中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

El temps d'espera del client

13/10/2015
Behind the obscene: El temps d'espera del client

Ja ho tens clar: avui vas a anar en un local en el qual pagaràs per tenir sexe. Per primera vegada en la teva vida, tindràs sexe amb una dona donant-li diners a canvi. Igual que qualsevol primer cop, et sentiràs nerviós i insegur i tindràs un munt de dubtes i preguntes al respecte, com Què faré quan estigui dins del local? Com puc escollir a la noia? Què faig quan espere a la noia que he triat? ¿Quan estiguem junts, què puc dir-li per trencar el gel? Algú em veurà? Li he de donar propina?

Aquestes són algunes de les preguntes que se't passaran pel cap en aquests moments, però no et preocupis, nosaltres t'ajudarem a que la teva "primera vegada" sigui més inoblidable que la primera vegada en què et masturbaste pensant en la teva mare.

Respira i no sentis por; tingues clar que en aquests locals la privacitat és bàsica. Les encarregades et reben i de seguida et porten a una habitació privada. És exactament aquí on comença la festa: una a una, les noies disponibles entraran a l'habitació perquè tries al teu preferida. Quan t'hagis decidit, l'encarregada d'informar a la noia, que passarà a cobrar.

A les dones els agrada fer-se de pregar i fer esperar a l'home, això ho sap tothom. Per tant, és possible que hagis d'esperar uns 5 minuts abans que la teva noia entri a l'habitació. Pots matar el temps donant-te un bon dutxeta: que et trobi ben fresquet i perfumat; veuràs com la higiene facilitarà les coses amb ella. Recorda: la higiene és una bona "tècnica" per començar amb bon peu. Aprofita el tema dutxa també per trencar el gel. Pots dir-li "aquesta dutxa m'ha assegut genial, ara sí que estic preparat per fer-te gaudir com mereixes".

Ara que ja heu intercanviat les primeres paraules, començaràs a sentir-te més còmode i relaxat. Intenta ser tu mateix, fes les coses que et vinguin de gust però sempre amb educació i respecte. Pots fer-li un cop d'ull al post "Els 4 secrets mai explicats amb què una escort et donarà molt més" per conèixer més detalls sobre aquest tema.

I la propina? Hem parlat àmpliament d'aquest tema en un altre post però, en línia general, tingues en compte que la propina sempre farà feliç a la noia. Si és la primera vegada, pots donar-abans que comenci la sessió, així la conquistaràs des del minut un i tot serà més senzill.

El que s'ha dit, no tinguis por. L'encarregada, així com les noies, faran tot el possible perquè et sentis còmode i surtis d'aquí content i ben satisfet.

Comparteix
1 Comentaris
En el primer párrafo dice: " la última vez que te masturbastes pensando en tu madre", ese comentario podria ser incluso ofensivo, quien se ha masturbado pensando en su madre?.les invito a que cambien esa expresión ya que a mi por lo menos me suena a ofensivo. Gracias
Javier
6/8/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.