中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Guanya dues entrades pel Saló Eròtic de Barcelona Apricots

14/9/2016
Behind the obscene: Guanya dues entrades pel Saló Eròtic de Barcelona Apricots

El que estic a punt d'explicar és el pitjor pols de la meva vida. Ho he anomenat així no perquè el xaval fora mal empotrador o ejaculador precoç, no, els motius són uns altres.
Follar al cotxe està molt bé, sobretot si encara vius amb els teus pares ia ells no els agrada la idea de tenir a la filla tirant-se a un al saló. Són molt tradicionals, ho sé.

Així que estava al cotxe amb aquest tio en un lloc allunyat, tan allunyat que abans d'anar vaig haver de vacunar-. Ens havíem portat menjar indi per menjar-mirant les estrelles, asseguts a sobre del cotxe com en les pitjors pel·lícules americanes. Vam menjar, vam beure i vam riure molt, fins que vam començar a escalfar-nos de veritat. L'afany era tan fort que acabem a terra, rebolcant com uns porcs a la merda. I, efectivament, ens estàvem refregant en una gegantina cagada de vaca que, a causa de la foscor, no havíem vist.

Aquesta és una història de veritat i és la història de la pols que mai aconseguiré treure del cap. Sé que no sóc l'única a haver tingut experiències sexuals inoblidables ... perquè una cosa és el que expliquem als nostres amics, i una altra és la veritat. Així que us convidem a participar en el nostre concurs Aquells Meravellosos Pols i explicar-nos allò que, per la raó que sigui, no podeu oblidar. Que sigui rar, còmic, dramàtic, curiós, entranyable, bizarro o horrible, tant és, les nostres expertes del sexe contestaran a tothom dient què haguessin fet elles per fer-ho meravellós.

¿I què guanyeu? L'experiència més votada pels usuaris es durà una entrada doble per al Saló Eròtic de Barcelona Apricots i 4 consumicions. A més adjudicarem altres dues entrades dobles a les dues experiències més originals, o penoses.

Comparteix
1 Comentaris
Se os va la olla, seguid así.
Rúcula
28/9/2016

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.