中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

Apricots, a fons

18/10/2017
Behind the obscene: Apricots, a fons

Atenent a la petició d'algunes / us usuàries / es de Apricots, veiem convenient aclarir alguns punts del funcionament intern dels nostres locals:

Teniu preservatius als locals?
Per descomptat que tenim preservatius disponibles en els nostres locals, els venem a preu de majorista tant a homes com a dones que els necessiten; tot i que la majoria de noies prefereix portar els seus perquè resulta una cosa molt personal i cadascuna prefereix marques i formats diferents.

Com s'estableixen els horaris de les noies?
Fa temps que vam mantenir llargues converses amb les noies per veure quina solució preferien:

- que el local tingui en compte la fidelitat d'una noia que vol venir cada dia i li donem prioritat d'assistència per sobre de la que vol venir només el cap de setmana o,
- que no ens importi i vinguin totes les noies que vulguin qualsevol dia de la setmana.

Elles ens van traslladar que no els semblava just que unes volguessin venir tota la setmana i una altra vingués un divendres, estigués 4 hores, fes els diners i se n'anés. És per això que donem prioritat a les noies que volen venir de forma regular enfront de les que volen venir de forma esporàdica. I el mateix passa al llarg del dia, moltes de les noies que vénen a Apricots tenen família que no sap que es dediquen a la prostitució de manera que vénen al matí i se'n van a la tarda o vénen a la nit i marxen de matinada, per poder atendre la seva vida personal i familiar. A aquestes noies no els resulta just que vingui una noia durant el dia una hora, es faci un client i es vagi. Podríem no implicar-nos però vam decidir actuar així perquè elles ens ho han demanat.

Les noies poden escollir als seus clients? Quan no estan amb ells, ¿tenen temps per descansar?
Totes les noies s'ocupen amb els clients que desitgen, si no volen no entren. A la qual li ve de gust descansar se'n va a dormir, es va a donar una volta o surt a menjar per aquí.

Quantes noies rep Apricots?
No hi ha més noies de les que podem rebre. Els locals tenen un aforament i no pot haver-hi més persones que les permeses perquè sovint rebem inspeccions sobre el control d'aforament i si ho incomplim poden comportar sancions econòmiques.

Per què han de fitxar les noies?
Entenem que funcionem com qualsevol gimnàs o instal·lació pública, on els clients (en el nostre cas clientes) fitxen a l'entrada ia la sortida per temes de seguretat del local (per tenir el control d'aforament i conèixer en tot moment el nombre de persones que hi ha a les instal·lacions).

Per què teniu detalls (regals) amb les noies?
Ens preocupem per les noies i volem premiar la companyonia, un dels nostres distintius és el bon ambient que es respira entre companyes, MAI premiem a la noies que més treballen.

Per què no doneu d'alta a les noies a la Seguretat Social?
No donem d'alta a les noies perquè no ens correspon a nosaltres, són les nostres clientes i per tant no tenim cap vincle professional, simplement són usuàries de les nostres instal·lacions. En Apricots només trobaràs a noies que han triat de manera voluntària practicar la professió més antiga del món.

Què és el que se li cobra a les noies?
Al local cada servei té la seva tarifa i el seu concepte, en el cas de les sortides que Apricots cobra a la noia és en concepte de la vigilància i la seguretat que se'ls ofereix, en els locals cobrem pel lloguer d'habitacions; cobrem les copes a preu de qualsevol bar de copes, els preservatius a preu de majorista i el lloguer d'una tovallola (no és obligatori) igual que un gimnàs per la bugaderia.

¿Apricots estableix les tarifes per als serveis de les noies?
No, és una cosa que no ens correspon. És una conversa que també vam tenir amb les noies i sobre la qual ELLES ens van donar la solució: per evitar el problema que un client busqués a la noia que cobra menys del local preguntant a totes i que a poc a poc arribessin noies que baixessin el preu per aconseguir més clients, van acordar establir una tarifa mínima perquè cap client tractés d'baixar-la i evitar conflictes entre les noies.
De fet, cada noia estableix els seus preus per als serveis extra que vulgui fer i nosaltres ni tan sols els coneixem. El que passa a l'habitació és directament el negoci entre la noia i el seu client.

Cobreu a les noies pel servei de tovalloles?
No entenem per què resulta una cosa negativa quan en tots els gimnasos hi ha aquest mateix servei, de vegades a preu més car. La noia que desitja es porta la seva tovallola de casa ia la que no, se li subministra al local cobrant-li 1 €, perquè un cop usada la pugui tornar i nosaltres encarregar-nos del servei de bugaderia.

Tenir llicència certifica que els locals siguin de prostitució ètica?
Per descomptat que NO. Una llicència no atorga cap etiqueta de prostitució ètica, ens l'atorguen les noies que decideixen treballar en Apricots lliurement cada dia i que ens recomanen perquè estan molt millor que en qualsevol altra casa. La llicència serveix perquè les noies puguin exercir la prostitució en unes instal·lacions que contínuament estan revisades per les autoritats per estar en una llista de locals amb llicència i obligats a pagar impostos.

Tens més informació a les nostres FAQS . Però si tot i així creus que ens hem deixat alguna cosa o queda alguna pregunta per respondre, deixa el teu comentari perquè puguem donar-te una resposta a la major brevetat.

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.