中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Així es celebra l'amor al voltant del món.

11/10/2017
Behind the obscene: Així es celebra l'amor al voltant del món.

Que sí, que cal demostrar l'amor cada dia ... però pobre de tu si no li portes flors el 14 de febrer. Que no, que ell no vol regals, però si li ofereixes bombons et menjarà el cony segur.

Encara que sigui una tia super-moderna, a mi les tradicions em tornen boja, especialment les festes de l'amor. Són dies molt bonics en els que tothom folla gratis. Bé, gratis gratis no, a Barcelona et claven 5 euros per una rosa.

Tot això és teu Mònica Abans de fer-li "alguna cosa original" com això, millor gasta 5 euros a una rosa.

Qi xi Festival - Xina

La llegenda explica que Niulang, un pastor de vaques, es va trobar un cop a 7 fades banyant-se en un llac. El bou del pastor va instigar l'home a llevar-los les robes, per fer la broma i tal. Les fades van enviar a Zhinü, la més jove i bella d'elles, a recuperar-les. Com l'home la va veure nua, la va haver desposar, i va resultar que els dos es van portar molt bé.

Un apunt: si tothom que em veu despullada hagués de casar-se amb mi tindria més esposos que Sara Montiel.

La Deessa del Cel va descobrir que un mortal es va casar amb una fada, així que va obrir el cel i va separar als dos amants per sempre, creant així la Via Làctia. Però cada setena nit de cada setena lluna, les garses s'apiaden d'ells i formen un pont perquè puguin unir-se. Aquesta llegenda serveix d'excusa per celebrar l'amor a la Xina, oferint flors i cosmètics a Niulang i Zhinü.


Sant Dwynwen s Day - País de Gal·les

Els gal·lesos no esperen a febrer per honrar a l'amor, ho fan el 25 de gener, dia de santa Dwynwen. Aquesta santa era molt llesta, ja veureu per què: ella volia arribar verge al matrimoni, però el seu nuvi no, així que el nuvi la va obligar a anar a dormir amb ell. Però abans, la noia, que encara no havia estat canonitzada, es va trobar amb un àngel que li va oferir 3 desitjos.

La Dwyn, primer va demanar que l'àngel congelés al seu xicot, després va demanar ser la Santa Patrona de l'Amor i finalment, penedida, va demanar que descongelaran al seu xicot. No sabem si després l'hi va raspallar, però la tia es va fer Santa, i tot per no voler fer una casquet.


Dragobete - Romania

L'equivalent romanès a Sant Valentí se celebra el 24 de febrer des de fa més de 2.000 anys. Dragobete és l'Eros o Cupido de la mitologia romanesa. És un home guapo, que protegeix els que es troben per primera vegada en el seu moment i, a més, els proporciona salut i benestar.

Antany, els joves partien cap a boscos i planes, per agafar flors de primavera. Actualment es van a follar a l'aire lliure . I antigament també, no ens enganyem.

Dragobete Ells es van trobar el dia de Dragobete, i mira que feliços són.

El teu be-Av - Israel

El dia 15 del mes d'Av (entre juliol i agost del calendari gregorià) és el dia dels enamorats per als jueus. Aquesta data marca el començament de la verema, i per això les noies solteres anaven a ballar vestides de blanc sobre les vinyes.

La qüestió és que aquest dia és el favorit per casar-se o demanar matrimoni a Israel, així que solteres del món, ja sabeu quan cal anar a visitar Terra Santa.


Dia 2 Namorados - Brasil

Al Brasil al febrer, amb els carrers plens de mulates ballant samba, és molt difícil parlar d'amor i compromís ... Els brasilers celebren l'amor el dia 12 de juny, dia de Sant Antoni de Pàdua (famós matrimonier, com Sant Valentí).

Tres mesos donen per perdonar les banyes que s'hagin pogut posar durant la major bacanal de la Terra.


Dia de Sant Valentí - Occident

La festa més internacional de l'amor data de temps molt remots. A l'antiga Roma, es celebrava la Lupercalia el 15 de febrer. Durant aquesta festa les dones eren colpejades amb fuets fets de pell de cabres i gossos, mullats en la mateixa sang d'aquests animals, ja que creien que aquest ritual els atorgava fertilitat.

Però al Papa Gelasi I no li agradava el BDSM i l'any 496 va prohibir la festa i la va canviar pel dia de Sant Valentí, patró dels enamorats. La festa es va anar fent popular i els fuets van ser canviats per versos 😒, després per postals amb frases horteres 😡 i finalment per dildos i anells vibradors 😍

Lupercalia Pintura representant les primeres festes bondage de la història de la humanitat.

Sant Jordi - Catalunya

Sant Jordi va matar al drac per salvar la princesa, i amb la sang del drac va mullar un fuet i va assotar la princesa ... Ah, no! Perdó. I de la sang del drac va brollar un roser. Sant Jordi va agafar una de les roses i se la va donar a la princesa, i ella va agafar un llibre (no se sap d'on) i l'hi va donar a Sant Jordi.

En realitat la tradició de regalar un llibre es va afegir a posteriori, ja que Cervantes i Shakespeare van morir el 23 d'abril. Afortunadament, en l'actualitat els llibres es regalen tant a homes com a dones, igual que les roses. Per a molts, aquest és el dia més bonic per estar a Catalunya, i per a mi, també.


Dia de l'Amor i l'Amistat - Colòmbia

Se celebra el tercer dissabte de setembre. Bàsicament consisteix en organitzar un "amic invisible" i fer-li regals en secret fins a trencar l'anonimat, si es desitja. No és una festa de l'amor de parella, però se celebra l'amistat, que també és un tipus d'amor molt bonic que cal cuidar. Jo tinc moltes amigues, ¿vols conèixer-les?


Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.