中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Aneu amb compte amb els taxis durant el Mobile World Congress a Barcelona

19/2/2015
Behind the obscene: Aneu amb compte amb els taxis durant el Mobile World Congress a Barcelona

Ha passat en anteriors edicions i, sí, és més segur que també es repetiran en aquest any. Pren-ho per fet. Tan si ets un dels milers de persones que viatgen a Barcelona durant el Mobile World Congress ha de tenir cura amb el que dius a la cabina. Perquè si teniu el taxista que vol anar a una casa d'escortes, nostre, per exemple, es podria passar per portar-lo a l'altre per recollir una Comissió il·legal per midface.

Que no es deixi enganyar quan pugis a un taxi

Vendes del Mobile World Congress, tenen una encaixada de mans i dir el primer taxista que el porti a Còrsega 252, la nostra adreça. Gran error: és més probable que el taxista saber on voleu anar i tractar de convèncer-lo per tots els mitjans per portar-lo a un altre lloc. I sí, el fins a 100 € són la Comissió per a cada client que deixa a la porta, es fa molt convincent. Fa inventar fins i tot tota mena de mentides per fer-ho?

Això és el que hauria de fer amb els taxis al Mobile World Congress

amb un truc petit que anem a comptar ara, anar a amagar les seves veritables intencions al conductor de taxi. Que has de fer és dir-li que el portarà a un lloc a prop, però mai no donen l'adreça exacta. És molt simple: si voleu venir a Còrsega 252, dir que deixes a Còrsega 250 o 254. Mai dir que el nom de la nostra casa perquè llavors que ho farà gairebé impossible que el porti a un altre lloc.

Que em podria passar si confio el taxista?

Que es no t'enganyi: si clubs de promesa com altes comissions a taxistes, conductors és perquè llavors saben què van recuperar els diners per l'engany vostè. Potser carreg € 100 cims més cars; o cobrar molt alt per a d'imports de serveis; o fins i tot intentar robar d'una manera descarada. Quantitats que es molt complicat reclamar a continuació si vostè viu fora d'Espanya.

, Però tots els taxistes són les mateixes?

Curs patim no

. De fet, són molt pocs taxistes que saltarà la legalitat guanyant comissions il·legals. Però, per desgràcia, que hi ha una petita minoria que intenta aprofitar-se del turista que no sap la ciutat. Si les mosques, mai dir-li l'adreça exacta de la nostra casa, ni el nom d'albercoc. Deixa en un lloc a prop, molls que aquells que volen aprofitar per beneficiar-se.

Seguretat, el primer

És potser malament de nosaltres, per dir-li però quants més segur que llocs albercocs trobareu a Barcelona. Noies molt bonics, unes instal·lacions modernes i gran discreció. A més, recordeu que les nostres nenes també pot anar a l'establiment en el qual us acull. Vostè encara estan preferint venir amb taxi? Així que molta cura amb què dir-te el taxista.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.