中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Dia del Orgasme Femení: Volem un orgasme cada dia!

8/8/2018
Behind the obscene: Dia del Orgasme Femení: Volem un orgasme cada dia!

M'encanta llegir sobre temes relacionats amb el sexe, just aquesta setmana vaig llegir en una revista de xafarderies d'estiu que el dia 8 d'agost és el Dia Internacional del Orgasme Femení. Hi ha un dia dedicat a l'orgasme femení!

Existeixen diferents teories sobre el seu origen però la que té més pes diu que prové de la ciutat de Esperantina, al nord-est del Brasil, quan el regidor José Arimatéia Dantas va dedicar un dia a l'orgasme femení com a compensació per un "deute sexual" que tenia amb la seva dona i va elaborar una llei perquè els habitants del poble s'esforcessin a que les seves parelles aconseguissin el clímax. "És una qüestió de salut pública" va dir el regidor en una entrevista per a un diari.

El Dia Internacional de l'Orgasme Femení busca crear consciència sobre la importància de la sexualitat femenina i el dret de les dones al plaer sexual. Com ja us he dit en diverses ocasions, sóc molt curiosa, he revisat diversos estudis sobre l'orgasme femení i les dades m'han sorprès molt, però per a mal. A continuació us deixo algunes dades a tenir en compte:

 • El 80% de les dones té dificultat per arribar al clímax en les relacions sexuals vaginals.
 • Fins a un 15% de les dones mai han experimentat un orgasme tot i haver estat sexualment actives durant molts anys.
 • 1 de cada 3 dones té problemes per arribar a l'orgasme.

Les causes són (no ho dic jo, sinó els estudis): la hipocresia i la mandra masculina.

En articles anteriors us he donat alguns consellets sobre com fer una mamada i com fer una bona palla . Segur que heu experimentat un bon orgasme i us heu anat a raig. Així m'agrada però, ara ens toca a nosaltres!


Consells per aconseguir més fàcilment l'orgasme femení

estimulació
L'estimulació sexual és essencial per arribar a l'orgasme. És important tenir la ment posada en el moment. Durant l'acte sexual heu d'ajudar a aconseguir que les vostres parelles es relaxin i no pensin en la compra, a la feina ... Com més concentrada estigui, més fàcil serà que s'exciti. Cal concentrar-se en l'aquí i ara.
sensacions
No es tracta de llevar-se la roba i posar-se a cavalcar com si no hagués demà. És aconsellable jugar amb els sentits per preparar les terminacions nervioses, com ara: realitzar un massatge sensual, donar petonets per tot el cos ... El que a vegades ens posa molt divertides és que facis veure que ens la fiques i després no ho fas, i comences a jugar amb el nostre cos.
exercici pèlvic
Aquest exercici no es practica al gimnàs, bé, potser es pot enfortir una mica aquest múscul en els vestidors si et folles al monitor: P
És bo fer exercicis de Kegel, que consisteixen en relaxar i estrènyer els músculs que controlen el flux d'orina. També us recomano l'ús de boles xineses.
Segur que alguna vegada mentre estaves follant amb una noia has notat la pressió de la seva pelvis en el teu penis, ¿oi que sí? T'ha agradat?
peus calents
La temperatura del cos també influeix per arribar al clímax. Un estudi danès va demostrar que les dones tenen un 30% més de probabilitats d'assolir l'orgasme si els seus peus estan calents en lloc de freds. A mi personalment no m'agrada portar mitjons mentre follo, però caldrà provar-ho, no?
zones erògenes
No només podem tenir orgasmes si ens estimulen el clítoris o el punt G. També podeu induir i provocar-nos un orgasme si ens acaricieu i laméis els pits i els mugrons. M'encanta que em acariciïn els mugrons en els jocs preliminars ./div>
joguines eròtiques
Encara que estigui acompanyada, m'encanta jugar amb joguines eròtiques. Hi ha centenars de joguines sexuals per autosatisfacerse. Amb un dels joguines eròtiques que més he gaudit ha estat amb un vibrador de comandament a distància que controlava la meva acompanyant mentre estàvem sopant. Igual que en les escenes de pel·lícula, tot i que no vaig cridar com Meg Ryan a Quan Harry va trobar la Sally.
Les dones hauríem de tenir un orgasme cada dia perquè:
 • Augmenten el flux d'energia creativa.
 • Milloren la salut.
 • Ens relaxem.
 • Disminueixen l'estrès.
 • Augmenta l'oxitocina en el nostre cos.
 • Et sents feliç i alegre.

7 Tipus de orgasmes femenins

 • Clitorial: Pressiona, llepa i acaricia el clítoris bé lubricat, primer poc a poc i poc a poc veu augmentant pressió, freqüència i ritme, veuràs què explosió ^^
  Aquest petit tresor amagat desencadena prop de 8.000 terminals nervioses, el doble que té el penis masculí.
 • Vaginal: Potser és el més comú dels orgasmes i el més durador. Aquest tipus d'orgasme s'aconsegueix a través de la penetració. Com la vagina està plena de milers de terminacions nervioses, en introduir el penis s'activen diferents descàrregues plaents en elles. Cerca la millor posició per donar-li major plaer.
 • Punt G: És similar a l'orgasme vaginal, la diferència recau en que has d'anar estimulant el punt G durant la penetració. El punt G és una àrea rugosa que està formada de teixits erèctils i està localitzada entre 5 i 8 centímetres a l'interior de la vagina, concretament sota de l'os púbic. Depenent de la forma del teu penis hauràs de buscar quina és la millor postura per estimular el punt G. La primera vegada que m'ho van trobar va ser amb la tècnica de Spiderman, introduint el dit mig i l'anular, fent moviments circulars i amb una lleugera pressió .
 • Mixt: Anys enrere es deia que no hi havia diferència entre l'orgasme vaginal i el clitorial, però ja et juro jo que si. Al meu entendre és un dels més potents, El mixt és quan s'experimenta un orgamso clitorial i vaginal al mateix temps, és un combo de plaer. Una de les millors posicions per aconseguir un orgasme mixt és la del gosset, m'encanta que mentre em penetren m'acariciïn el clítoris.
 • Múltiple: Per experimentar 01:00 multiorgasme has ajudar a relaxar-se, i després d'un primer orgasme, augmenta i disminueix la intensitat del moviment o de la fricció i estimula altres àrees al mateix temps. Aquest orgasme no té una postura ideal, senzillament es tracta d'intentar estendre el moment del plaer.
 • Anal: Algunes dones gaudeixen més del sexe anal que l'vaginal un cop dominat. Per realitzar sexe anal és essencial una bona estimulació prèvia, estar relaxada, lubricar molt bé la zona i fer servir preservatius per evitar infeccions. En penetrar a una noia per darrere, també estaràs estimulant el Punt G del qual ja hem parlat abans.
 • De mugrons: Encara que no t'ho creguis, també és possible aconseguir un orgasme només amb l'estimulació dels mugrons i dels pits. Si s'estimulen de la forma correcta es poden sentir orgasmes intensos, diferents i inoblidables. Massatge suaument la zona amb moviments circulars de dins cap a fora i després a l'inrevés, juga amb els teus llavis i llengua però sense mossegar perquè pots ocasionar l'efecte contrari. Una posició molt bona i còmoda perquè gaudiu els dos mentre estimules els seus pits es la de cowgirl. M'encanta cavalcar tenint el control del ritme mentre em llepen i acaricien els pits.

Cada noia és un món, el millor és parlar amb ella per saber el que li agrada i el que no. No siguis egoista, dedica temps a la teva noia i segur que ella t'ho agrairà, paraula de becària. Encara recordo del meu primer orgasme, em vaig sentir tan bé que al final vaig acceptar practicar sexe anal quan inicialment era reticent, i la veritat que en gaudeixi moltíssim. La pols d'aquest dia va ser meravellós , és dels que es queden gravats en la ment.

Tot i que el dia 8 sigui el Dia Mundial de l'Orgasme Femení, tots els dies han de dedicar-se al plaer femení, i també al masculí. El sexe hauria de practicar-se cada dia, ja que ens posa de bon humor i ens relaxa. Si no pots tenir-lo a casa, surt a buscar-, tinc unes amigues que els encanta follar i faran que et corris com mai.

Aquest estiu estic experimentant molt amb el meu cos, tant sola com acompanyada i la veritat que estic descobrint coses que m'agraden molt.

Has experimentat algun d'aquests orgasmes? Quin és l'orgasme que t'ha fet tremolar més?

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.