中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

8 llocs on follar a plena ciutat

9/5/2017
Behind the obscene: 8 llocs on follar a plena ciutat

Estàs fart del Nigui-Nigui del teu llit? La teva rentadora deixar de ser un lloc excitant fa 15 anys? Tens por de tirar una pols al jardí perquè et poden veure els veïns? Doncs sal a follar al carrer!

Sí, ja sé que si et fa por que et vegin els teus veïns, també sentiràs por de ser albirat per desconeguts ... Però en aquesta llista de llocs públics on fer l'amor hi ha llocs més discrets que el vestit de la Pedroche la nit de Nadal. Bé, no era molt discret, però ... a que no es veia res?

 1. parcs

  Si alguna cosa hem d'aprendre les i els heterosexuals dels gais és l'hàbit de copular a l'aire lliure amb desconeguts, un "esport" més conegut com cruising o cancaneo. Totes les ciutats del món estan plenes de punts de trobada on fer una casquet amb un estrany, o amb la teva parella. O amb la teva parella i un estrany. La majoria d'aquests punts són parcs tan cèntrics com El Retiro de Madrid, el parc de la Sagrada Família de Barcelona o els jardins del Louvre de París.

 2. El telefèric de la teva ciutat

  En acabar de llegir aquesta llista et donaràs compte de que la millor manera de descobrir la teva ciutat és fer l'amor per tots els seus racons. Jo visc a Barcelona i el meu lloc favorit per a un fica-treu és el Telefèric de Montjuïc. Que bonica es veu la ciutat comtal mentre et s'encasten! Si et fixes, les cabines es mouen sempre encara que no faci vent, i és que no sóc l'única a la qual li posa un skyline.

 3. El teu cotxe

  Si no tens pasta per pagar un telefèric o 10 minuts de trajecte són pocs per la bèstia sexual que portes dins , agafa el cotxe i puja a alguna de les turons de la teva ciutat. Amb l'urbs als vostres peus, el sol posant-se a l'oest i una mica de música per follar , una mamada i / o un ditet cauran, segur.


  pols-cotxe Si les finestres s'entelen i la teva parella fa la brometa de Titanic, deixa-, no mereixes això.
 4. Al mig del carrer

  Si a tu el que et posa no són les vistes, si no el risc de ser vist, ¡fes un pols al mig del carrer! No seràs el primer, els veïns del carrer Moscou de Barcelona estan farts de veure com follar davant de casa seva.

  Avís: em poso seriosa. Apricots recomana a les i els jovenets que surten de festa per la Vila Olímpica que vagin a intimar a la platja, ¡cony !, ¿és que ningú pensa en els nens? Per evitar aglomeracions i molestar els veïns, els nostres estimats amics de Els meus Picadors tenen el major llistat de llocs per mullar en públic d'Espanya. Tenim altres amics, els de Pornhub, que també tenen un llistat molt bonic, però de vídeos de gent enxampada fornicant a l'aire lliure.


  pols-metre Ells no van pensar en els nens i el karma els va castigar amb un vídeo viral.
 5. portals

  Aquest és un gran clàssic del folleteo en exteriors. Sales de la discoteca, t'entra un calentón, et toqueteas en una cantonada però vols "més intimitat", així que sense pensar-ho molt et fiques en el primer portal que trobes obert. Encara tens una alta probabilitat de ser enxampat per una veïna octogenària matinera, confies en els teus sentits i en què escoltaràs les portes obrir-se o tancar-se ... i acabes donant pel cul a la teva núvia enmig d'una reunió de la comunitat. Del teu comunitat. I t'adones que has de deixar l'alcohol.

 6. el cinema

  Entra a Filmaffinity, busca què hi ha a la cartellera de la teva ciutat. Ara ordena les pel·lícules de pitjor a millor puntuació, tria la pitjor i compra les entrades per a un passi de migdia. Ja tens una sala sencera només per a tu i la teva parella. Jo l'any passat vaig grans polvazos gràcies a Batman vs. Superman, L'Esquadró Suïcida o Villaviciosa del costat.


  pols-cinema Ho sento afecte, estàs molt bona però no tens gràcia, continua buscant.
 7. Botigues i centres comercials

  Demana-li la targeta a la teva parella per anar de compres. Perquè no se senti malament te la portes amb tu al centre comercial i per estar segur al 100% que no se sent usada la convides a entrar amb tu a l'emprovador, tot seguit te la raspalles. Ja sé que tot això sona una mica a prostitució, però, què esperaves ?, estàs llegint el bloc d'una marca de puticlubs.

 8. Festivals de música

  En els festivals es folla molt, malament ia tot arreu. L'epicentre de les pols de festival són els banys, i per això dic que es folla malament. Com vas a chingar a gust en un Poly Klyn? Com a mínim, si vas a l'Sónar o al Primavera Sound, sigues previsor / ai posa't roba blava.

Per on vas a començar? Recorda sempre que has de recollir els condons que facis servir i que, abans de tacar llocs públics amb la teva esperma, és millor que l'hi empassi. Encara que ara que ho penso, també pots portar mocadors a la butxaca ...

I si aquests llocs són massa públics per a tu, que l'únic que vols és escapar de la rutina de les pols a casa, per què no véns a fer un en Apricots? Pots llogar una habitació per hores sense necessitat de llogar els serveis d'una de les noies Apricots. Encara que molt millor si t'acompanya una noia, o diverses, no?

Comparteix

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.