中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

L'horòscop més pervertit del web.

21/6/2016
Behind the obscene: L'horòscop més pervertit del web.

Per fi estem a l'estiu. Imagino que molts haureu començat a treure-fotos a la vora de la mar amb un mojito a la mà i, per descomptat, les haureu penjat a les xarxes socials per mostrar que sou uns alcohòlics també a la platja què guais que sou. Quan arriba aquesta temporada, sòl comprar-me una cinta de setí vermell per fer-li un bonic llaç al cony que m'importa de les vostres fotos a la platja.

En fi, amb o sense fotos a les xarxes, l'estiu està al caure i tots desitgem que sigui un estiu d'aquells que recordarem per sempre, però no per haver contret alguna ITS per follar sense condó.

El que somiem és un estiu màgic, però, un cop més, seran els astres qui ens diguin quin serà el nostre destí. Mentrestant, pel que fa a les infeccions venèries, serà el vostre esperit aventurer a decidir si enxampar o no.

Sigui com sigui, gràcies a l'Horòscop del Vici que m'acabo de treure de la màniga, descobrireu què tenen previst els astres per a la imminent temporada estiuenca. Busqueu el vostre signe i, si no encaixeu en cap d'aquests perfils, és que sou una barreja de tots ells junts. Vaya.

onanistes:

Un antic proverbi xinès deia "No pots guiar el vent, però pots canviar la direcció de les teves veles". Benvolguts amics / es onanistes, gràcies a Mercuri, planeta que atorga intel·ligència i enginy, entendreu que si seguiu masturbándoos contra la direcció del vent, ja que és normal que us esquitxi tot. Poseu-vos a favor del vent i tot canviarà, començant pel color de les vostres samarretes, que ja no serà blanc enganxós.

Ejaculadors precoços:

En els 80 'Cyndi Lauper va dominar totes les llistes d'èxits amb la cançó "Girls just want to have fun" si bé el veritable títol era "Girls just want to have cum". Poca gent sap que el canvi de nom es va produir a causa de la pressió que la cantant va rebre per part de les empreses de cosmètica que voldrien mantenir ocults els poders regenerants l'esperma. Que això us serveixi d'inspiració, benvolguts amics ejaculadors precoços: obriu un canal de Youtube amb vídeos tutorials sobre com cuidar la pell amb l'esperma, l'èxit planetari no trigarà a arribar i, amb això, les propostes de treball. Acabareu acceptant l'oferta de Nivea, que us contractarà com a ambaixadors de la marca canviant el nom d'uns del seu productes estrella: de Nivea Expert Lift a Nivea Experma Lift.

Frígidas i / o impotents:

El sexe està sobrevalorat, així que res, seguiu així que esteu en el bon camí.

fetitxistes:

Saturn entrarà en una botiga de sabates i s'adonarà que els talons d'agulla han passat de moda, ara el que es porta són les plataformes estil Frankenstein. Llavors, una mica sorprès, Saturn dirà "Però què és aquesta merda?". Així doncs, benvolguts / des amics / es fetitxistes, aquest estiu vostra libido serà més baixa que la pressió de la meva àvia difunta fa 20 anys, el que us portarà a buscar un altre fetitxe. Cap a final de juliol, amb l'aparició de Venus, rebreu un regal inesperat: unes Crocs ™. Ja no hi haurà marxa enrere: la vostra libido es suïcidarà, juntament amb la vostra dignitat i el bon gust.

Fingidores / es d'orgasmes:

Amb l'arribada de Júpiter us adonareu que el vostre talent a fingir orgasmes està desaprofitat. Apunteu-vos a "Tu sí que vales". D'allí, l'èxit no trigarà a arribar, però no per a vosaltres sinó per al vostre amic imaginari Teo, que es convertirà en una estrella del porno per a cecs. Mentrestant, la vostra parella descobrirà que sempre havíeu fingit, pel que us deixarà per Teo. El dolor serà tan gran que començareu a fer veure fins i tot quan us masturbáis. En aquell temps l'estiu s'haurà acabat, així com les vostres ganes de seguir tenint sexe.

Nimfòmanes i / o sàtirs:

Diu el refrany "Quan el savi assenyala la lluna, el ximple es fixa en el dit" però en canvi vosaltres li pregunteu "I quan es folla?". Aquest estiu, amb Saturn a favor, deixareu d'espatllar tots els refranys del món amb el vostre instint sexual insaciable i quan el savi assenyali de nou la lluna només direu "Ui, quina dit més gros que tens" sense intentar llevar-li els pantalons. ¿Entès?

Pares novells:

En els propers mesos tindreu l'oportunitat de fer realitat un desig. "Dormir a la nit 2 hores seguides" no va si pot ser, ho sento, haureu de buscar un altre desig o donar en adopció a la nena. Tot i el insomni, seguireu tenint la força per recordar el feliç i tranquil·la que era la vostra vida abans de ser pares, si bé la somriure de la vostra nena després d'un bon rot no té preu. Bé, sí, l'insomni és el preu. Apa, que ja fa olor de merda, aneu a canviar-li el bolquer i feliç estiu!

verges:

La lluna s'adonarà que està en el lloc equivocat, així que de Plutó passarà a Putón i aquí es quedarà per molt de temps. O fins que la sífilis no es presenti a la vostra porta.

Tantristas:

No esteu cansats d'obrir i tancar els xacres cada dia? El missatge de les estrelles és clar "Busqueu-vos una portera ja!".

Cristians / es:

A partir de la segona setmana de juliol, l'Esperit Sant entrarà a casa vostra sense tocar primer a la porta. Com a bons / es cristians / a sereu amables i hospitalaris amb ell, encara que insisteixi amb que li doneu tots els diners que teniu guardat sota de la rajola. Al final se l'emportarà tot, mobles inclosos, deixant només el crucifix que teniu penjat a sobre del llit. Cecs per la ràbia i el rancor, el Diable també passarà a fer-vos visita; gràcies a ell, descobrireu que a aquest crucifix se li pot treure molt més partit. Les estrelles diuen "Compreu molt lubricant".

Moraleja: Urbanització madrilenya. O què us pensàveu, que semblant article tindria alguna raó existencial més profunda?

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.