中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

8 platges per follar amb desconeguts

27/6/2017
Behind the obscene: 8 platges per follar amb desconeguts

Ha arribat l'estiuet! I amb ell, les pols de platja. No et preocupis si ets solter i / o no saps lligar, gràcies a Apricots aquest estiu no seguiràs sent el tafaner amagat entre les dunes, aquest estiu seràs objecte de palles. Aquí tens 8 platges espanyoles on practicar dogging.

Què cony és el dogging? , Et preguntaràs. El dogging és el cruising dels heterosexuals. Què cony és el cruising? El cruising és el que feien els gais abans que existís Grindr. Què cony és Grindr? Collons! Estàs llegint el bloc d'una casa de cites, ¡¿seria molt demanar un mínim de cultura zorril ?!

Va, em calmo perquè em caus bé, guarrete. Vaig a solucionar els teus dubtes existencials perquè puguis seguir amb el teu dia i comentar a l'oficina el que has après avui.

Què són el dogging i el cruising?
L'art de follar amb desconeguts a l'aire lliure. Normalment les dues pràctiques conviuen en els mateixos espais, tot i que hi ha moltíssims més llocs de cruising que de dogging ... els gais ens porten anys d'avantatge.

dogging No, no es diu dogging per això.

Per què es diu dogging?
Perquè la gent ho practicava amb l'excusa d'anar a treure el gos (dog en anglès). El terme s'ha castellanitzat amb la paraula cancaneo (de can), i per això les illes Canàries es diuen així: perquè el seu exuberant bellesa natural convida a follar amb desconeguts sobre la sorra volcànica.

Com es practica?
Per ser un bon Dogger cal ser exhibicionista i voyeur alhora, a més d'utilitzar sempre condó. Un cop hagis acceptat això, veu a un punt de cancaneo, passeja't fins a trobar algú que vulgui follar amb tu i la resta, és cosa teva. No obstant això, si et va més el rotllo voyeur, acosta't a poc a poc als exhibicionistes, podràs tocar si ells et deixen.

En el cas de practicar dogging al cotxe, la qual cosa és molt comú, hi ha certes normes:

  • - Deixa els llums de dins del cotxe encesos.
  • - Tanca portes i finestres si no vols que els voyeurs s'acostin.
  • - Deixa les finestres entreobertes si vols que s'acostin, si les deixes completament obertes, és que vols que toquin també.
  • - Obre la porta del cotxe si vols que la gent s'uneixi.

Vull! On puc anar?
Mispicaderos.com té la llista més extensa de llocs per follar en públic d'Espanya, però queda't amb mi, afecte, vaig a revelar-te les millors platges ibèriques per cancanear. Creu-me, totes han passat per l'ISO del meu cony.


1. Platja del Torn - l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) Platja del Torn Aquesta platja d'uns 2 km de llarg es troba a la vora d'una muntanya completament verge i és considerada un dels santuaris del dogging a Espanya i Europa. A més, té un xiringuito, un càmping naturista i està envoltada per un bosc de pins. Jo és olorar un pi i mullar-me sencera.


2. Platja Rompeculos - Mazagón (Huelva) platja Rompeculos Autor de la foto: Huahe.
Sí, es diu així. No perquè et puguin trencar el cul, que també, sinó perquè "hi ha una petita llera irregular que trenca la línia de dunes i obre el camí cap a la platja" (segons Turisme d'Andalusia). Aquest paradís salvatge al mig del parc de Doñana té més de 3 km de llarg i molt zorreo.


3. L'Oasis - Maspalomas (Gran Canària) el Oasis 4 hectàrees de dunes amb una bassa. A la bassa és on comença el festí. Avís: us trobareu amb molt cruising, com en totes les platges d'aquesta llista, però Maspalomas és un dels llocs de cancaneo homosexual més famosos d'Europa, després de Mykonos i els parcs de Berlín ... Però tranquils, també hi ha heterosexuals, bisexuals i totes i tots els que estimin el sexe lliure a la vinya del Senyor!


4. Platges del Saler - El Saler (València) Platges del Saler València té la sort de tenir a tocar la platja del Saler, quilòmetres i quilòmetres de sorra fina, punt de reunió dels més liberals de la ciutat. És millor anar quan cau el Sol, que és quan els doggers "treuen a passejar el gos".


5. Platja de Quitapellejos - Palomares (Almeria) Platja de Quitapellejos Autor de la foto: Patrick Blier.
Aquesta platja és famosa pel posat de Fraga després de l'accident nuclear de Palomares. Tan eròtica imatge va despertar passions i ara és un dels punts de cancaneo més transitats d'Almeria. Només vull afegir una coseta més, què els passa als andalusos amb el de posar nom a les seves platges?


6. Platja de Calblanque - Cartagena (Múrcia) Platja de Calblanque Calblanque és una de les meravelles de Múrcia i, afortunadament, moltes nits es transforma en una meravellosa orgia a l'aire lliure. Així que no et posin mirant a Cuenca, vés a Calblanque, Alger mola molt més.


7. Platja de Samil - Vigo (Pontevedra) Platja de Samil Sabies que la platja més concorreguda de Vigo per la nit es transforma en la platja més amb-correguda? Sí, sóc l'ànima de la festa en les reunions familiars, no hi ha cunyat que em guanyi, perquè els vaig matar a tots. Verí en els polvorons. Properament faré un post amb 1000 maneres de matar el teu cunyat. Stay tuned.


8. Embassament de Sant Joan - Pelayos de la Presa (Madrid) Embassament de Sant Joan Autor de la foto: Jaume Pérez.
Ets de Madrid i vols conèixer platges amb dogging prop de la capital? Doncs et fots, a Madrid no hi ha platja (qui digui "vaja, vaja", verí en els polvorons). Però hi ha una cosa que s'hi assembla molt i que no té res a envejar a una cala mediterrània: les ribes de rius, llacs i embassaments. Aquests llocs són tan vàlids per a una orgia a l'aire lliure amb desconeguts com qualsevol platja. Estàs de sort, al pantà de Sant Joan solen ajuntar bastants liberals a l'estiu, concretament a la Llanxa del Yelmo.


BONUS. Cap d'Agde - Agde (França) Cap d'Agde Aquest antic refugi naturista dels anys 60 s'ha transformat en zona de lliure folleteo i actualment és la Meca dels nudistes, els exhibicionistes i els voyeurs del món. Per això, encara que no estigui a Espanya, mereixia estar en aquesta llista. A més, es troba a tan sols 3 hores de Barcelona, estimats.


Ara que ja saps on anar per mirar, tocar i ser vist, vull veure com obres ja un fil en SexoMercado organitzant un bla bla car per recórrer aquesta particular "ruta del bacallà". Apa! A follar estimats!

PD: Compte amb la policia i la gent rància.

Comparteix
12 Comentaris
Yo conozco Cabo Pino, Marbella, en el Chorro de Ardales tambien he encontrado parejas para follar...
Pedro
9/6/2019
Hola, pues Almería y, zonas colindantes es también un referente. Aguadulce, tiene una zona llamada Las Palmerillas qué igual te pegan una deliciosa mamada, o tú puedes romper culos y llenar de Lefa su habitáculo. No soy natural de Almería pero, a parte de Vera, Mojácar y demás, supongo que habrá otra zonas idénticas a Las Palmerillas, es así?
Adonis69
1/6/2019
En linea con lo anterior, yo viajo mucho a Gran Canaria por trabajo. No me importaría una chica liberal, de mediana edad, para conocer Maspalomas
vs
7/5/2019
Yo conozco Maspalomas, Saler y Cap dàgde, a todos he ido con mi mujer. El Saler de Valencia es menos descarado, y la gente está como mas escondida. yo recomiendo el penúltimo parking. La ventaja con los otros es el facil acceso. Maspalomas, mermite estar junto a otras parejas, pero dependes de un avión. Cap d'agde es un ambiente de mas glamour. Y al estar en otro pais se corta menos la peña. También hay otra mentalidad. En nuestro país se confunde con el ligoteo fácil, y para mi no es eso. Yo lo entiendo como disfrutar de tus fantasias haciendolas realidad, sin limitarlas pero con el respeto y educación. Con mi mujer si tengo sexo en la playa (siempre que no existan familias cerca o menores) y solo se hacercan voyeur hombres nunca chicas voyeur, a diferencia de otras partes.
vs
7/5/2019
Y En Granada y Cantábrica???????????
Ambo
30/4/2019
Cap de adge es una pasada he ido con mi marido hace dos años y aún tengo buenos recuerdos. Mi marido ha sido operado y desde entonces su polla ya no ha sido la misma. Y allí me han follado 2 negros pollones y mi marido haciendo una paja. Para volver a repetir seguro.
Anónimo
9/3/2019
Buen día, ¿dónde encuentro un lugar muy cerca de Murcia?
Liviu
25/1/2019
Cabo Stay en Vigo está mejor que Samil
Hannyx
15/1/2019
Y en alicante donde
Carlos
24/8/2018
la de cap d'agde es una pasada, fui con mi mujer el verano pasado y pudimos follar a la luz del dia y masturbarnos con total tranquilidad, la gente muy bien, todo el mundo va a su rollo, no te molestan, a no ser que tu quieras que participen, en nuestro caso un par de tios se pajearon encima las tetas de mi mujer, mi mujer esta loca por volver este año, lo recomiendo 100%
alex
21/6/2018
Muchas gracias por tu información conozco el cap d'agde y el saler... la primera una pasada pero esta en Francia ..
Puntico
20/1/2018
Interesante artículo, pero te has dejado todas las de alicante y murcia
Gabriel
21/7/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.