中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Quant saps de Foot Fetish?

24/11/2016
Behind the obscene: Quant saps de Foot Fetish?

Quant sabeu de footfetish? Personalment no gaire, però imagino que si un fetitxista de peus hagués de trobar-se amb Bigfoot es tornaria boig d'amor. Ja que la ignorància no és gens bona, vaig decidir que el millor era preguntar a algú que sabés realment sobre aquest tema. I qui millor que Arola Poch i Sergio Martín, les dues eminències de l'footfetish que en el Saló Eròtic de Barcelona Apricots van organitzar el Racó Foot Fetish? Fixeu-vos que en aquest espai, durant els dies del saló, es va aconseguir el rècord Guinness multi trampling, és a dir, 17 persones van pujar simultàniament sobre d'una sola persona provocant-li un plaer indiscutible. Nosaltres vam voler presenciar-tot perquè, d'una banda el nostre canal de Tumblr se centra en fetitxisme de peus (i de calces usades) i, de l'altra, perquè on hi ha vici, erotisme i ganes de parlar de sexe amb naturalitat no podem faltar.

Sergi, em pots definir el fetitxisme de peus amb 5 adjectius i explicar-me el perquè de cada un?
sorprenent
desviat
Detallista
imaginatiu
generós

El fetipie és una persona que sorprèn pel seu gust, desviat de la sexualitat coitocentrista limitant que ens marca la societat. Com diu Arola Poch, és el detallista del sexe, perquè se centra en aquest detall que és el peu dins de la persona per, d'una manera imaginativa i personal, dedicar-se generosament a donar plaer a aquests peus.

Al blog d'Arola he llegit que el fetitxisme de peus és un dels més comuns en els homes. ¿Això vol dir que no és una pràctica comuna entre les dones? Si és que no, per què creus que és així? En el seu origen per aquest gust hi ha dos tipus de fetitxistes. D'una banda els que estem atrets pels peus des de molt nens, molt abans de practicar aquest fetitxisme. En aquest grup hi ha moltíssims homes i és molt rar trobar dones. L'altre grup seria el de persones que han provat aquests jocs fetitxistes d'adults i els ha encantat. En aquest grup sí que hi ha moltes dones, gairebé totes les que han passat per curiositat pel nostre Racó Foot Fetish del Saló Eròtic de Barcelona, han gaudit tant de tenir un fetitxista als seus peus, que s'han enganxat a això.

El fetitxisme de peus sempre està relacionat amb la submissió? És obvi que la imatge d'una persona agenollada als peus d'una altra evoca una relació de dominació / submissió. En molts casos l'fetipie al seu torn gaudeix dels jocs de submissió. Però no sempre és així, hi ha fetitxistes als quals no els atrau gens aquests jocs de rol i simplement gaudeixen d'aquesta part del cos en condicions d'igualtat amb la seva parella de joc.

¿No se sent dolor amb el trampling? O és exactament el dolor el que provoca el plaer? Quan et trepitgen amb talons, sí que se sent dolor. Els que agraden d'aquesta forma de l'trampling sí que solen ser bastant masoquistes. Quan et trepitja descalça una dona que pesa menys que tu, el plaer del tramplista sol estar més relacionat amb la pròpia situació de sentir-se sota les plantes de la persona que està sobre tu, a la qual se li lliura tot el poder.

trampling

Existeixen fetitxistes de peus que els prefereixen una mica guarrillos i descuidats? La majoria dels fetitxistes no volem els peus acabats de sortir de la dutxa, sinó que els preferim acabats de sortir de la sabata o bota, amb certa olor a peu i si tenen un puntet de suor, millor que millor. Ens agraden els peus, la seva olor i el seu sabor. Hi ha algunes persones a les que els agrada adorar peus especialment bruts, fins i tot negres després d'haver caminat descalços pel carrer.

D'1 a 10, quant és de difícil fer un footjob? Quin consell donaries a qui vol provar-ho? Fer un bon footjob o palla amb els peus no és gens fàcil. Jo li donaria un 8 en dificultat. A part de tenir uns abductors de les cames en forma, com a consell a qui vol masturbar amb els peus jo li diria que faci servir lubricant i comenci amb suavitat fins que el propietari del penis li demani el contrari.

Hi ha fetitxistes de calces usades, de fet a internet hi ha molts portals on les venen, fins i tot el nostre canal de Tumblr està dedicat als fetitxistes de calces usades i de peus. Per ventura hi ha portals per fetitxistes de peus que venen mitjons usats? Sí, hi ha fetitxistes que compren mitjons, mitges, sabates de taló, esportives, ballarines, etc. com més usats i suats millor. Desconec si hi ha portals específics que es dediquin a això. Però sí que sé que "muses dels peus" com Arola Poch, contínuament estan rebent ofertes per la seva calçat usat.

Un fetitxista de peus pot entrar en una botiga de sabates sense posar-se a mil? I en una verema, pot anar a trepitjar el raïm sense tirar-li la canya a totes les persones presents? Molts fetitxistes de peus no ho són de calçat, de manera que podrien sortir sense problemes d'aquestes botigues, llevat que entrin a treballar d'emprovadors. Sobre la trepitja del raïm, cada any a finals d'estiu desapareixen per sempre diversos fetitxistes de peus a la Rioja. Els amos dels cellers silencien aquests accidents perquè no es coneguin totes les causes que fan els seus vins tan exquisits.

Ara ja sabeu a què ha de tant gust el cava, per tant aquest Nadal més de brindar pels bons propòsits que mai portareu a terme, ¡feu-ho sobretot en honor dels fetitxistes de peus!

Comparteix
1 Comentaris
Alguien sabe donde hacen un buen footjob en Madrid ? Qué difícil encontrar una mujer que sepa de qué se trata
Alex
21/7/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.