中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

5 consells per aconseguir bon sexe anal amb lubrificants improvisat

3/3/2015
Behind the obscene: 5 consells per aconseguir bon sexe anal amb lubrificants improvisat

Moltes vegades, el sexe anal no planificació per i quan es planteja, ha de tenir una ment àgil. T'ensenyem a improvisar per no perdre aquesta oportunitat fantàstica. Sigui quina sigui la situació, mai provar el sexe anal sec perquè pot quedar un mal record.

# 1 amb oli d'oliva prepararem l'amanida millor anal

És el lubricant natural per excel·lència de la vida. Així, si es necessita una encaixada en un restaurant, mentre que el sopar amb la teva noia i diu:

-de mel, ens veiem al bany, vol sexe.

No oblidi portar ocult Setrill, no us en penedireu. No vas tenir qualsevol tipus d'al·lèrgia i recorda a prendre molt poc, ja que és súper lubrificant. Alucinará la noia i el seu sexe a la reraguarda pujarà un altre nivell.

2 # NIVEA i amor

qui no ha arribat cap enrere de la platja, vermell com una gamba, i la seva esposa ha dit que?:

-venir aquí, donaré aftersun.

Aquest és el moment clau en què has d'actuar. Càlid sol i després una bona dosi de carícies, serà hora de posar la mà a l'olla de NIVEA i portar-lo directament a l'ase. Recomanació: No besar-la mentre ho fa, la seva reacció serà molt més suportable. Llavors, amb la mateixa mà pringá bé el seu gall, es va tornar i gaudir amb afecte, l'envestida.

3 # creus que això es diu que és el millor iogurt grec?

Sí, llegir bé, iogurt natural, alucinaréis quan l'utilitza per al seu sexe. Per ser fred de la nevera, conduirà a una brutal sensació a l'any o al cony, ja que pot ser utilitzat tant per a sexe anal com vaginal, és 100% fiable. Recomanació: Evitar l'ús iogurts amb peces si us plau.

# 4 blancs d'ou i el dia que la nevera era buida.

Perd la por per provar coses noves. Anar a un sex shop i triar un gust de coco lubrificant, que ha passat de moda. Teniu preguntes sobre l'ou fer sexe anal? Et convidem a un exercici: quan estàs a la seva cuina, agafar un bol i un ou, colpejar-lo, va fer el clar al plat i assegureu-vos que hi ha sense closca; tancar els ulls, posar els dos les mans al plat i comença a imaginar en aquest cul que sempre has volgut fuck-lo gotejant amb aquesta textura que està jugant. Si després d'aquest exercici, que no tenir una erecció que va fer història, és que li he deixar-vos endur per la situació i també que he afegit sal i pebre.

# 5 que què estàs a fer si no trobes res a mà? Saliva li salvar la vida.

i per descomptat, arribem una més natural, hipoalergènic i malalt de tots els lubricants improvisats, LA SALIVA. Quan estàs en la luxúria sexual plena i de sobte la seva empresa diu:-posar-me enrere. Seria genial veure com de bé saliva polla, llavors mà s'escup i porta a l'ase. Fins i tot si la persona que tenen davant està acostumat a sexe anal, mai anar ràpid, sempre al ritme de la mateixa; us sentiu més còmodes i li donarà tot.Recomanació: al començament, vostè ha de prendre tot molt bé, ja que la saliva que s'assequi i pot molestar una mica bé.

Recomanació de MALU per gaudir del millor sexe ANAL

Malu:-I sóc una escorta que i encanta el sexe anal i i sóc súper orgullosos del meu cul, així i sempre estaré ben preparat i va prendre el meu propi lubricant, perquè i saben boig a follar per darrere. Es pot pensar que estem acostumats i que no tenim un minut per dilatar, però no és així, igual que totes les noies nostra cul és un múscul que es remunten a dormir cerradito i altra vegada llest per a la guerra, però necessita afecte.Així, sabeu nois, un bon lubricant, paraules boniques i una punta que separar una estona inoblidable per gaudir de la millor del sexe anal que he tingut.

veure totes les noies que tenen sexe anal
Comparteix
13 Comentaris
Yo siempre que lo intento con solo la punta que introduce ya me rompe y me arde y no puedo
Pamela
1/4/2019
Yo quiero complacer ami parega él va muy rapido yo quiero despacio con él aceite de oliva lo podre disfrutar juntos
Chiquilla traviesa
30/9/2018
También se lo haré a mi novio...
Delia
17/5/2018
Cuando llegamos al sexo anal es porque estoy muy lubricada y me estimula con sus dedos sólo así no m duele y lo disfruto
Sabinita CZ
17/5/2018
No sabia lo del aceite de oliva pero lo tendre en cuenta
Carolina
30/4/2018
YO HE TENIDO SEXO ANAL CON ACEITE JHONSON
ALEJANDO
29/4/2018
Después de tomar unas copas, Podeis complementar la saliva con ron Negro o con tequila frio y veras como ese Black Kiss se convierte en la puerta de entrada!
Me gusta disfrutar
29/4/2018
Con mantequilla, aceite comestible, aceite menem, el cristal de savila.
martinez
25/4/2018
Ami me encanta lubricado es fasinante el sexo anal
Elixabeth gomez
23/4/2018
El jugueteo con los dedos y dejar que la chica sea que dirija la penetración. El anillos del pene y los primeros cm del ano hacen algo similar a las rosca de la tapa y la bolleta. Ojo!! Por qué sino se hace con delicadeza al entrar esa parte jamás tú chica querra intentarlo.
Isabel
23/4/2018
nunca he tenido sexo anal y me gustaria experimentarlo
lulu
16/4/2018
Solo lo he hecho con saliva..... De lo demás ya me encargo de seducir a mi pareja... Je je je brillantes ideas me han dado
Luis duran
8/4/2018
Muy buenos trucos para el sexo anal.
Dameliz
3/4/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.