中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Gola profunda

3/7/2015
Behind the obscene: Gola profunda

Tothom sap que "Gola Profunda" no és el nom d'un col·lutori ni d'una clínica dental, encara que seria un nom molt bonic per a tots dos, cal dir-ho. Però no, Gola Profunda és una pel·lícula de 1972 que, malgrat els anys que té, segueix mantenint el títol de pel·lícula porno més reeixida i influent de tots els temps.

La història és molt divertida i una mica surrealista: explica la vida de Linda i de la seva complicada relació amb el sexe. La protagonista, de fet, no aconsegueix arribar a l'orgasme mai, i encara que la seva amiga Solventeu la cosa buscant per a ella diferents homes que puguin satisfer-la - el clàssic que faria qualsevol bona amiga, anem - la pobra Linda segueix amb el mateix problema. Fins que un dia arriba a la seva vida el Doctor Young, sexòleg, que després de haver-la examinat, s'adona que Linda té el clítoris a la gola. Un descobriment que revolucionarà la vida de la jove, no només a nivell sexual, sinó també laboral, ja que Linda començarà a treballar com a infermera oferint als pacients unes prestacions particulars utilitzant la tècnica del deep-throating o també anomenat "gola profunda".

Sobre el deep-throating se suposa que ningú té dubtes del que és, oi? Bé, per si de cas, millor ho expliquem: aquesta pràctica consisteix a introduir molt en profunditat el penis erecte a la boca de la parella, traient i tornant-lo a ficar repetidament fins arribar a l'orgasme. Vaja, el que des de tota la vida es diu "mamada", amb l'excepció que el deep-throating va molt més enllà, literalment, del francès normal i corrent.
En l'argot dels serveis de companyia, aquesta pràctica s'anomena "francès profund".

És clar que el penis, a l'arribar tan en profunditat a la boca, pot generar arcades i, en alguns casos, provocar el vòmit. Per això, si l'home vol rebre un francès profund sense trossets de menjar, millor que qui el practiqui ho faci amb l'estómac buit, o gairebé. I aquesta també és la raó per la qual, si desitgeu que les noies us facin un francès profund de pel·lícula, SEMPRE avisar abans i preguntar. Sabíeu que per fer un deep-throating sense ennuegar-se necessita de molta pràctica i exercici? Doncs, potser les noies vulguin entrenar-se amb la vostra polla, qui sap!

Tornant a la pel·lícula, Linda i el seu peculiar clítoris han aportat un petit canvi en la sexualitat de les dones d'aquella generació. En la pel·lícula, de fet, la protagonista ja no és un mer objecte sexual bolcat a procurar plaer a l'home, sinó una persona que busca el seu propi goig i satisfacció. I com el sexe és cosa de dos, vosaltres també a l'hora de fer sexe o rebre un francès profund, no us oblideu donar plaer a la dona. A més us sortirà a compte perquè, si ella també gaudeix i gaudeix, voldrà repetir una i altra vegada. Així que, pel bé de tots, no sigueu egoistes!

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.