中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

5 + 1 aplicacions per cardar o posar-te catxondo

21/3/2018
Behind the obscene: 5 + 1 aplicacions per cardar o posar-te catxondo

Fa unes setmanes es va celebrar el Mobile World Congress a Barcelona, el congrés més important al voltant del món de la tecnologia i la comunicació mòbil i sabeu què ?, vaig tenir l'oportunitat de visitar-lo durant un parell de dies dels quatre que va durar. Vaig al·lucinar amb la quantitat de pantalles que hi havia dins dels diferents salons, també amb algunes de les novetats que es van presentar però, sobretot, amb la quantitat de congressistes ben vestits i ben plantats que hi havia (els vaig donar uns consellets per anar de putes per Barcelona que també podeu aprofitar). Però sí vull destacar un aspecte que em va cridar bastant l'atenció, ¿com pot ser que en una fira tecnològica de nivell mundial no hi hagués cap conferència ni presentació centrada en aplicacions de sexe per a dispositius mòbils? Jo crec que haurien augmentat el nombre d'assistents al congrés.

Com ja sabeu que sóc molt curiosa, no podia quedar-me de braços creuats. En sortir del MWC em vaig posar a buscar jocs eròtics per a parelles i apps de sexe que fossin divertides i didàctiques, per aprendre i gaudir al mateix temps. Però no em refereixo a aplicacions tipus tinder i Badoo, sinó a aplicacions per follar millor, apps de consells pràctics que ens ajudin a no caure en una monotonia sexual.

Com sé que una de les vostres passions és el sexe i us agradaria aconseguir més orgasmes, més intensos i plaents, ia més, experimentar noves sensacions, aquí us deixo les 5 millors apps per follar i gaudir com mai abans ho has fet.

69 positions

Només veient el nom de l'aplicació ja em poso calenta, qui no ha provat encara el 69? La veritat és que he de reconèixer que aquesta posició és una mica incòmoda, si el noi està a dalt la seva polla m'arriba fins a la campaneta , i si jo estic a sobre li puc asfixiar amb el meu pes. Bé, un dia us explicaré les meves experiències amb el 69 a veure si us ha passat el mateix.

Disculpeu amors, torno a l'aplicació, ja sabeu que la meva ment es distreu fàcilment quan es tracta de sexe. Aquesta aplicació d'iPhone ens ofereix més de 110 posicions sexuals agrupades en 7 categories. El que més m'agrada és que pots anar marcant les postures que has anat realitzant. Dos punts a favor d'aquesta aplicació: no cal connectar-se a Internet i, a més, tens l'opció de bloquejar l'aplicació perquè cap curiós pugui accedir.

69 positions app

IKamasutra

Tot un clàssic. Si no sabeu què és el Kama-sutra, primer heu de buscar-ho en Google i, a continuació, podeu seguir llegint aquest article.

L'aplicació és semblant a l'anterior esmentada, conté més de cent posicions sexuals repartides en nou categories, cadascuna dibuixada i explicada amb bon gust. També pots portar un control del teu progrés de Novato a Gran Expert marcant les posicions que has provat. El que m'ha agradat especialment d' aquesta aplicació d'Android és que si mous el telèfon simulant que fas una palla, et selecciona una nova posició a l'atzar.

IKamasutra

Veritat o Atreviment

Si us agraden els jocs eròtics entre amics, aquesta és la vostra aplicació. També coneguda per Truth or Dare, aquesta app integra més de 200 preguntes íntimes i divertits reptes. Vols acabar follant amb la parella del teu amic o veí? O fer un trio o dúplex ? Aquesta aplicació està disponible tant per a Android com iPhone .

Truth or dare app

Jocs de sexe

Aquesta app sexual conté més de 1.000 proves repartides en 4 nivells diferents, des suau a extrem. És molt senzill, girem la ruleta i vam triar entre una prova o una pregunta. Les proves són més divertides, us ho garanteixo. Si voleu passar-ho bé amb la vostra parella o acompanyant, comenceu pel nivell calent i acabeu en extrem. Segur que gaudireu del sexe com mai.

Jocs de sexe app

Desire

L'app ideal per a jocs eròtics amb la vostra parella, amiga o amant, tant és, la qüestió és passar-ho bé retándola. Desitjareu que us reptin. Si us agrada i excita que us toquin o follar en llocs públics , aquesta és la vostra aplicació. Al meu m'encanta i excita que en un restaurant em toquin l'entrecuix amb el peu, el risc de ser vista em posa molt calenta. Heu fet alguna bogeria d'aquest tipus?

desire app

+
EXTRA

Per acabar, us comparteixo una aplicació de regal, una app d'iPhone molt curiosa i que em sembla excel·lent per a controlar la nostra activitat sexual, Sex Keeper: Calorie counter and sex tracker . Ara ens podrem posar reptes diaris, mensuals ... Jo ja he començat a comptar les calories que cremo practicant sexe i quant dura cada pols. També podem afegir les postures que realitzem i els llocs on follem.

Sex keeper app

Us heu descarregat alguna d'aquestes aplicacions per a jocs sexuals? Feu servir alguna altra app per follar?

Per acabar aquest post, m'agradaria dirigir-me als organitzadors del Mobile. Com que sé que seguiu el bloc de Apricots, us deixo que porteu a terme la meva idea de presentar aplicacions per a adults en la següent edició i l'any que ve em confirmeu si han vingut més assistents gràcies a aquestes apps. I posats a oferir coses, si necessiteu una mica de col·laboració, les meves amigues i jo mateixa estarem encantades de donar-vos un cop de mà, on vulgueu.

Comparteix
2 Comentaris
SIn duda son experiencias únicas e irrepetibles. Gracias apricots.
Carlos
3/4/2018
El Kamasutra o juegos de mesa en app es lo más audaz sexualmente que permite la tienda de google y de apple. Es triste pero el Interview era mucho más desenfadado sexualmente hace 40 años que el imperio Google-Apple-Facebook que gobierna el Internet actual.
SexoMercadoBCN
25/3/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.