáneamente pueda ser peligroso, pero vivir es tomar riesgos. Si, por falta de aire, moraría en la ambulancia, será la culpa de dicha recepcionista, pero al menos iría presentarme al Santo Pedro con una sonrisa extraterrestre... Acabo de despertar unos de mis vecinos aquí en Rotterdam, con risos de carcajadas. Eso es también la culpa de la recepcionista de Apricots, que me hace disfrutar la lectura de un texto difícil en castellano, que no es mi idioma maternal. En breve: me gusta su sentido de humor, ¡muy irónico! :-) :-D PS: La última vez que una dama me hizo jadear entre risos, pollo perdido y falta de respiro, me quedé con ella para 2 años... ¡Me refiero al pollo en la comida y no el pollo de que esta soñando la recepcionista! ;-P
Eric
22/5/2017
Os hablo desde mi experiencia como gigoló. Todas tienen sus ventajas, la Andrómaca como hombre me hace disfrutar en extremo y me permite una concentración total, mientras que mi compañera puede marcar el ritmo a su total placer; El columpio, si a ella le gusta el sentir mis manos acariciando su espalda recorriéndola con la yema de mis dedos, incluso suavemente con las uñas, o que le vaya acariciando suavemente los pezones al ritmo del placer, es excelente para ello, (ah y un consejo si tenéis la habilidad de separar vuestras piernas, abriéndoselas a ella conseguiréis darle más placer aún); La unión de la vaca, es una postura cómoda para ambos e idónea para el sexo rápido; La cuchara, es una postura perfecta para amantes o parejas estables ya que en si, permite infinidad de caricias, y exige largos preliminares; En la mariposa es ella quien lleva la voz cantante, hay que concentrarse y para dar placer hacer coincidir la culminación en el momento exacto, justo un instante después de la de ella, permite acariciar los senos, recorrer con los dedos su cintura, e incluso su sexo con nuestras manos ; la más clásica: el misionero, requiere del hombre una capacidad grande de control y el estar muy pendiente de la pareja, a fin de equilibrar el placer al ritmo de ambos. y por último he dejado la cumbre del placer sensual: el 69
Carlos
9/2/2017
Bo!!! M'ha encantat!!!
Vadim
7/2/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.