中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Saló Eròtic de Barcelona i Apricots es casen

21/9/2015

El proper dijous 1 d'octubre s'obriran les portes del Saló Eròtic de Barcelona Apricots. Hem pensat que si entràvem a realitzar una col·laboració, havíem de fer-ho per la porta gran; per això el nostre nom forma part del Saló.

Tornem amb la intenció de rejovenir el públic de festival i també fer-lo més femení, així com donar a conèixer des d'una altra perspectiva el sector en què treballem. Volem que la transparència i la legalitat que caracteritzen Apricots siguin conegudes per tot el món, perquè també en el nostre sector hi ha professionals amb el cap sobre les espatlles.

Des de l'1 fins al 4 d'octubre, el Saló Eròtic de Barcelona Apricots serà la Meca per a les persones que treballen en el sector de l'erotisme i volem que també ho sigui per a totes les persones que viuen el sexe com una cosa normal i natural, sense tabús ni opressions morals. Les activitats seran moltes i variades: des de tallers de Gang Bang, passant per concursos de striptease i shows de sexe en viu, fins a trobades amb sex blocaires.

I com no, nosaltres també hem preparat algunes sorpreses i jocs amb premis, com ara "Postures divertides". Serà el nostre concurs fotogràfic de postures sexuals divertides i atrevides que es desenvolupa a través de Twitter. Voleu participar-hi? Només heu de pujar una foto a Twitter mencionantsaloneroticobcn i utilitzant el hashtag #concursoApricots. Les dues millors fotos es porten un sopar body sushi per a dues persones a gaudir al mateix saló; els dos segons classificats es porten un sopar per a dos en un dels food tracks del Saló Eròtic, també per a dues persones. Per descomptat tenim moltes més sorpreses que descobrireu només passant pel nostre estand.

Ja sabeu, l'1 fins al 4 d'octubre, us esperem al Saló Eròtic de Barcelona Apricots. No us ho podeu perdre!

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.