中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

7 consells per cardar en festivals de música

2/5/2018
Behind the obscene: 7 consells per cardar en festivals de música

Ha trigat però sembla que ja ha arribat el "caloret" de l'estiu. Espero que aquesta vegada es quedi i per molt de temps. Per a mi, l'estiu és sinònim de platja, festivals de música, bons àpats però, sobretot, sexe. Sí, has llegit bé, sexe. Sembla que l'estiu ens renova les ganes de follar, diuen que és a causa de la producció d'oxitocina, l'hormona del plaer, però jo crec que es deu al poder practicar sexe a l'aire lliure sense refredar- . Jo sóc molt fan de follar a la intempèrie, i un dels llocs en què més he gaudit ha estat, sens dubte, en els festivals de música.

Estic segura que a molts de vosaltres us agrada anar a festivals d'estiu, ja sigui pel seu gènere musical, o bé per les seves activitats i, no ens enganyem, per veure si enxampem tros que en els festivals de música s'enxampa, i molt !. Qui no ha follat o ha estat seduït en un festival? Encara que no ho sembli, el sexe en els festivals de música és una cosa normal.

Com sé que vols practicar el Nigui-Nigui envoltat de bon ambient, he preparat 7 consells perquè tinguis bon sexe en festivals de música de forma segura i amb èxit. I com a regal extra, he recopilat els festivals més reconeguts de Barcelona i rodalies perquè puguis saber quan i on follar com déu mana;)


7 Consells per tenir sexe en festivals de música

✅ Els condons són essencials

El sexe segur és un deure, no una opció. Has prevenir les MTS (Malalties de Transmissió Sexual). No cal que et digui que si no portes condons no follarás, hauràs d'anar demanant preservatius als assistents del festival per veure si trobes una ànima caritativa que t'ofereixi algun, perquè no hi haurà farmàcies prop. Es m'acaba d'ocórrer un negoci, muntar un xiringuito de venda de condons en els festivals, segur que em folre.

✅ La higiene és imprescindible

Surt de casa arreglat, dutxat i afaitat. Depèn del moment pots estar molt suat, enganxós i fer olor de "tigre". Si no hi ha dutxes a prop, el millor és portar un carregament de tovalloletes humides a la motxilla. Millor fer olor de àloe vera que a peix. Depèn del festival, als fans de primera fila els llancen aigua amb poderoses mànegues, així que ja saps, de tant en tant, si pots passa't per primera fila.

✅ Que no et enxampin amb les mans a la massa

No ho facis al mig de la pista, millor busca un racó on passar desapercebuts i que els de seguretat no us vegin sinó, potser us conviden a abandonar el festival. De vegades, la morbositat ens excita més que la realitat però sabem que el excitant i l'aventura és el teu. Els banys no solen estar molt nets, ia més estan molt concorreguts i amb molta cua, anem, que no seria el millor lloc. Et comparteixo el meu truc, aprofita el moment del cap de cartell o el d'una banda popular, aquesta és l'ocasió perfecta per escapolir-se i trobar els millors llocs per follar dins el festival ja que tothom va a gaudir del concert.

✅ Compte amb les "ulleres de cervesa"

Un amic sempre m'aconsella no mirar als nois a través de les "ulleres de cervesa", és a dir, quan l'alcohol mana. No em negaràs que alguna vegada t'has despertat amb algú al costat que és molt diferent a com la recordaves la nit anterior. Perquè això no et passi, beu, però amb moderació, i si tens dubtes sobre la persona que t'atrau, pregunta als teus amics abans de parlar amb ella.

✅ Avisa als teus amics

No per fardar, simplement per seguretat. Si vas a follar en algun lloc apartat, per exemple, a la tenda de campanya o al cotxe, digues-li als teus amics on vas i amb qui, més que res per seguretat. Mai saps amb qui pots estar ni què pot passar.

✅ Porta una tovallola o manta de pícnic a la motxilla

Portar una motxilla dins d'un festival és un must. Podràs portar tot el kit per a la teva supervivència sexual: condons, desodorant (si t'ho deixen passar), tovalloletes humides, una manta i fins i tot alguna joguina sexual. La manta pot resultar molt útil, mai saps com serà el terreny, però el que sí et puc assegurar és que no serà molt confortable, pots trobar-te pedretes, males herbes que punxen, fer una orgia amb animalons o qui sap què. A que ara veus amb bons ulls portar una manta?

✅ Si no pilles tros, tranquil

A vegades passa, no has pogut follar ja sigui per l'alcohol o perquè no has tingut "sort" de trobar la teva mitja taronja festivalera, o simplement perquè no era al que anaves. Però no et preocupis, conec un lloc en el qual follarás a la primera cita. Et recordo que en qualsevol moment les meves amigues estan en Apricots on, si et ve de gust, podràs follar amb música de fons, muntar el teu festival particular o fins i tot amb amics i acabar amb un final feliç i apoteòsic.


Aquests són els millors festivals de música per gaudir, posar-te divertit i follar a Barcelona:

INDIE / POP / ROCK / ALTERNATIVE
Primavera Sound (del 30 de maig al 3 de juny)
Vida Festival (del 28 de juny a l'1 de juliol)
Canet Rock (7 de juliol)
Cruïlla Barcelona (13 i 14 de juliol)
ELECTRONIC
Sónar (del 14 al 16 de juny)
BBF Barcelona Beach Festival (14 de juliol)
Unite with Tomorrowland (28 de juliol)
DGTL Festival (10 i 11 d'agost)
LATIN
Reggaeton Beach Festival (28 de juliol)
ROCK / METAL / PROGRESSIVE
Be Prog! My Friend (29 i 30 de juny)
Rock Fest BCN (del 5 al 7 de juny)
Barna 'n' Roll (14 de juliol)
Ripollet Rock (24 d'agost)

Com has vist, aquest estiu hi ha una gran diversitat de festivals de música a Barcelona i alguns d'ells es fan a tocar de la platja, aquí ho deixo.

La música i el sexe han estat intrínsecament en la nostra cultura i tots dos són dues forces poderoses que uneixen a la gent. La combinació d'alcohol, música i bon temps, et posaran molt divertit. O m'equivoco?

Aquest estiu no tens excusa per follar al ritme dels teus artistes favorits. Si assisteixes a un festival de música, gaudeix i absorbeix l'atmosfera del festival, però sobretot, viu el moment. Espero que l'experiència d'assistir a un festival et deixi un bon gust de boca.

Has practicat sexe en algun festival de música? En quin? Quin creus que és el millor per practicar sexe?

Comparteix
3 Comentaris
I fucked a girl and guy at Movement: Detroit Electronic Music Festival. The festival is held on the riverfront plus, Hart Plaza is full of private spots, inconspicuous opportunities and thousands of sexy horny EDM heads. It was a magical expierence! Luckily no one walked by or else he or she just might have caught a dick inside him for being too close to the action!
J. Romero
13/10/2018
No pago entradas para ir a un Festival a follar. Voy a ver grupos y a disfrutar de la música.
Kakavet
20/5/2018
Nunca he follado en un festival A veces hago amigas y tal pero me sabe mal decir ¿Podemos ir a follar al escampado? BTw os visitaré pronto
Drew
4/5/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.