中文
Українська
Türkçe
Svenska
Српски
Shqip
Slovenščina
Slovenčina
Русский
Română
Português
Polski
Norsk (bokmål / riksmål)
Nederlands
Myanmasa
Latviešu
Lietuvių
한국어
ქართული
日本語
Italiano
Íslenska
Bahasa Indonesia
Հայերեն
Magyar
Hrvatski
Galego
Gaeilge
Français
Suomi
فارسی
Euskara
Eesti
Español
English
Ελληνικά
Deutsch
Dansk
Cymraeg
Česky
Català
Bosanski
Български
Беларуская
العربية
APRICOTSFOLLEM A LA PRIMERA CITA

10 zones erògenes per posar-la a 1000 sense tocar-li el cony

23/3/2017
Behind the obscene: 10 zones erògenes per posar-la a 1000 sense tocar-li el cony
Regards Coupables

Avui vaig a parlar-vos dels temuts i necessaris preliminars. Bé, en realitat no sempre són necessaris. Si estic en el provador de Zara provant-me uns vestits súper-cuquis i al meu xicot li entra un rampell i irromp dins amb la polla fora, no necessito cap preliminar per posar-me jo mateixa contra la paret i obrir-me de cames. Sóc fan del sexe en exteriors, segur que podeu trobar algun dels meus pols gravat per un voyeur a Tumblr . En canvi, a casa i amb més temps, el meu ostra és més exigent per obrir-se. Sí, jo tinc ostra, no cloïssa, sóc una dona amb classe.

Vaig a proposar-vos un recorregut pel cos d'una dona per fer que la seva vagina chorree més que la presa d'Oroville (Califòrnia), sense si més no tocar-la. Comencem!

1. El cabell

Saps aquest objecte que sembla que serveixi per batre ous però en realitat està fet per fer massatges caps? Doncs no cal que t'ho compris perquè pots fer-ho tu amb la mà. No gastis els teus diners en bestieses, gasta'ls per Apricots.

Ara vull que facis com que dibuixes un cercle amb el dit índex. Molt bé! Doncs pots fer el mateix amb el seu pèl, de l'arrel a la punta. També pots fer-ho amb el seu clítoris. Ah, no! Que hem dit que avui no parlaríem de cons! Perdó, el costum ...

2. La boca

Difícil tasca ensenyar a besar per escrit. Si creus que no saps fer-ho, les noies Apricots t'ensenyaran encantades . Però anem a comprovar-ho primer: ¿et raspalles les dents habitualment ?; ¿Pots menjar-te 1 Chupa Chups sense mossegar ?; ¿Series capaç de fer-li eriçar la pell a algú amb la llengua ?; si la resposta és sí a tot, pots besar-la. Si hi ha algun no, millor guarda els teus petons per la teva àvia. A la galta eh, que ja diem prou marranades com perquè ara ens acusin de promoure l'incest supra-generacional.

Besar no és l'única cosa que pots fer-li a una boca. Sí, pots ficar-li una polla o refregar un cony, però, siguem més originals, què més li pots introduir? Fruites, Peta Zetas, cogombres en vinagre o, el que més m'agrada a mi, els dits.


Food Porn, de Dima Hohlov dima Hohlov

3. Les orelles

No em refereixo a dir-li guarrades a l'orella com "Vull menjar-te el cony a culleres" o "Ets tan sexy que em follaría fins a la teva àvia". Collons! Què em passa avui amb les àvies? Em refereixo a llepar-li l'orella, mossegar el lòbul o, fins i tot, bufar dolçament per darrere. I el bufar em porta a una altra part d'aquest magnífic recorregut pel cos humà. Que no, que no és la polla.

4. El clatell

No sé a vosaltres, però a mi m'encanta sentir l'alè del meu xicot al clatell quan dormim fent la cullereta. També m'encanta si, durant els preliminars, em bufa aire amb poca intensitat al bell mig del clatell. Es em posa la pell i la meva ostra treu el seu perlita a la llum.

5. El coll

El rei dels preliminars, almenys en el meu llit. Cómeme bé el coll i sóc teva. Dóna'm petons d'aquests que gairebé no es noten de l'orella a l'espatlla, el mateix amb la llengua. Sóplame on hagis llepat, que senti el calfred. ¡Huéleme! Ara una mordidita aquí. Un semi-xuclada enllà. Uf, m'estic posant calenta. Passem al següent punt erogen.

Avís: s'accepten semi-xuclades, però no xuclades complets. Que no tenim 15 anys, per favor.

6. Els mugrons

Notes: hi ha gent que no té sensibilitat en els mugrons i gent que té molta. De fet un 29% de les dones reconeix haver experimentat un orgasme només a través de l'estimulació dels seus mugrons . Vaig a explicar-te en 5 senzills passos com posar-la a to a través dels seus mugrons:

  1. Llepar, preferiblement en moviments circulars.
  2. Bufar suaument sobre del que llepat. Això li donarà un calfred.
  3. Estrènyer i rebregar, sense passar-se o passant-, tot depèn de la seva reacció.
  4. Xuclar.
  5. Intensificar, és a dir, donar-li canya en els moments finals.

Phazed Phazed

7. L'esquena

Qualsevol polvazo pot començar amb un massatge. Tant me fa de quin tipus, Lúbrico tant si m'acaricies amb la punta dels dits com si em masajeas amb la força d'un víking. Sí, jo sóc de les que es posen divertides en els spas, ¿i qui no? Barreja-ho amb llepades: prova a passar la teva llengua des d'on comença el cul fins al clatell.

8. El cul

I aprofitant que la tens d'esquena, per què no jugar amb el seu cul? Per descomptat que pots donar-li amb la polla, però ... i si li mossegues les natges ?, i si li mous els glutis qual gelatina ?, i si li dónes un copet? ... O millor, un bon assot ... o millor encara , uns quants bons assots.


Jan Saudek Jan Saudek

9. Les mans

Les mans, juntament amb la llengua, t'han servit durant tot aquest post per donar plaer. Però ... t'has plantejat alguna vegada que les teves mans poden ser una zona erògena? Ja ho hem dit en aquest llistat, però ho repetim: fica-li els dits a la teva parella a la boca ia l'inrevés. Fes que te'ls lama com si del teu membre es tractés. I sobretot, no t'oblidis dels espais que hi ha entre dit i dit. Com sempre, mou-te entre la delicadesa i la intensitat.

10. La part interna de les cuixes

Al meu chichi li encanta sentir-se el centre d'atenció, però també li agrada sentir l'emoció de saber que aviat ho serà. Com fer que senti aquest pessigolleig? Donant-li petons entre les cuixes, fregant-se amb els dits o la llengua, amunt i avall. Aquest pessigolleig al cony també pot provocar-se aplicant petonets i llepades en qualsevol part que estigui a menys de 30 centímetres de la zona zero.

Bonus track: Els peus

Sí. Em posa truja que em mengin els peus. Si t'interessa el tema, tenim un post sencer dedicat a explicar què és el Foot Fetish i com gaudir-lo.Espero que després d'aquest recorregut per la geografia femenina, tiris uns bons polvazos a la salut de Apricots. Recorda que el truc perquè aquestes tècniques triomfin és escoltar la resposta corporal de la teva parella al llit.

I si, seguint els meus truquets, després dels preliminars el chichi de la teva núvia no saliva més que un cargol morint a la llauna (sí, sóc lleidatana), potser és que has de comprar Vaginesil. O potser hauries apuntar-te a un gimnàs. Jo compraria Vaginesil, és més barat i segur que ho fas servir.

Ah! ¡Se m'oblidava la música! La música és un molt bon acompanyant en els preliminars. Fes-te una llista amb música per follar o, simplement, segueix alguna de les que hem creat a Apricots . N'hi ha per tots els gustos.

Comparteix
1 Comentaris
Un buen recordatorio gracias
Ricardo
18/3/2018

I tu, què opines?

Moltes gràcies per enviar-nos el teu comentari. Prometem donar-li un cop d’ull tant bon punt ens haguem posat les calces.