中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Els 5 dildos imprescindibles que animaran les teves relacions sexuals

3/8/2015
Behind the obscene: Els 5 dildos imprescindibles que animaran les teves relacions sexuals

En l'era victoriana existia una malaltia anomenada "histèria femenina", que es diagnosticava a cada dona que presentés símptomes com l'insomni, la retenció de fluids, la irritabilitat, el mals de cap, la pèrdua de gana i, com si no fos suficient , la «tendència a causar problemes».

En aquella època, la histèria femenina es curava amb una massatge pèlvic, el que avui dia coneixem com "fer un dit". En considerar el desig sexual reprimit de les dones una malaltia, era el doctor qui s'encarregava de portar-les al orgasme; en un primer moment amb l'estimulació manual i després, a partir de 1870, amb un dildo.

Moltes coses han canviat des d'aquell llavors. Un estudi dut a terme sobre 3.800 dones, d'entre 18 i 68 anys, revela que el dildo millora la funció sexual, a més de promoure comportaments saludables. Segons el mateix estudi, el 83% ho feia servir per estimular el clítoris i el 64% ho feia servir a l'interior de la seva vagina. Avui dia aquest petit - o no tan petit - joguina eròtic és el més venut del mercat, amb unes vendes de més d'1 milió d'unitats a l'any.

Us presentem un breu llistat dels dildos que podeu trobar ara al mercat i com utilitzar-los:

- Penetració vaginal: és la forma més comuna d'utilitzar el dildo, ja sigui perquè es pot fer en soledat (només) o en companyia. La intensitat de la penetració dependrà de qui l'utilitzi: si sou de les que gaudeixen amb una penetració forta i ràpida, només haureu de seleccionar la velocitat màxima i donar-li més canya amb les mans; si per contra preferiu una mica més suau i lent, trieu un dildo més petit; no el porteu a la velocitat màxima i disminuir el ritme de les vostres mans. En ambdós casos, no oblideu utilitzar lubricant.

- Penetració anal: molt similar a l'anterior però amb la diferència que la porta d'entrada es troba al costat oposat. En aquest cas opteu per un dildo llis i ferm, que el tovet al culet no li agrada molt ia més ho compliquen tot. Els millors per a aquest tipus d'ús són els de vidre i, en aquest cas també, la lubricació és fonamental. Si encara sou unes principiants en això, la primera vegada pot resultar molest i fins i tot dolorós; si així fos, aguanteu uns 30 segons i veureu com el plaer no trigarà a arribar.

- Strap-on: amb aquest arnès sereu les reines de la penetració. Utilitzar-lo amb ell o amb ella, ja sigui dins de la vagina o l'anus i 'tot sense mans! Aquests tipus de arnesos poden variar en color, talla i forma però tots tenen una cosa en comú: el forat en què inserir el dildo. Proveu a penetrar la vostra parella des del darrere i, al mateix temps, masajeadle el penis o el clítoris.

- Doble: és el més romàntic de tots els dildos perquè et permet mirar a la persona als ulls mentre us esteu penetrant l'un a l'altre. No és molt fàcil d'utilitzar, ja que necessita de molta pràctica per poder-li treure el màxim profit. L'ideal és inserir primer la part més curta a la vagina i un cop dins, inserir l'altra part (la més llarga) a la vagina de l'altra persona. Una vegada que les dues parts estiguin al seu lloc, distribuir bé el pes dels cossos i poc a poc tot començarà a ser més senzill i morbós.

- Calentes i freds: hi ha dildos que es poden escalfar o refredar depenent de la sensació que es vulgui experimentar. Els de vidre van molt bé per a aquest ús, així com els de metall o pedra. Això sí, el vidre és un material molt delicat, per tant si la intenció és la de pegaros la follar de la vostra vida, deixeu el vidre per a les copes de xampany.

Si voleu utilitzar els joguines eròtiques amb les noies , no us talleu. No sabeu com introduir el tema? El millor és ser clars i directes dient-li per exemple: "Amor meu, m'agradaria fer-te gaudir més, què et sembla si fem servir un dildo?", Cap noia rebutjarà una proposta com aquesta, estigueu segurs.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.