中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Explorant el món fetitxista

13/7/2015
Behind the obscene: Explorant el món fetitxista

Aquí estem amb el segon episodi dedicat al fetitxisme. En Doneu-me uns peus! parlem del fetitxisme dels peus, que sol ser el més normal que un pensa quan es fa referència a aquesta parafilia. No obstant això, com ja us anticipem anteriorment, el món fetish és tan ampli que en cap cas podem limitar-nos als peus: qualsevol cosa pot ser un fetitxe.

Així és, qualsevol cosa.

Des peces de vestir, ja sigui en seda, pell, làtex, amb cremalleres i materials encara per inventar, passant per uniformes, armilles, peluixos i fins cotxes. Només cal que feu una recerca ràpida a Internet per trobar moltíssims articles dedicats als fetitxes o parafílies. A nosaltres ens va interessar molt un que incorporava el Top Ten dels més estranys; en ell es feia esment, entre altres, a:

1. La agalmatofilia (atracció pels maniquins)

2. La formicofilia (plaer sexual obtingut amb insectes sobre el cos)

3.La acrotomofília (excitar amb membre amputats, amb o sense pròtesi)

4. La hierofilia (excitació derivada dels objectes religiosos).

Un cas que es va fer bastant famós va ser el Edward Smith, un home el fetitxe eren els cotxes. Mecanofilia, així es diu aquesta passió exacerbada per als automòbils. L'home va declarar haver tingut relacions sexuals amb més de 1000 cotxes, ¡un veritable mascle alfa, aquest Edward! La primera relació sexual "motoritzada" la va tenir amb un Volkswagen Beetle, i ens va semblar molt romàntic i tendre. Malgrat això, no aconseguim imaginar com es desenvolupa tècnicament una relació sexual amb un cotxe - ¿inserint el penis al tub d'escapament? ¿O potser inserint el tub d'escapament a l'anus? - Però si Edward ha arribat a més de 1000 relacions, el tub d'escapament ha de ser un veritable ganga d'amant, està claríssim.

Ja ho vam dir, l'univers fetish no coneix límits i no ha de conèixer-los, per contra seria sacrilegi. Si en el sexe hi ha límits cal trencar-los sense dubtar ni un sol segon. Pregunteu a les noies què opinen al respecte, segur que elles us diran el mateix que nosaltres perquè si hi ha alguna cosa que els agrada és desafiar les normes. Demaneu-los que us proposin coses i us sorprendreu del que són capaços d'imaginar ... i fer ...

El que està clar de tot això, és que cada un té el dret a viure la seva sexualitat amb llibertat i sense por al judici aliè. Si us agrada rozaros contra a un cotxe, poseu-vos crucifixos en orificis mai explorats o tenir unes bestioles arrossegant pel vostre cos, doncs, endavant! Mai us reprimáis pel fet de voler fer alguna cosa no conforme al pensament socialment compartit. Que siguin el sentit comú i el respecte cap al proïsme a guiar-vos en l'exploració dels vostres fantasies més amagades.

I recordeu, la comunicació és molt important. Si esteu amb una noia i voleu experimentar alguna cosa especialment, digueu-de forma clara i sincera, perquè ella no té una bola de vidre per veure el què us passa pel cap. Aquest consell us val perquè ella faci el que us agrada, per exemple, un dit pel cul quan us l'està xuclant, o si voleu fer-li alguna cosa a ella, com donar-li una mossegada a la mamella mentre us està cavalcant perquè ho vau veure en alguna pel·lícula porno, per favor ni se us acudeixi! Aquesta és la vida real, parlar clar i ser honestos només pot beneficiar a tots dos, no ho oblideu.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.