中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

10 videoclips per fer-se una palla

31/1/2017
Behind the obscene: 10 videoclips per fer-se una palla

Oblideu-vos dels vídeos semi-guarretes de Britney Spears, Rihanna i la mare que les va parir, perquè aquest és el veritable Top Ten dels videoclips més porcs i obscens del món mundial. Aquí anem a pla seriós, tan seriós que si sou fàcils d'impressionar millor que visiteu la home de Apricots que és molt més innocent.


La meva dick is big - Little Big
Els russos ens porten sempre coses meravelloses i, sobretot, amb una modèstia i humilitat que a Gandhi ja li hagués agradat tenir. El meu Polla És Gran, aquesta és el significat del títol d'aquesta cançó del grup rus Little Big. Però el millor és la lletra, que és tota una celebració de com de gran té la polla aquest tio. Fixeu-vos que no apareix en el llibre dels rècords Guinness només perquè no cabia:

La meva polla és tan gran que viu al pis del costat
La meva polla és tan gran que l'únic que vull és follar el món sencer
La meva polla és tan gran que toca el cel
Quan vol la facturo com maleta

Dancing anymore - Is Tropical
Primer li va tocar a la vostra mare, després va arribar el torn de la vostra mainadera, de la profe del cole, de la germana gran del vostre millor amic i fins i tot del gosset de la publicitat de Scottex. En l'adolescència qualsevol ésser viu us ha servit com a font d'inspiració per una sana i alliberadora palla, ¿oi que sí? No dic que avui dia no segueixi sent igual, que mentir no m'agrada gens, però fem com si no fos així i centrem-nos en el mega pajote que es fa el protagonista d'aquest vídeo del grup britànic Is Tropical, el contingut explícit va ser censurat per Youtube i conseqüentment retirat del canal.

Rub - Peaches
Vagines petites, grans, peludes, calbes ... vagines famolenques, salvatges, extravertides, misterioses ... vagines regalimants ... Pot semblar una cançó d'El Chivi però no, és més aviat el que aneu a veure en aquest vídeo de la canadenca Peaches. Digueu-me què vagina us agrada i us diré en quin minut exacte la trobareu.

She 's bad - Dye
Ella és dolenta, així es titula la cançó dels francesos Dye el seu video ens presenta de manera clara i directa el perquè de sobredicha maldat. O, per ventura, ¿arrencar polles a mossegades i col·leccionar-en ampolles de vidre és de bona persona?

I Had That Feeling Myself - FayRoy
Cada vegada que els pits d'aquestes dones es mouen, es registra un sisme de 7 graus de magnitud en l'escala Richter. Abans de donar-li al play i gaudir d'aquest moviment tetuno, allunyeu-vos de tot objecte que pugui caeros sobre:

Jackson & His Computer Band - GI Jane
Tot comença amb un francès natural, que no és un francès sense maquillatge sinó una mamada sense condó. Diguem que l'heroïna d'aquest vídeo té un hobby molt semblant al que té la protagonista de She 's Bad: arrencar polles com si no hi hagués un demà.

Fantasy - Dye
Més que una fantasy, el que es veu en aquest vídeo és una puta malson: estem de nit, uns amiguets entren a amagada en una piscina i entre un llarg i un altre la cosa es va escalfant. Tot d'una la situació es descontrola perquè apareix una bestiola rotllo alien, que surt del braç d'un dels oncles, i el que podia haver estat una divertida orgia entre amics acaba transformant-se en una experiència aterridora com la que està vivint el món sencer amb la presidència de Trump.

True Romance - Citizens!
Gent que s'enrotlla durant un arrest policial, entre les ruïnes d'un edifici, al cementiri, a la bugaderia, al supermercat o en una manifestació. Fornicar allà on t'agafi el rampell passant-se pel forro tot el que passa al teu voltant, per a mi la moralitat de True Romance és aquesta.

Ritme en la Sang - Novetats Carminha
Posa en una habitació a una actriu porno ja un home empalmat et voilà, ja sabeu de què va el vídeo de Novetats Carminha. En aquest cas, el ritme a la sang del títol es refereix a la concentració de flux sanguini en el entrecuix dels dos protagonistes.

Mira el vídeo al seu web.


The Less I Know The Better - Tame Impala
Elegit per Vimeo com el millor vídeo de 2015, The Less I Know The Better del grup australià Tame Impala compte la fascinant història d'una noia que s'enamora d'un noi, que en un primer moment li sembla un simple hipster amb barba excessivament llarga. Més tard, a l'adonar-se que el noi no porta posat un xandall de merda, entén que no és un hipster molt pelut sinó un goril·la. Llavors li compra un xandall de mercat i solucionat el problema. Que bonic és l'amor!

Haureu notat que no he ordenat els vídeos segons un ordre de guarreo, és que estava ocupada preparant diferents llistes de Spotify amb música per follar. Sí, benvolguts amics lectors, ara que us heu escalfat bé amb aquest magnífic recopilatori de vídeos, el mínim que espero de vosaltres és que us poseu a follar. Em val també l'autoerotisme;) Així que entreu al nostre Spotify i trieu la llista que millor s'ajusti al vostre estat d'ànim actual: marxosa, calmada, llatina, indie ... hi ha fins i tot una per sexe en grup. Però, a veure, si us feu una palla a dues mans, no compta com orgia.

Comparteix
1 Comentaris
Mola!
Fina
4/2/2017

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.